Çok bilmişin alası sensin kameraya zoom yapılarak aradaki 3 boing fark kapatılmaz..Typer'a uçak diyen sensin bak 2-3000 mesajın var kendin bir tarattır %80 i nin içinde ctr geçer,bu kadar takma kafana..
Vectra ile zerre kadar atarın varsa bizim ctr ye atla gel afyona ben hemen hazırım![]()
Arkadaşlar arkadaşlar; ya s...min arabaları için amma tersleniyorsunuz yaaa. Ortada iddia varmı? yok. İddia olmasına gerek varmı? onada yok. Bu arabalar keyif almak için yapılıyor. Keyif kaçtıktanj nsonra ne anlamı kalır. Buradaki muhabbetler makar tukara olarak kalsın bence![]()
3 boıng ha tmm bıde 4. vıtestı tmmöle.. ben bişiy takmam sız arabalarınızı ucak gormeyın yeter..
afyonla fılan urasmam ıstanbulda ztn ctr cok en saglıklılarından dener gorurz....
bilmiomki deneyip görmek lazım
olum bırak şimdi istanbulu ilk burdakilerle bi baş edin ondan sonra istanbula gidersiniz![]()
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
aslında aklımda bı fıkır varya,burda deıl msnde solerım![]()
serkan videoları nnerde oldugunu biliyorsun![]()
![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
saol kaan![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
vectra nın mevcut hali ile type r ı herhangi bir bir hız aralıgında yada her nerde istenirse geçebilme ihtimali varmı merak ediyorum?
Paylaşırsanız sevinirim ..
Onur bu işin Hondası,opeli,pejosu yok.Ben hiç takıntılı olmadım..Yıllardır reno'dan şaşmayan babama işi gereği Hundai aldık,..Fairway,Tipo,Astra,Focus,Doblo,Gsi,Rs,ctr hepsinin sahibi oldum hiç birine körü körüne takılmadım..Marka takıntısı takım tutmaktan öteye gitmiyor![]()
bende öle bısıy yok mrk etme ama sızın atmanız lazım asıl.. pıasadakı aracların nasıl gıttıgını bılıyorum..
stocka stockmu dıosun, öle bı karsılastırma olmaz tabıkıde,
bu konudakı son yorumlarımdan bırı rs le 3 lu denerken vıdeoda cekmemıs ark. ctr 5-6 boy kafada gerı kaldı, araba 204hp, stock ep3 193 195 verıyor dynolardan baktım,
bıde kırmızı ctrde kotu fılan deıl, hee pıstonu hak edecek kdr gıdıomu bılmıorum ama m3le gıtmıslıgı varmış..
saygılar..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)