Bullet Nickli Üyeden Alıntı
hayır ondan bahsetmiyorum, oda düşük güç verdi ama sorun yazılım değil, yazılımı ben yapmamış olsamda sorunun yazılım olmadığına emin olabilirsin ki kendisine sor istersen arabanın ne kadar farklı gittiğini, 174 hp cıkarttı stockkende çıkartıldığında, chipten sonrada 174 çıkarttı, ama öyle gitmiyor araç, salak bile anlar aradaki farkı. hadi yazılımda sorun var diyelim, yine 174 cıkarmaması lazım yoldaki farkına göre.. yazılım alındıktan sonra arabanın yürümediğini kendiside söylüyor.. aradaki fark dynoya yansımıyorsa ölçümle ilgili sıkıntı vardır. başka dynodada 215 hp çıkarttı, x yerde başka z yerde başka çıkartmasının sebebini dynoların farklarını bilmiyorum ben o yüzden birşey söyleyemem.
chip yaptırdıktan sonra dene birde ne sonuç alacaksın?
stock 6 ileriler düzgüne yakın sonuç veriyor zaten genellikle dyno üzerinde. yüklendiği zaman sacmalıyorlar sadece. sebebini bilmiyorum, ama ne olduğunu iyi biliyorum. yazılım yada araçta sorun diyenler varsa dynoda kendisinden daha fazla güç veren arabayı bazı arkadaşların deyimiyle 10 boy nasıl geçtiğinide bana bir izah etsinler ozaman?
bu arada sen 178 hp yi kw hesabının doğrusunu yaptıktan sonramı cıkarttın yoksa kağıtta yazanmı? kağıtta yazansa hesaplayıp bak birde sonuca... hesaplamadıysanda eksik çıkması normal zaten o kadar..