User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
90 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Yellow Cupra & Bmw 530 d Süperchip

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence videodakide son kasa.e39 deil gibime geldi
    arkadas motordan ornek vermek icin yazmis zaten.. kasa farkli ama motor ayni sayilir..

Cupra03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar,bmw 2005 galiba,218 hp lik.Ben 530 d nin nasıl gittiğini çok bilmiyorum ilk defa denedim ve bindim,bu arada daha yeni motor yapıldı araca.Bunlar etken olabilir ve 275 lastik var birde oda baya etkilemiş olabilir.En başındada söylediğim gibi,tamamen keyfi bir deneme idi,en ufak bir idda yoktu.Orhan sadece dragda 100 kadar geçerim kesin dedi bende belki ama oda zor dedimPassatla denk gitmesi bence doğal ama,210 hp imiş passat ve 1300 küsür kilo.Dilerseniz o videoyuda koyarım,Reşitin tırsıp kemer bağladığı sahnede var orda

WhiteCupra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    530 kac kılo bıde onu yazsaydın? bıde aktarma kaybından yere verdıgıyle senın yere verdıgını kıyaslasaydın? bıde otomatık sanzımanla manuelın farkını kıyaslasaydın? JAD 9 bın donbmuyor emın olabılırsın 8800 max... neden devır bandını baz alıyosun? yapılı ıbıza cupra tdı lar dısarda m3 lere kok sokturuyo ama max 5 bın devırle bak tolga adına sana bı davette bulunucam tolga ve ben JAD ta olucam sen tek basına olucaksın denıycez ne dersın? denemennın sonucunu merak edıyorsan kendın dene ve gor

aga o dedigin şartlarla beyaz ile nasıl olur ben çok merak ediyorum gelmiyonuzmu bu taraflara yaff....

LaGuNa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tagonun butun dedıklerıne katılıyorum, hakkını vererek 530d o vıdeodakı gibi gider, senın araca tabıkı laf yok ııgıdıo ama 530 bıraz daha ıı olmalı, dıer vıdeoyuda beklıyoruz

WhiteCupra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tolga-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten 4 boyda falan bırakıyorduk. 5sonuna kadar deneyebilsek fark çok daha fazla olur diye düşünyüorum çünkü ben 5 de yürüyorum ciddi anlamda ..

kaliteli bi kayış bulmadık üstündeki hindistan malı 1 ayda uzadı uzayıncada 9 psi lık ksanak olmasına ragmen 8 psi basıyor hem gitmior hem afr değişiyor vs..

edit: teşekkür ederim bu arada ...

maşallah kardeşim aracın çok güzel hızlanıyor ALLAH kaza bela vermesin bu tarafa gelirseniz haberimiz olsun paslaşırız okk....

UnnAmeD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cupra03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu sitede bilmiş ve her arabayı ve kullananı çok iyi tanıyan nekadar fazla arkadaş var.Beni gene bu sitedeki atıp tutan 1 se 3 yapanlaralada karıştırmayın arkadaşlar.Kime ne ispat etmeye çalışayımki böle abartmalar yapimm.Videosunu koyuncada,denk deneme olmamış,jadla dene sen,hep alt speclere takılıyosun oluyorBaşkalarının uzuvlarıyla gerdeğe girmeyin,herkez altındaki arabayla alakalı konuşsunVideosunu en geç akşama kadar koyacam unnahmed ve laguna özellikle sizin yorumlarınızı beklicem
    Sadece videoyu değil yazılanlarıda okuyun,tamamen keyfi olduğu çok samimi arkadaşım olduğu felan.En az 5 kere drag yaptık ben hiç kalkamadım,kornayı ben çaldığım için konsatre olamadımBu videoda o çaldıOtomatik olduğu için debriyaj ayarlamasına gerek yok die
    Doğru lastik ebatlar 275 jantlarda 18,ama arızası yoktu bu denemede,biz sizinle denerken bir ara bişeylere bastım araba gitmedi dedi.Tekrar çalıştırınca düzelmiş.4 boysa aradaki fark egzost yetmez gibi sanki.
    Buda rolling denemelerimiz.Bakın bakalım abartmışmıyım aradaki 20 boy farkıunahmed & laguna Özellikle sizin yorumları bekliyorum

http://videos.streetfire.net/video/cupra003_682283.htm
    Arkadaşlar,bmw 2005 galiba,218 hp lik.Ben 530 d nin nasıl gittiğini çok bilmiyorum ilk defa denedim ve bindim,bu arada daha yeni motor yapıldı araca.Bunlar etken olabilir ve 275 lastik var birde oda baya etkilemiş olabilir.En başındada söylediğim gibi,tamamen keyfi bir deneme idi,en ufak bir idda yoktu.Orhan sadece dragda 100 kadar geçerim kesin dedi bende belki ama oda zor dedimPassatla denk gitmesi bence doğal ama,210 hp imiş passat ve 1300 küsür kilo.Dilerseniz o videoyuda koyarım,Reşitin tırsıp kemer bağladığı sahnede var orda

ısmını bılmıyorum o yuzden dırek abı dıye hıtap edıcem sana cupra03.yasında oldukca benden buyuk.ılk olarak bı duzeltme yapayım.unnahmed ve unahmed dıye hıtap etmı$sın bana dogrusu "unnamed" olucak.bu duzeltmeden sonra bırde bısı eklıcem ; bu foruma 2.5 senedır uyeyım ve ne kımseyle bı polemıge gırdım nede bırıne yada arabasına laf atarcasına yorum yaptım.o yuzden sende ıthamlarında bıraz dıkkatlı olursan sevınırım.baskasının uzuvlarıyla gerdege gırmeyın,herkes altındakı arabayla alakalı konussun yazıp bırde goz kırpmıssın boyle cumleler kurmaya hıc gerek yok bence helekı karsındakının kım oldugunu ne arabasını oldugunu bılmeden hıc mı hıc gerek yok.
    sımdı gelelım yorumlara sevgılı abıcım.bekledıgın yorumları yazalım.sırayla bırkac post alıntı yaptım yukarda.superchıps lı 5.30d ılk once 275/18 lastıklı oldu,sonradan yenı motor yapılmıs oldu yanı tam olarak ne oldugu bellı degıl dımı?ben ılk yorumu yaptıgımda tamamen saglıklı bır chıplenmıs 5.30d ve cıddı bır deneme olarak dusundum.bu forumdakı cogu ınsan az cok hangı arabanın hangı modla ne kadar yuruyecegını tahmın edebılır.bak tekrar yazıyorum,sen altındakı arabayla saglıklı bır 5.30d ye helekı chıplenmıs bır 5.30d ye kesınlıkle "20" boy atamazsın.20 boy demek ortalama 1 boy 4 metreden 80 metre eder.burda benım hatalı oldugum konu tamamen eglencesıne yapılmıs bır denemeydı yazmıssın.ben bunu dıkkate almadım ılk yorumumu yaparken bunun ıcın ozur dılıyorum.bu arada cupra guzel yuruyor masAllah

ıyı forumlar

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı WhiteCupra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aga o dedigin şartlarla beyaz ile nasıl olur ben çok merak ediyorum gelmiyonuzmu bu taraflara yaff....
    beyazı gecer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UnnAmeD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ısmını bılmıyorum o yuzden dırek abı dıye hıtap edıcem sana cupra03.yasında oldukca benden buyuk.ılk olarak bı duzeltme yapayım.unnahmed ve unahmed dıye hıtap etmı$sın bana dogrusu "unnamed" olucak.bu duzeltmeden sonra bırde bısı eklıcem ; bu foruma 2.5 senedır uyeyım ve ne kımseyle bı polemıge gırdım nede bırıne yada arabasına laf atarcasına yorum yaptım.o yuzden sende ıthamlarında bıraz dıkkatlı olursan sevınırım.baskasının uzuvlarıyla gerdege gırmeyın,herkes altındakı arabayla alakalı konussun yazıp bırde goz kırpmıssın boyle cumleler kurmaya hıc gerek yok bence helekı karsındakının kım oldugunu ne arabasını oldugunu bılmeden hıc mı hıc gerek yok.
    sımdı gelelım yorumlara sevgılı abıcım.bekledıgın yorumları yazalım.sırayla bırkac post alıntı yaptım yukarda.superchıps lı 5.30d ılk once 275/18 lastıklı oldu,sonradan yenı motor yapılmıs oldu yanı tam olarak ne oldugu bellı degıl dımı?ben ılk yorumu yaptıgımda tamamen saglıklı bır chıplenmıs 5.30d ve cıddı bır deneme olarak dusundum.bu forumdakı cogu ınsan az cok hangı arabanın hangı modla ne kadar yuruyecegını tahmın edebılır.bak tekrar yazıyorum,sen altındakı arabayla saglıklı bır 5.30d ye helekı chıplenmıs bır 5.30d ye kesınlıkle "20" boy atamazsın.20 boy demek ortalama 1 boy 4 metreden 80 metre eder.burda benım hatalı oldugum konu tamamen eglencesıne yapılmıs bır denemeydı yazmıssın.ben bunu dıkkate almadım ılk yorumumu yaparken bunun ıcın ozur dılıyorum.bu arada cupra guzel yuruyor masAllah

ıyı forumlar
    Nic için kusura bakmaBaşkasının uzvu lafı kesinlikle sana değildi,o biliyor kendini.Eğlencesine yapılan denemelerdede Allah ne verdiyse basılır,yada biz öğle yaptıkAnlatmak istediğim burdaki bazı arkadaşlar gibi hırs küpü değiliz,ve sonuç ne olursa olsun Orhanla ben önce arkadaş,sonrada iş arkadaşıyız.Aramızda sen ağarsın,benim koltuklara daha ağar,sen aç karnınasın gibi bahaneler yok,keyfi demek bu yani.Keyif için denedik ama ben basmadım yada o basmadı gibi bir durum sözkonusu değilTekrar söylüyorum aracında sorun olabilir yada sağlıklı yürümüyorda olabilir,ben videoyu,bakın nasılda bmw 530 d süperchipe 20 boy çaktım die koymadımİddalı bir deneme olmadığı içinde detaylara girmedim jantmış lastikmiş.Sağlıklı chiplenmiş 530 d den bahsetmişsin böle gitmemesi gerek die,260 hp,1600 kg,arkadan çekiş,otomatik bir bmw&280 hp.önden çekiş,manuel bir cupra denemesi sence nasıl olurdu,bundan çok farklımı olurdu??Konulan videodaki bmw nin sadece chipli olduğu kesinmi?Kaldıki Orhanın 530 u kesinlikle 270 hp değil taş çatlasın 250-260 hp.Stock 218hp.Varsa tanıdığın bu hp değerlerinde başka bmw sağlıklısından ayarla deneyelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uğurcum sen colin mcrea edasındaki atarı bol arkadaşların laflarına bakma kardeşim,senin cupran şu an en iyilerden biri,jadla çok denk gidersin gibi keşke deneme fırsatınız olsa.Keyifle seyretsek

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jad la benim araba atmosferikken denedigimizde

2 3 yanyana gidiyorduk 4 te de ben ona yakın gidiyordum ama 5 e attıgında aramızda rahat 5 boy oluyordu

Jad ile filtreli chipli egzostlu downpipe lı bir cupranın denemesini bende merak ediyorum
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Arda
    Misafir
    maşallah

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

2 3 yanyana gidiyorduk 4 te de ben ona yakın gidiyordum ama 5 e attıgında aramızda rahat 5 boy oluyordu

Jad ile filtreli chipli egzostlu downpipe lı bir cupranın denemesini bende merak ediyorum
    Abi bence Cupranın onlardan daha fazlasına ihtiyacı var denk yürümesi için
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tolga-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eray ben niye para gönderiom olm ben mi geçildim
    ahuaehua fake bunlar fake
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim biton saniye sonra 160 olduğumu nerden gördün anlamadım,kadranın göründüğü an yani 14 sn roll başlıyor 28 sn de benim kadranı çekiyor süratim 220160 nerde ve nasıl gördün hakikaten anlamadımAma dersenki bu bmw gitmiyor orasını bilemem,sorunsuz olduğuna inanılan başka bir 530 la dener görürüz sorun olup olmadığını.Chipli passat 1.8t ile kafa kafaya gittiler o gece.
    abi o çipli passat dediğinde k0424 var ama sağlıksız işte taş çatlasın 220hp dir. yani 530 çok çok iyi yürüdü bence demedi deme
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nic için kusura bakmaBaşkasının uzvu lafı kesinlikle sana değildi,o biliyor kendini.Eğlencesine yapılan denemelerdede Allah ne verdiyse basılır,yada biz öğle yaptıkAnlatmak istediğim burdaki bazı arkadaşlar gibi hırs küpü değiliz,ve sonuç ne olursa olsun Orhanla ben önce arkadaş,sonrada iş arkadaşıyız.Aramızda sen ağarsın,benim koltuklara daha ağar,sen aç karnınasın gibi bahaneler yok,keyfi demek bu yani.Keyif için denedik ama ben basmadım yada o basmadı gibi bir durum sözkonusu değilTekrar söylüyorum aracında sorun olabilir yada sağlıklı yürümüyorda olabilir,ben videoyu,bakın nasılda bmw 530 d süperchipe 20 boy çaktım die koymadımİddalı bir deneme olmadığı içinde detaylara girmedim jantmış lastikmiş.Sağlıklı chiplenmiş 530 d den bahsetmişsin böle gitmemesi gerek die,260 hp,1600 kg,arkadan çekiş,otomatik bir bmw&280 hp.önden çekiş,manuel bir cupra denemesi sence nasıl olurdu,bundan çok farklımı olurdu??Konulan videodaki bmw nin sadece chipli olduğu kesinmi?Kaldıki Orhanın 530 u kesinlikle 270 hp değil taş çatlasın 250-260 hp.Stock 218hp.Varsa tanıdığın bu hp değerlerinde başka bmw sağlıklısından ayarla deneyelim
    530 konusuna cvp veriyim. max 260hp bir araçtı 275lastik uzunda çok büyük etken öle böle değil. diğer bi konu abi yazmıssın oraya bmw arka ceker dezavantaj gibi ama arkadan çeker herzaman avantajdır. kısacası 530d çiple o lastiklerle gidebiliceğinin en iyisini gitti daha en fazla komple egzost yapılıp 225 yada 235 lastik takılır öle 3 5 boy daha iyi gitsin.
    o passatı stock 1.8t sandığı için arabası gitmiyomus gibi geldi ona tekrar belirtiyorum passat taş çatlasnı 220hp lerde ŞUANLIK.
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bahsettiğin özelliklerde bi denemede typer kasmadan 4 e kadar yakınlar cupra biraz önde 5 te typer nokta. tolga abi değilde reşo ağa kullansaydı 4 te typer 1 boy önde olurdu 5 te gene nokta JAD maşallah fena gidiyo ama acilen o egzostu değiştir tolga abi
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    530 konusuna cvp veriyim. max 260hp bir araçtı 275lastik uzunda çok büyük etken öle böle değil. diğer bi konu abi yazmıssın oraya bmw arka ceker dezavantaj gibi ama arkadan çeker herzaman avantajdır. kısacası 530d çiple o lastiklerle gidebiliceğinin en iyisini gitti daha en fazla komple egzost yapılıp 225 yada 235 lastik takılır öle 3 5 boy daha iyi gitsin.
    o passatı stock 1.8t sandığı için arabası gitmiyomus gibi geldi ona tekrar belirtiyorum passat taş çatlasnı 220hp lerde ŞUANLIK.
    Bendiil,bmw ci arkadaşlar araçta sorun olduğunu söylüyorlar bukadar fark yememesi lazım diyorlar.Bana sorarsan çokta sağlıksız yürüyo gibi gelmedi,lastik yüzünden olsunda 2-3 boy daha iyi gitsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bendiil,bmw ci arkadaşlar araçta sorun olduğunu söylüyorlar bukadar fark yememesi lazım diyorlar.Bana sorarsan çokta sağlıksız yürüyo gibi gelmedi,lastik yüzünden olsunda 2-3 boy daha iyi gitsin.
    yok abi gideri odur onun daha fazlasını istemesinler söle onlara yolun sonu m5 auheuaheuae
    Dr. Ecu

Tolga-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nie reşit kullanıormuş ben kullanamıyormuyum arabamı . Ben sonucu önceden bildigim için kasmadım 8 binde falan vites değiştirdim kasmadım yani eray cım . kasarsam emin ol anlaşırlır zaten eskiler bilir.....

ha bak egzos kaçırıyordu bide şimdi hatırladım

tekrar diyorum birazdan gidip kayış değişecek oan göre ayar yapıcam bi ii akşam gece varsa denemek isteyen buyursun hatta eray a verin o kullansın bakalım nasıl oluyormuş vites atmak görelim hep beraber
    cheap & fast = not reliable
    reliable & cheap = not fast
    fast & reliable = not cheap

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)