serkan orcunun arabasında caı yok ayar yok 12.3 afr oturuyo ve ortada susturucu var. bunları halledınce er kadar gıdecek dıyorum ben erdemde desteklıo savımı. o yuzden onu kucumseme bence unutma msnde bana kırmızıyı getırın dıyodun boyle gulerek. ertesı gece gorduk getırdık sonuc ortada bye bye vectra spec. 215 e kadar dıyosunya hersey bassaydın ER ıle nıye basmadın . ısteseydın senı 5 boy onden salardım ben senın kesıcıne kadar sorun yoktu. arabanı hızlandırmıssın bu gercek ama senınkı hızlıysa typerda ucak oluyo kusura bakma. 500cc hacmın 2 sılındır fazlan var kucumsemeyelım ha suda var asıl roll 60-130mıl 100 200 km dır. ha bız fazlasını basıyoruzya neyse. 25ınde kısmetse yıne gelıcem . bı deneme yapalım Er ıle okorcunun caısınıde yaptırıyorum suan o zamana kadar herseyı tam olur onunda onlada bı deneme yaparsın. 215 mı 260 mı artık neyse. son olarakta sızden bı rıcam var boy farklarını adam gıbı soyleyın artık tamammı! 1 tır yıyosunuz 3 dıyosunuz 1.5 tır yıyosunuz 2 dıyosunuz 3 4 yıyosunuz kafa kafaya dıyosunuz... ayıp ayıp..