ulan olm hemen unutuosun bak. yasın de boyle. ona da ypatım adaletını bılıosun hahahahha... ama sabah kı olay bana cok koydu be dayı.
ulan olm hemen unutuosun bak. yasın de boyle. ona da ypatım adaletını bılıosun hahahahha... ama sabah kı olay bana cok koydu be dayı.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Peki vb ile abl denemesi ne oldu sonuç nedir?Bide burdaki 2 videodada gns bariz yürümüş 5 olmasada en az 3 boy var,abl mi basmamış gns mi abartı yürümüş.Benlede denemelerinde heralde 4 kere denedik kimisinde denk gittik kimisinde 2 boya yakın ben öndeydimAma bizim denemelr köprü trafiğinde olduğu için 5 atmada bitti hep belki daha uzun olsa denemeler farklı olabilirdi her iki araç içinde..
konuuyuu anca okuyabıldımm guzel yorumlaraada tesekkr edrım bıdedegı bı dedıığını tutmayan ajkadaslar canımı sıksada gordumkı tkrar ıst ortamı ıyımısspolıslerr falan
simdi sarı cuprala denk gıdıyoruz vee oytununuda soledığı gıbı maf arızası hala gıderılmedı parca bulamadan ızmıre donduk
ayrıca stoc egsoz sadece unitronic yazılım var arabada baska bişide yok acıkcada soledımm ordada vb ile gelınce 2 defa duzgun deneme oldu arabalar tam denktı zaten arkadasıda tebrık ettım burda tompon hesebı yapmak ıstemıyıorum gns ye gelınce bn orda soledım arabamın nasıl olduğunu senınlee gorebılrımm abı dıye mustafada gns ok dedıı denedık ve yolda mafı ıptal falan ettık arabada pc bağlıdı zaten sonuclarr onemlıydı cunku ama o vıdeoların buraya koyulması cokk yanlıss olmuss bnce yınede canın sağolsun ilk denemelrde oenmlıı nedne koyulmamııs merak edıyorum ilk demenyı gornler var bn bşi demenyorum
ve gns ıle aramdakı farkıda herkez bliyodur (tamamen stoc sadece yazılım abl) (komple egsoz yazılım sanırım fıltrede var gerısını bılmıyoum zaten varsada yoksada gns) şimdi isteyen ıstedıgını desıın ama ltfen sacmalamasın tekrar tsekkır edıyorum
Cupra =3 seninle denemek çok istiyorum denk gelemedik daha evvelki bir konuda atmosferik typer yada civic gecemez demiştin onu sana hatırlatmak çok istiyorum![]()
Call for prayer
Instagram hesabımız
ilk denemeyi görenlerden biri oıldugum için mustafa ile konuştugumda öle bir fark olmadıgını söledi bana bende sendeki videoları koy dedim ABL güsel gidiyordu ben GNS ile bir fark görememiştim ama sonra konan videolarda GNS nin gectigini gördüm ama esas giderkenki cok güsel bir denemeniz vardı onun videosu yokmu hiç birinizde?
Call for prayer
Instagram hesabımız
Call for prayer
Instagram hesabımız
ismail süprizim var sana, maf alma sakın
bu arada- son denemelerde gns geçti, ilk denemedede üstlerdede olsa gns geçmişti zaten. koyulan videolarda son denemelerin videosu, sonuclar normal araçların bu halleriyle, hersey bittigi araclar esitlendigi zaman tekrar deneme yapılır, uzatmaya lüzum yok hiç şuan için, sonuçta yabancı yok... gizli saklıda yokkonsun videolar problem degil.
Amacın polemik yaratmak senin galiba.Sana o yazılanları hatırlatma gereği duymuyorum,ama bence tekrar oku bi.Bu roll denemelrine gelen tek hırsı olmayan adam benim,geçilme ve geçme kaygısı gütmeyen.Nezaman nerde istersen denerim amaaa şunu nezamandır sölicem kısmet bu güneymiş.Ben günlük kullanılan içinde 4 kişi oturabilen araçlarla denemekten daha çok zevk alıyorum,sen benim muadilim değilsin.Sakın yazıyı yanlış yerlere çekme,sen aracını bu iş için özel hazırlamışsın,benim aracım bu manada stock.Senin gördüğüm muadilin e 30 m3 oda seni geçiyor,hatta senin gibi vites atsa baya baya geçerDeneriz ve sonuç ne olur doğal olarak sen geçersin(aramızda 300 kilo fark var
)Ama bende yavaş yavaş hırs moduna geçiyorum egzost ve filtre yapim ozamanda deneris.Hani beyaz cuprayı,5 atar atmaz 1 boy geçirum demiştin bende sana o lafı hatırlatim,gördüğüm tek video var beyaz cupra ile seni geçmiş
Tekrar söylüyorum nezaman nerde istersen gelirim denemeye,hemde tanışmış oluruz belki burdaki gibi değilsindir
Nette yanlış anlaşılıyormuş ya insanlar...
cupra 03 şimdi senin araban öyle sökük benim arabam böyle ağır diye görüşün oluştugu zaman sadece gidip senin aracının modelinde özelliğinde kişilerle denemen gerekiyo. Şimdi bende seni 10 boy rahatlıkla geçebilicek bir araba olsa gidipte seninle denemem ona göre klasman seçerim. Sonuçta sulhide veya dolu bir evosu olan biriside seninle denemeye gelmez. Bu demek degildir ki senin araban kötü. Senin araban turbo 2 litre bizzim araçlarımız NA bizde senin özelliklerine sahip degiliz. Ama arabalarımız arasında bir boy sen sonraki denemede ben geçerim gibi sonuçlar oluşabilecegi için rolling yapıyoruz. Artık bu tip konuşmalardan hatta savunmalardan vzgeçmek gerekiyor. Hırs konusuna gelince herkes hırs yapar bu da gayet normaldir çünkü emek ve para harcıyoruz güzelini istemek hepimizin hakkı......E30 M3
beyaz cupraya gecıldıgım vıdeo yu da koyan benım baskası degıl. 5. vıtesı kacrdıgım ıcın gecıldım zaten merak etme. e30 ıcı derlı toplu ıkı kısı denıo benle ve benı gecıo. hızlı vıtes atmasına gerek yok. tek kısı olsa yarıs moduna gecse zaten bızım klasmanımızdan cıkar. ama senınle denemesı sana gore daha mantıklı. cunku ıcı derlı toplu aılesı ıle bındıgı bır arac. ama gecılınce sen bu sefer o araba 2500cc mıs dersın. ama lafa gelınce denemelerde ayırt etmem kg kısı sayısı benı ılgılendırmez ben zevkıne denıorum demeyıde ıhmal etmezsın.
2.0 atmosferık arac ıle 2.0 asırı beslemelı bır aracın arasında 300kg var ıse bu sorun edılmez. he bu arada ben beyaz cupra ıle denedıgmde bende headers dahı yoktu. o gunden bu gune arabam cok degıstı o vıdeoları ızleyıp kendını egzost fıltre yapar hulk u gecerım moduna sokma. sende arabanı sök. ya da ben turbo yapınca esıt kılolarda denerız. ama turbo ya karsı atmosferık denemlerınde sen hafıfsın kelımelerı komık oluo.
Call for prayer
Instagram hesabımız
kanka senın bunu solemen bıle basarı benım ıcın...arabanın eskısı ıle alakası yok,masallah on numara oldu kazasız belasız..bu arada bana hulk ve dj ıle nolur dıe soranlara hep aynısını dedım..gecerse onlar gecsın,yabancı deıllergercekten ozulmem,arabamda en az benım kadar hakkınız emegınız var tesekkur ederım..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)