yrn yagmurlu gozukuyo umarım yagmaz
izmırın yagmuru fenadır yaa bır kere yakalandım resmen arabaya gıdene kadar dus almıs gıbı oldum
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
arkadaşlar 4 gözle havanın acmasını beklıyorum ama hıc oyle gozukmuyor yagarsa ne olcak bu iş bilmem![]()
Şu an yağmayacak gibi duruyor ama izmir in havasına güven olmaz![]()
orası ızmır brası ıstanbull![]()
hadı bakalım hayırlsıı dıyelımm yapın artık su rollıngı![]()
Valla video varmı bilmiorum. Ancak dün biçoğumuz trafik denetlemesine takıldık. Bikaçımız trafikten men aldı, buradan geçmiş olsun dileklerimizi diliorum. Ben ve barış denetlemede durmadığımız için cezaya dahil olmadıkBu arada bende çukura düştüm arabayla sanırım manifoldum çatladı araba salaklamaya başladım. Uğur kardeşimle tanıştığımıza çok sevindim. Çok düzgün bir arkadaş. Kaanla denediler sanırım tam olarak kafa kafaya gidiorlarmış. 2 aracında maşallahı var. İnşallah daha güzel roller yapacağız.
cevirme hariç gayet guzel dostluk içerisinde bir geceydi. gelen arkadaslara teşekkürler. video ceken varsa bekliyoruz videoları
akşam arabada bir su kaçağı vardı bulamadık. devam ettim tam güzelyalıda araba bütün suyu boşalttı gece sağolsun tamirci arkadaşımla hallettik bu seferde inciraltı girişinde arabamı kapattılar. bu hafta içi tamponları farı jantı ne varsa sökçem. izmirde gezilmez oldu artk. aranızda bulunmadığım için özür dilerim. ama kaana söyledim çksaydınız yola o saatten sonra hepiniz yakalanırdınız.
geçmiş olsun arkadaşlar...işim vardı dün gece gelemedim,okuduktan sonra iyikide gelememişim dedim...Engin kardeşimin dediği gibi izmirde gezilmez oldu artık.işimiz iyice zorlaştı...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)