sarı cupra maşallahı var,sarı new cuprayla urfa s2k( headers,egsoz, cai) ve vb typer( heders egsoz cai mugen beyın) tek tek denemek ıstıyoruz.
Abl cupra r ile denememiz kalabalık yolda oldu 4 kere felan denedik 2 ye 2 1 boy gibi ben öndeyim 2. kornada basmasına rağmen(ful depo ve istepne dahil)Onda istepne yokmuş
95 oktan almıştım 100 yoktu
Ben anlam veremiyorum böle kasıntı olaylara biz bu işi zevk için yapıyoruz,en azından ben öle yapıyorum bukaosneden oluyor anlamış değilim.Hulk beni gese napacam arabamımı yakacam.Yada sk2
Ben herkesle denerim abi kim isterse nezaman isterse nerde isterse,arayın deneyelim.Abl yeni yazılımı iyi olmuş ama bende upsolite değişip ondanmı attırim acep
Bide egzost al sana 330 hp
![]()
emir tolga SC li typerın sahibi deneyememiştiniz o gece kayış kopartmıştı arac
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Hulk ve E30'a maşallah severek izliyoruzEmeklerinizin karşılığını çok güzel alıyorsunuz bundan sonra da ALLAH mahçup etmez inşallah..
![]()
egsoz fılan onemlı degılde 500hp de olursun 330da suan stok s2k ve mugen beyınlı typerla deneyın arkdaslar 5-6boy daha once gecer dıyolardı cupra ıcın ama senın bu arabaları 5-6boy gecıcegıne ınamıyorum acıkcası cat patlasın 1-2boy olur zevklı olur,
urfaya yanaştın adam zaten 100kg yanındakı 110kg sen deneyelım demısın atmosferık araba oda sana dedıkı ıkıye ık ıdeneyelımdenemedınız tek tek deneyın 250 260 kadar nereye kadar gıdıyosa artık gorelım bızde cupra typer s2000 olayını kapatalım kımsenın olmadı bıgun denerız olur bıter, bızde bılıyosun turbo koyarsak 400-500-700olur
![]()
lan kovboy gene nbeygirleri havada uçuşturdun ahhahahahahhaaa
Call for prayer
Instagram hesabımız
Call for prayer
Instagram hesabımız
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Yakında tanışırsınız sanırım (:
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
herkese teşekkürler. O gün gnsyle denemek için yanyana geldik telefonla görüşüyorum diye denemedi hemen peşinden s2k la deniyodu hilmi yanından sıktı bizde arkalarından gazladık önünde hiçbirşey yoktu frene bastı videoda da gördünüz o akşam bir iki kişinin yanına denemek için yaklaşmamıza ragmen kimse denemedi. Bizde bunu anlamadık 35 plakalı cupraya ayrıca teşekkürler. 2 kişi veya agırlık olması bizim için farketmez geçmekte var geçilmekte biz daha önce denedigimizde devir saatimiz bile çalışmazken kaç kişiyle denedik bahane uydurmadık. Biz her şekilde deneme yaparken denemek için yanına yaklaştıgımızda denemeden uzaklaşmaları garip oldu. Bundan sonra bizde keyfimize göre dener veya frene basarız.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)