dynodaykende vf dv vardı hatta :) neye dayanarak dv kacırıyor demiş arkadaş oda ilginç..
:)
Printable View
hava fııltresıınıı o gun takmııstıım denemek ııcıın ses arttıı hava sesıı sanıırıım ona dayanarak:)
walla Fabrika verisi 170hp 240nm olan aracımı stock olarak ölçtürdügümde Paşaoğlunda 178hp ve 241nm gibi sonuç aldım...
Madem bu kadar problemli 6 ileriler neden ben bu kadar sağlıklı bir sonuç aldım?
+8hp zaten bişi değil herkezin bildigi gibi GT ler herzaman fazla güç üretiyorlar fabrika verisinden.
Bu arada oytun senin bahsettigin GT hangisi? Beyaz 4 kapı olanmı?
Chipten önce ölçüldümü peki araç?
Yazılımdada hata olabilir,ki kanımca oyle...
güzel akşam oldu mangal dyno ikisi bir arada..proservise ve çalışanlarına tşk ler...
ali,videoda nefis olmuş tebrikler ;)
eee fotolar yokmu?:soru:
kırmızı cupranın dynosu hatalı gıbı geldı bana kendısınede soledım,kalıbre hatası olabılır,o aksam dıger araclar beklenılen sonucları vermıs..
oytun yanlıs anlama bısey sorıcam,beyazın 340 hp kırmızın 290 oldugunu neye gore soluyosun? olcum yapılmayan aracların ne verdıgını nerden bılıyosun? kat yerınde duran cupra 340 verır mı? tekrar soluyorum merak ettıgım ıcın sordum yanlıs anlama..;) bız bu araclarla kendı aramızda denıyoruz vıdeosuz,araclarımıza bıseyler yaptıktan sonra farkı gormek ıcın..yenı yazılımdan sonra beyazla deneyemedık henuz..denenınce sonuc ortaya cıkar;) kendı dynomuz bızım bole:D
ben dynoya ınanan bı ınsan deılım..dynoda egrı kotu olupta ıı olanın gecıldıgı bı suru olay gordum..;) en ıı dyno yoldur..
bütün araçlara maşallah ies ve eg baya iyi çıkarmışlar
gelen ve emegi geçen herkeze tşk.ler.
benim arac headrs egz. v2 ve s300 ile 180 cıktı. ne kadar dogru ne kadar yanlış tartışılır.bakalım yakında paşaogluna gelicek ordada aynı specle bir ölçüm yaptırıcam
ben dynoya ınanan bı ınsan deılım..dynoda egrı kotu olupta ıı olanın gecıldıgı bı suru olay gordum..;) en ıı dyno yoldur..[/QUOTE]
nedıyımmkı baska erdem hafta içiç haberleselım olcelım bı arabaları kac beygirr:D
setuplara göre sonuçlar biraz fazla iyimser geldi bana
hayır ondan bahsetmiyorum, oda düşük güç verdi ama sorun yazılım değil, yazılımı ben yapmamış olsamda sorunun yazılım olmadığına emin olabilirsin ki kendisine sor istersen arabanın ne kadar farklı gittiğini, 174 hp cıkarttı stockkende çıkartıldığında, chipten sonrada 174 çıkarttı, ama öyle gitmiyor araç, salak bile anlar aradaki farkı. hadi yazılımda sorun var diyelim, yine 174 cıkarmaması lazım yoldaki farkına göre.. yazılım alındıktan sonra arabanın yürümediğini kendiside söylüyor.. aradaki fark dynoya yansımıyorsa ölçümle ilgili sıkıntı vardır. başka dynodada 215 hp çıkarttı, x yerde başka z yerde başka çıkartmasının sebebini dynoların farklarını bilmiyorum ben o yüzden birşey söyleyemem.
chip yaptırdıktan sonra dene birde ne sonuç alacaksın?
stock 6 ileriler düzgüne yakın sonuç veriyor zaten genellikle dyno üzerinde. yüklendiği zaman sacmalıyorlar sadece. sebebini bilmiyorum, ama ne olduğunu iyi biliyorum. yazılım yada araçta sorun diyenler varsa dynoda kendisinden daha fazla güç veren arabayı bazı arkadaşların deyimiyle 10 boy nasıl geçtiğinide bana bir izah etsinler ozaman?
bu arada sen 178 hp yi kw hesabının doğrusunu yaptıktan sonramı cıkarttın yoksa kağıtta yazanmı? kağıtta yazansa hesaplayıp bak birde sonuca... hesaplamadıysanda eksik çıkması normal zaten o kadar..
estafurullah, sorulması lazım zaten yanlış anlaşılcak bisey yok :) kat iptal edilmediyse vermez defalarca söyledim yazılım kat iptaline göre yapıldı, ama yine 280 vermez, kat yerindeyken filtrede stockken 320 uzerinde bir sonuc cıkartır. ben kafamdan uydurmuyorum bunları, o arçalardan alınan sonuçlar böyle, binlerce yapıldı o araçlardan :) denediğiniz zaman görürsünüz aradaki farkı zaten daha öncedende denediyseniz.
:icon_tup:
bütün araçlara maşallah eg nin iyi çıkmış
o araçsa eğer...
cemin araba std olmasına rağmen o araçtan iyiydi... bnm yazlımın ilk halleri gibi...:)
isonun arabasından bahsetmiyorum :)