User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
118 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: 2009 Corvette C6 vs Ferrari F430 | Adana

mike
    Misafir
    Alıntı halilcakir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Murat ben ilettim kendi uye olup cevap yazacakmis.

Ama benim kendi gorusum,sifirdan kalkip 10 km duzlugu nerde bulacagizda bu cekimi yapacagiz?

Yaparsakda dunyada bir ilk olur yeni bir yaris turu icat etmis oluruz.

Su anda tum dunyada otoban yarislari,her iki aracinda patinaj yapmayacagi suratte baslayip onune araba cikana kadar devam eder.

Ama neyse kendi gelince siz bir organizasyon yaparsiniz.
    yok halıl bızım yer mekan bellı bızım ıstasyonu gectıkten sonrakı duzlukten bahsedıyorum orda hıc yoksa 6 7 km var oda benım ıcın yeterlı yanı sıkıntı yok 50 de basarız yeterkı 320 kadar basıp cekmiyelim yanı ben bır yedıcı vıtesı gorım

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burda yapılabılır

eras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mike Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok halıl bızım yer mekan bellı bızım ıstasyonu gectıkten sonrakı duzlukten bahsedıyorum orda hıc yoksa 6 7 km var oda benım ıcın yeterlı yanı sıkıntı yok 50 de basarız yeterkı 320 kadar basıp cekmiyelim yanı ben bır yedıcı vıtesı gorım
    yani ben bi YEDİNCİ vitesi görim kelimesi tehlikelii

Cupra03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Enteresan bi düello teklifi0 dan başlıcaz 10 km gidecesYada 50 den basıp 320 kesmiyelimkonuşulan rakamlara bak yaw,süper sport böle bişii olsa gerekAma şahsi fikrim saçma bi idda olmuş ve bu gösteriyorki f430 son denemede geçmiş m5 i.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonuçları merakla bekliyoruz, üzücü bi haber olmasın her iki taraf içinde çünkü yapılıcak olan hızlar tehlikeli, o geçmiş bu geçmiş önemli degil bence.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

serhatgüzelsoy
    Misafir
    Gündem yine değişecek gibi. Herşeyden önemlisi böylesine ciddi hızlanmaların ne olursa olsun kazasız belasız sonlanması. Sonuç ne olursa olsun. Her iki tarafada başarılar umarım eski Mersin-Adana gibi veya sen geçtin ben geçtim durumları söz konusu olmaz. Hak eden kazanır.

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mike Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    m5 i seviyoruz denemeyi bekliyoruz
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

BlackEmperor
    Misafir
    koyu gri bi m5 vardı f430 u habire tokatlayan tahmin edersem o m5 den bahsedilioyr burda

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iyiki hepimiz arkadasiz yorumlara dikkat dedim.

tokatlamak hos oldumu simdi?

o yaris hakkindada soyleyim murat 50 den hic basmadi hatta 150den asagi hic basmadi.

M5 nerde gucluyse sadece orda basti videodada var zaten "basmam diyor" demisim.

M5 headers oncesi 250 - 270 sonrasi daha hizliydi ama headerstan sonra artik oda kalmadi

o zamanda 50 den bassaydik bildigimiz otoban yarislari gibi olsaydi yine sonuc son yaristaki gibi olurdu ama 4 kapi aile arabasi ferrariye kafa tutmustu bu tabiki alkislanacak birseydi.

Ama beyler bakin ne murat ne ben ne kemal kirici laflar etmezken sizde yorumlarinizda yazdiklariniza dikkat edin lutfen

mike
    Misafir
    Alıntı Cupra03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Enteresan bi düello teklifi0 dan başlıcaz 10 km gidecesYada 50 den basıp 320 kesmiyelimkonuşulan rakamlara bak yaw,süper sport böle bişii olsa gerekAma şahsi fikrim saçma bi idda olmuş ve bu gösteriyorki f430 son denemede geçmiş m5 i.
    ben yerı verdım senın yorumun ıkı ustundekı arkadasta yerın fotoranı cekıp koymus sadece herhangı bır f430 dan haber beklıyorum eger boyle bırsey olursa mutlaka senınde gelmenı ısterım cunku ordan 340 ustunde bır hızla gecmıs ve f430 da 4 araba fark yemıs olacak

mike
    Misafir
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burda yapılabılır
    ıste olayın cozulecegı yer

serhatgüzelsoy
    Misafir
    Alıntı halilcakir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ama beyler bakin ne murat ne ben ne kemal kirici laflar etmezken sizde yorumlarinizda yazdiklariniza dikkat edin lutfen
    Bende katılıyorum bu sözüne Halil. Olayları başka yerlere çekmeyin. Unutmayın bu sadece bir yarış ve bir deneme. Bırakalımda sonucu yarış bitiminde öğrenelim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eline saglık ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw gecen hafta adanadaydım iş için mersin karaduvara gittim geldim nasıl bir yoldur o bizim kıçık şirket aracı vectra cdti 240 devirdi gitti hatta 220 ile giderken 6 dan 5 e aldı alet kendini ne yapacagını şaşırdı yolun guzelliginden

serhatgüzelsoy
    Misafir
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw gecen hafta adanadaydım iş için mersin karaduvara gittim geldim nasıl bir yoldur o bizim kıçık şirket aracı vectra cdti 240 devirdi gitti hatta 220 ile giderken 6 dan 5 e aldı alet kendini ne yapacagını şaşırdı yolun guzelliginden
    Otobandan bahsediyorsan evet. İnanılmaz düzgün bir yol. Ayrıca şuan eski karayolu D.400 üzerinde yoğun bir çalışma var YENİCE-TARSUS arası. Yolun bir kısmı tamamlandı ve genişletildi. Şuan diğer tarafına başlanıldı ve bitmesi yakındır Bir yoklayın derim o yol tamamlandığında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde gol kıyısınad restoranlar vardı guzel ordaki koprude aksam gencler kapatıyor aksiyon oluyor dedi arkadas manzara orta zaten 10 numara dedim adana da hayat var

eras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hadi hadii boş konuşmayınn gün verin saat verinn

qency - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her iki taraf ta gerçekten çok iddialı konuşuyor.olursa seyrine doyulmaz bi mücadele olacağı kesin.iyi olan kazansın
    hakan artuç

Yigit S. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birde gol kıyısınad restoranlar vardı guzel ordaki koprude aksam gencler kapatıyor aksiyon oluyor dedi arkadas manzara orta zaten 10 numara dedim adana da hayat var
    Çatalan
    O yolların ağzı dili olsada konuşsa
    Video da 10 numara eline sağlık

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)