benım vtecım turboyken 600RR dedınmı denemek ıcın dusunurdum acıkcası. gecerdım ama yınede dusunurudum. sen anla ne demek ıstedıgımımovıstar senın madem bı araba ayarlıyımda bı deneyın olurmu?
Ben anlıyorumda sen pek anlamıyorsun,600 cc bir motora kafa tutan yok,ben daha öncede ortağan 600 f le denedim ki movistar daha agresif,ondada beni geçti.Amaç sadece keyif almak bu kısmı anlamıyorsun sen.Motor benim kullanan benim ortak diyorum sen hala neyine güveniyorsun diyorsunHer an rollin modundasın,bırak moviyi turbo hayabusalarıda geçe arabalar var.Benim arabam 350-370 hp olsun geçerim movistarı.Yada Hulk rahat geçer öle diyim,araba aramana gerek yok
![]()
Selçuk 280 hp yim ve aramızdaki fark 250 de 30 mt diyorum türkçe hemde90 hp daha güçlü olsam diyorum türkçe.Yaptıracaksın bana 370 o olacak.Neysen ben yemek yicem sonrada dün akşam olanlarla ilgili bir iki video yüklicem ve olanları anlatacam çünki olmamış şeyler olmuş gibi lanse ediliyormuş,bi konuyla ilgilenim ben
![]()
sen 1400 kılo 370 hp dedıgın arabayla sen 1 kısı movıstar 1 kısı onu gec senı tunıng kıng ılan eder bu sıte
ayrıyetten 230 hp typerla yanyana gıtmedınmıydı sen 280 hp ıken![]()
370 hp Cupra ile 600RR geçiceğine inanmak hayaldan öteye gidemez.
unless you ride the beast
you wouldn't understand
370 hp bir araçla birak 600RR geçmeyi 600F i geçmen çok zor heleki o kiloyla daha imkansız
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
600RRla moviestar arasında fark varmı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)