yaw her sehırde en az 1 tane drıft box mevcut..dyno day kdr tutar bence..yapalım bı drıft box gunu ne dersınız..her sehır kendı ıcınde yapsın paylasalım..hatta forumda sadece drıftbox olcumlerı ıle ılgılı sabıt bı baslık acılsın..paylasalım..
yaw her sehırde en az 1 tane drıft box mevcut..dyno day kdr tutar bence..yapalım bı drıft box gunu ne dersınız..her sehır kendı ıcınde yapsın paylasalım..hatta forumda sadece drıftbox olcumlerı ıle ılgılı sabıt bı baslık acılsın..paylasalım..
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
şimdi bu videodaki 100-220 hızlanması kaç saniye ? eğer videoya bakıp kronometre tutacaksak 16,95 gibi çıkıyo yanlışmı düşünüyorum yoksa![]()
videoya göre baktığımda ben 14 saniye civarı çıkarttım.
Beyler dont panic tamam bi driftbox siparişi veriyorum izmire gerekli bitane anlaşıldı![]()
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
Cupra sahibi doğru söylüyor.Neden bu kadar abartıldıki bu durum.Videoda 4. saniyede araç 100 km.de, 16. saniyede 200 km. Kadrana bakarak sonuçları söylemiş ötesini iddia etmiyorki.
Beni anlayan birini burda görmek çok hoşArkadaşlar nasıl ölçüyorsunuz anlamıyorum yaa.Nasıl 13-14 sn çıkardınız bi anlatın lütfen zaten baya ölçtüğüm şeyi 8 kere daha ölçtüm 11.43-11-33-11.70 gibi rakamlar çıkıyor
Ama size özel 100 sabitleyip öle basacamHatta kamerayı sabitleyebilirsem 4. vitesden basacam bu sefer
100-220 mi ölçüyosunuz ne?
bende tam 13,97 olctum...
aracınıza masallah ama sacma bı durum soz konusu degılmı?... 90-160 arası tekme yemıs cesıne ıvmelenıp sonrasında kasması![]()
'' Menfaatlerinin esiri olanlar, Şereflerini hiçe sayarlar ''
güzel hızlanmış gerçekten eğer 280hp li bi arac 5. viteste 100-200ü 12 sn'de yapıyosa maşallah diyelim nazar değmesin
Aynen yaa bende tam dicektım 160'da yokuş bitti galiba diye =))) Kadranı ilginç tasarlamışlar![]()
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)