User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
112 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: İzmir Dyno Night

alphan
    Misafir
    Alıntı hsyn_çvk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vt 001'in sahibi olarak çok teşekkür ederim kardeşim inşallah daha da iyi olucak coming soon

Maşallah çok gzl rakam arabada çok şık allah kaza bela wermesin

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sami_z01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam

izmirdeki muzafferin dyno load (yuk) tipi yanlis hatirlamiyosam 300kw fren vardi

saygilar
    sami
    ewt abı yuk tıpı,pıyasadakılerın baya altında olcer ama guwendıgım bı dynodur..ne kazanıp ne kaybettıgımı cok ıı gosteren bı dynodur..whp degerlerı yurt dısındakılerle baya uyum gosteren bı dyno

korhanın dynamıcs ıcın soledı sey aynen gecerlı muzaffer abının dynoda bıraz heart breaker ama olması gerektıgı gıbı

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yük tipi ama yük yok ölçerken sadece tune ederken biliyorum ben onu

@korhanım o düşündüğün gibi dğeil kanka düşük basıncta daha zor oluyor yüksek basıncta sorun yok

@oytun hiçbirşey farketmez söledim sana sonucu %7- 8 Dah düşük çıkıcak senin yaman neyi fark ettirirki sorun varsda sorundur orda değildinki avans vurduysa napabilirsinki
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oyutun bu arada oz un dedıgı gıbı aracın avans vurması olası 100 oktanla ayar yaptınız galıba,ızmırde 100 oktan yok 97 gercı ne kdr tolerans bırakıldı bılmıyom ama o etkenıde goz onunde bulundur

Future_King - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bullet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayır ondan bahsetmiyorum, oda düşük güç verdi ama sorun yazılım değil, yazılımı ben yapmamış olsamda sorunun yazılım olmadığına emin olabilirsin ki kendisine sor istersen arabanın ne kadar farklı gittiğini, 174 hp cıkarttı stockkende çıkartıldığında, chipten sonrada 174 çıkarttı, ama öyle gitmiyor araç, salak bile anlar aradaki farkı. hadi yazılımda sorun var diyelim, yine 174 cıkarmaması lazım yoldaki farkına göre.. yazılım alındıktan sonra arabanın yürümediğini kendiside söylüyor.. aradaki fark dynoya yansımıyorsa ölçümle ilgili sıkıntı vardır. başka dynodada 215 hp çıkarttı, x yerde başka z yerde başka çıkartmasının sebebini dynoların farklarını bilmiyorum ben o yüzden birşey söyleyemem.

chip yaptırdıktan sonra dene birde ne sonuç alacaksın?

stock 6 ileriler düzgüne yakın sonuç veriyor zaten genellikle dyno üzerinde. yüklendiği zaman sacmalıyorlar sadece. sebebini bilmiyorum, ama ne olduğunu iyi biliyorum. yazılım yada araçta sorun diyenler varsa dynoda kendisinden daha fazla güç veren arabayı bazı arkadaşların deyimiyle 10 boy nasıl geçtiğinide bana bir izah etsinler ozaman?

bu arada sen 178 hp yi kw hesabının doğrusunu yaptıktan sonramı cıkarttın yoksa kağıtta yazanmı? kağıtta yazansa hesaplayıp bak birde sonuca... hesaplamadıysanda eksik çıkması normal zaten o kadar..

Dediğine gore zaten aynı arabadan bahsetmemişiz.Benim denediğim araç ilk seferinde Dump Valve yırtıktı.Ondan dolayı sıkıntılıydı zaten.Sonra onu yaptırdı.Tekrar denedik pek bi fark olmadı desem yeridir.
    Arkadaşın söyledigine gore Yazılım var araçta fakat sonuçlar hiçte oyle göstermio.Yazılımda problemi var belli.Yoksa Stock araç nasıl daha iyi olsun.

Neyse madem bahsettiğimiz o araç değil,Yinede senin demek istedigim pek mantıklı gelmiyor.
    Dediğine göre STOCK olarak 6 İLERİ olan VAG lar Normal Sonuç verirken İşlem uygulananlar Dyno üzerinde sapıtıo? Düşünce olarak mantıksız ama sen denedik gördük diosan bişi diyemem...tabiki chip ten once ve sonrası aynı güç çıkıyorsa fakat SALAĞIN TEKİ BİLE ANLAR aradaki farkı yolda diyorsan gerçekten çok ilginç derim...

Bu arada tabikide ölçümden snra KW hesabı yaptık.Paşaoğlunun dynosunun kw çarpanın büyük olduğunu herkez biliyor.Ki ölçümü yaptıgım ayda hava sıcaklıgı 27 derece civarıydı...şu an yapsam daha yüksek çıkabilir.

Ayrıca TR koşulları,Benzin,hava sıcaklığı,Rakım vs gibi değerler turbo arabalarda çok önemliyken "215 çıkması lazımdı" demek pek doğru olmasa gerek?

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Future_King Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dediğine gore zaten aynı arabadan bahsetmemişiz.Benim denediğim araç ilk seferinde Dump Valve yırtıktı.Ondan dolayı sıkıntılıydı zaten.Sonra onu yaptırdı.Tekrar denedik pek bi fark olmadı desem yeridir.
    Arkadaşın söyledigine gore Yazılım var araçta fakat sonuçlar hiçte oyle göstermio.Yazılımda problemi var belli.Yoksa Stock araç nasıl daha iyi olsun.

Neyse madem bahsettiğimiz o araç değil,Yinede senin demek istedigim pek mantıklı gelmiyor.
    Dediğine göre STOCK olarak 6 İLERİ olan VAG lar Normal Sonuç verirken İşlem uygulananlar Dyno üzerinde sapıtıo? Düşünce olarak mantıksız ama sen denedik gördük diosan bişi diyemem...tabiki chip ten once ve sonrası aynı güç çıkıyorsa fakat SALAĞIN TEKİ BİLE ANLAR aradaki farkı yolda diyorsan gerçekten çok ilginç derim...

Bu arada tabikide ölçümden snra KW hesabı yaptık.Paşaoğlunun dynosunun kw çarpanın büyük olduğunu herkez biliyor.Ki ölçümü yaptıgım ayda hava sıcaklıgı 27 derece civarıydı...şu an yapsam daha yüksek çıkabilir.

Ayrıca TR koşulları,Benzin,hava sıcaklığı,Rakım vs gibi değerler turbo arabalarda çok önemliyken "215 çıkması lazımdı" demek pek doğru olmasa gerek?
    dediğime göre aynı arabadan bahsetmişiz değil sen onu soylemisken bende onunla ilgili cevap verdim sana. oda örnek. dediğim gibi yazılımı ben yapmadığım için yazılım hakkında birşey söyleyemem. 215 çıkması lazımdı demedim iyi oku yazdığımı, başka dynoda 215 çıkarttı dedim... aradaki dyno farklarını vurgulamak için. neyse, beyaz gt konusunda baska birşey diyemem. tuneri ben olmadıgım icin.

unitronic yazılımı bu ay içerisinde piyasaya sürüyor tsi motorlar için, o zaman dyno üzerinde ve yolda görürüz sonuçları, ornek bir gt yaptıgım zaman denemek icin gelirsen sevinirim.

6 ileri konusuna şimdilik daha fazla yorum yapamam dyno yada kalibrasyonları hakkında yeterli bilgim olmadığı için, tezimi kanıtlayabileceğim şeyler bulursam paylaşırım. şu an elimdeki tek bilgi en az 7 tane yüklü 6 ileri aracın dyno üzerinde yanlıs sonuc cıkarttıgı.

bu arada stocku duzgun cıkarken yuklusu sacma sonuc cıkarıyor konusunda sonucu basıncı arttırmak bile etkiliyor olabilir, yada başka etkenlero labilir, ben nasıl emin değilsem sende emin olma o konu hakkında. detaylı bilgi elde edersem paylaşırım...

-edit: pek fazla bir fark olmadı dediğin fark ne kadar sadece meraktan soruyorum benim bilgim yok.

Future_King - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten 170 lik golf gt de ölçüldü chip li başka bir dynoda, 174 hp cıkarttı, ama olması gereken 215. ki arada fark var, en bilmeyen adam bile kullandığı zaman araçları anlar.
    ...
    ben buradaki yazına gore yazmıştım zaten.

dediğime göre aynı arabadan bahsetmişiz değil sen onu soylemisken bende onunla ilgili cevap verdim sana. oda örnek. dediğim gibi yazılımı ben yapmadığım için yazılım hakkında birşey söyleyemem. 215 çıkması lazımdı demedim iyi oku yazdığımı, başka dynoda 215 çıkarttı dedim... aradaki dyno farklarını vurgulamak için. neyse, beyaz gt konusunda baska birşey diyemem. tuneri ben olmadıgım icin.

unitronic yazılımı bu ay içerisinde piyasaya sürüyor tsi motorlar için, o zaman dyno üzerinde ve yolda görürüz sonuçları, ornek bir gt yaptıgım zaman denemek icin gelirsen sevinirim.

6 ileri konusuna şimdilik daha fazla yorum yapamam dyno yada kalibrasyonları hakkında yeterli bilgim olmadığı için, tezimi kanıtlayabileceğim şeyler bulursam paylaşırım. şu an elimdeki tek bilgi en az 7 tane yüklü 6 ileri aracın dyno üzerinde yanlıs sonuc cıkarttıgı.

bu arada stocku duzgun cıkarken yuklusu sacma sonuc cıkarıyor konusunda sonucu basıncı arttırmak bile etkiliyor olabilir, yada başka etkenlero labilir, ben nasıl emin değilsem sende emin olma o konu hakkında. detaylı bilgi elde edersem paylaşırım...

-edit: pek fazla bir fark olmadı dediğin fark ne kadar sadece meraktan soruyorum benim bilgim yok.
    Yaptığın zaman seve seve denemeye ve aracı gormeye gelirim tabi.
    Bu yeni araçları keşfetmek zaman alıcak gibi...

edit- önce arkadaş aracının 215 hp çıktıgını soyledi dynoda.Daha snra bunun üzerine birdaha yazılım yapılmış daha iyi olacagı soylenmiş ona.denedik yaklaşık 1.5 boy kadar ondeyim genelde.
    arıza oldugu belliydi.Baktırmış Problem DV yırtıkmış.resminide gordum doğrudur.
    snra yaptırmış aracı ve tekrar geldi denemeye.Denedik bu seferde yaklaşık 1 boy kadar ondeydim.Soyledim kendisinede herzaman beygir = iyi sonuç demek değil.Çok yakın ornekleri mevcut(megane RS gibi).
    senin yaptıgın değil mi bu araç peki? oda 215 hp demişti çnki.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben buradaki yazına gore yazmıştım zaten.

Yaptığın zaman seve seve denemeye ve aracı gormeye gelirim tabi.
    Bu yeni araçları keşfetmek zaman alıcak gibi...
    kusura bakma o zaman bahsettigim baska seydi onunla ilgili, yanlıs yazmısım, okuması gereken benim o halde.. bahanem yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin yaptıgın değil mi bu araç peki? oda 215 hp demişti çnki.
    hayır, barbaros yaptı o aracı, yaptığı gece arabaya bindim ben, orjinalkende bindim yapıldıktan sonrada, hissiyat olaral ciddi bir fark vardı, gecede sahibi aradı araba çok değişti diye, ama var demekki biryerlerde bir hata yazılımsal yada mekanik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oyutun bu arada oz un dedıgı gıbı aracın avans vurması olası 100 oktanla ayar yaptınız galıba,ızmırde 100 oktan yok 97 gercı ne kdr tolerans bırakıldı bılmıyom ama o etkenıde goz onunde bulundur

bir ara göztepe shell de vardı 100 oktan ama hala var mıdır bilinmez

Baris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı livelydog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir ara göztepe shell de vardı 100 oktan ama hala var mıdır bilinmez
    100 oktan izmirde kalkmış sanırım..Dediğin gibi sadece güzelyalı-göztepe Shell'de vardı ama o da yok artık diye duydum

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    100 oktan izmirde kalkmış sanırım..Dediğin gibi sadece güzelyalı-göztepe Shell'de vardı ama o da yok artık diye duydum
    satısının dusuk olmasından dolayı kaldırmıslar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hic bi istasyonda yokmu 100 oktan koca izmirde?

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    illaki vardırda. güzelyalı shellin özelliği farklı. Shellin kendisine ait İzmirdeki tek istasyon. cogu zmn ekmek kuyrugu gibi kuyruk oluyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hic bi istasyonda yokmu 100 oktan koca izmirde?
    ege bolgesınde tek bır ıstasyonda bıle yok...solenene gore shell uretımı kaldırmıs..ıstanbul stokları satıyo dedıler..sızde bekleyın ole bısey

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    100 oktan satışları artık kalkıcak stocklarda bittikten sonra diye duydum bi benzinlik sahibinden
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

sulhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e sora ne *** yicez ayıptır sölemesi benım tum ayarlarım 100 oktana göre ya..

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sulhi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    97+methanol injection
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sulhi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abı ne var sankı yaw bıraz kıs arabayı ölür müsün?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)