arac yenı bıttımıstı ayarları yapılmıstıaracı gormek ıcın denendı
ben 2 kısı o tek kısı..5 yapar yapmaz gecıyorum..oraya kdr yrm boy cıvarı onumde..vıdeoyu bulup koyayım...emınımkı suan kı halınden ıı yuruyodu
100 oktanda vardı o zmn ızmırde
![]()
arac yenı bıttımıstı ayarları yapılmıstıaracı gormek ıcın denendı
ben 2 kısı o tek kısı..5 yapar yapmaz gecıyorum..oraya kdr yrm boy cıvarı onumde..vıdeoyu bulup koyayım...emınımkı suan kı halınden ıı yuruyodu
100 oktanda vardı o zmn ızmırde
![]()
her arac bırbırının aynısı deıldır..orcun bı aracı on boy gecıyo dıe bende 10 boy gecıcek deılım..orcunun aracı suan tam hakkıyla yurumuyo..bende aracımı eskı halıme getıremeyecegım ıcın elde olan vıdeo ıle yetınmek gerekırben yalan konusmam serkan aklında bulunsun
ne dersem o dur rahat ol
![]()
eyw seko dunde soledım,senın aracının bu kdr yurucegını dusunmemıstım..helal olsun..ama caı headers egzoslu ctr bıraz hızlı olurstock ctryı gecmek o kılo ıle buyuk basarı
![]()
saolasın.. daha onumuzde yolumuz var bakalım artık ..
denenen ctr full stock er şaka yapar sanırım
arkadaşlar panik yok geldimserkan illa seni geçeyimmi istiyon bekle gelsin şu 4,785 4'ün sonuna kadar bascaz seninle
erdem gelelim sana sen dua etki 100 oktan kalktı kalkmasaydı 4,785'ten sonra senide harcardım
şaka bi yana güzel izmirimizin arabalarıda güzel insanlarıda
birbirinizi kırcağınıza motor kırın
ama siz bekleyin coming soon stage2
![]()
Şefim kızma yaaa. Seko sende yüksekten atma olum yürüdün diye. Sonuçta arkadaşlar yapılana emeğe saygı duymak lazım. CTR gerçekten stock olarak bile yürüyen bir makina. Karşısındaki makina ise kinder süpriz. Yani kafa kafaya gidebilmek bile güzel bir seyir veriyor insana. Vectrayada yapılabilecek daha tonla iş var, ha tabiki yapılı ctr de boy boy gider. Önemli olan modifiye namına bişeyler yapılmış olması.
Yok Tago kızma yokta mantıklı olmak lazımSerkan Vectrayı yürüttü bukadar yürüteceğini kimse tahmin edemezdi ama bu internet alemi bianda coşku veriyo insana uçuuyorum zannediyosun..pistonlu kprolu typer bence gerçek hakkını vermiyo ki zaten söylenmiş enaz 6-7 boy daha iyi gitmesi lazım..Sonra 100 den Ctr ile denemiş
O ctr 4.viteste.. Ctr 3.Viteste tam 100 de vtec açar (vteci aşşa alınmamışı).. 3.Vites 95-100 de tayyarı geçebilen araba her devirde her viteste geçer
Ki zaten kırmızı ctr 4.vites vtec devrine kadar yanyan yürüyüp almış başını gitmiş
Kıssadan hisse 220-225 hp ve 1200 kilolardaki bir ctr yi geçmen için önce biraz daha güçleneceksin sonra o kilolardan kurtulacaksın o zaman geçersin atla deve değil![]()
Büyük ihtimal CTR dxe baskı balat sıyırıyor olacak yada sensör lerden biri gidiyor olacak
aman ctr tayfasına saldırı olarak alınmasınbu sözler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)