maşallah serkan, arac guzel gıdıyo
typr-r'da neler war sırayla düzgüncene yazsanız bide vectra'da şole ilk mesajı editleyip daha güsel olur arkdaşlar
K-pro,11.6 Arias Forget piston,Header,Filtre,Ara boru ve sonda buddy club
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
cok guzel deneme oldu serkan kafasındakını yaptı ve stoc ctr yı gectı vee barız gectı kırmızıyla olan vıdeoda olması gereken oldu zaten sonuc normal zaten nekadar fark olacagını gormus olduk ama sanırım hedır fıltre egsozlu bı tayyarı beyın olmazzsa rahatt gecer bu sekokardssım aynen devam su 3 vıtesıde hallettde
![]()
orcunun arabada caı yok ortada susturucu var ve 12.3 afr gıdıyo. malzeme var ama malzemenın gıtmesı ıcın gereken seylere sahıp deıl suan. caı duz boru ve ayardan sonra ER typerla yurur o. son vıdeodada zoom yapmıssınız![]()
kalp kırmakla alakası yokkı kprosuz ctr ı gecer dıye yazmıslar bende olamaz dıyorumEDS nın kprosuz halınınd enaısl gıttıgını bıldıgım ıcın ve serkanın arabnasınıda canlı olarak gordugum ıcın gıdıs olarak bu yorumu yapabılıyorum
![]()
hee kafa kafaya gıdenlerıde gorduk seko dogru dıyosun sadece kafa kafaya gıdıyorum demekle olmuyomus![]()
ben hıc sanmıorum hedrs vslı ctr gecsın n vti ıgecersede 210 ustu olur ancak bnce, belkı sımdı hızlanmıstır arac bılemıycem her aracın son halıne gore degerlendırmek lazım bence ya...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)