ya illa geçicem şu sulhiyi 1 barda bukadarmı kaşınır bi insan ya uhauahuahauhauhauh
canım kardeşim sıkma canını hayatta herşey olucağına varır
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
35abl ve gns ılk denemesı ne oldu kardesım onu soyle gns sorunmu vardı,sahıbı konussun sen bırak bız olanı gorduk canlıorda degıldın neden bahsedıyosun o vıdeoda koyda bılelım bız ne oldu bılıyoruz orda yoksun vıdeo yorum yapıyosun u typerla gns ıl kdenemelrde u typer gecınce sorun vardı dendı gns de sorna gns 2 boy gectı u typerı sorun yoktu
dıyelımkı 2boy gectıgı sayalım fark bu kadar dımı bende dıyorumkı 35abl de gns ılk denemede başabaş gıtıler ıkıncı vıdeo alakasız olmus
belkıde sorun yaşamıstır sızın tabırle lag kalmıstır
adam gns yurudu gıderken kumburgaza, vb typerda 35abl yurudu, 2-2denendı, u typerda gns olan vıdeosu var selcuk bıraz mantıklı ol bence sen
oyle 5 boylar havada ucmaz rahat ol eds de vb typer ve u typer gıbı yurur zaten ama yurursede ozaman senın gns olan vıdeon çöp olur kardesım goz var nızaman var
cnm kardeşlerim sizlerden bir ricam var.lütfen bakın rica ediyorum benim aracım hakkında yorum yapılmasın.dünde yazdım.sanırım kimsenin umursadığı yok.
sunu eklemek isterim videoda sadece o gece ne kadar gittigini gorebiliyorsun selcugumo gece soylemistim zaten abl 'nin maf arızası oldugundan ecu 1.5 req ederken actual boost max 0.9 - 1.2 arası idi. stock egzoz olmasınıda varsayarsak arac cok guzel gidiyor bence, maşallah
bu arada yanlış anlaşılma zaten olacağını sanmıyorum ama yinede belirteyim.. herşey tamamken değilde o halde denemeye gelmesinin sebebi izmirden gelmeleri, buradaki ortamı görmek istemeleriydi... zaten o geçti bu geçti ben geçildim sen geçildin diye sıkıntı hiç bir zaman olmaz
başta hulka, vb typer'a, gns'ye ve bmw ye ve diğer tüm araçlara maşşallah tekrar hepsi çok başarılı.
oytun
fb ıle denedım ben vb yı araya tır soktum hahahaha... resıt senın araban yurumez olum uyandırıyım. daha cok fırın yemen lazım![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
sen yanlış anlama kardesım arabana laf atmıyorum kendı adıma, zaten typer bu hepsı aynı gıder ayar ıyıyse bakımlıysa araccupra aralarında oyle fark olcagına ınanmıyorum selcuga bunu anlatmak ıstedım ama anlatamadık kendı vıdeosu harıcınde 5 boy yıyen yok, ben gıormedım daha varsa koysunlar suan gns mustafa kardesımın maşallahı var ryh typerla bence aynı gıderler vb typer ve u typerada 1boy acabılır gorusum bu
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)