e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
kusura bakma kanka.amacım burada kimin gecilmesi kimin gecmesi deil.yani sen ilk yazdıgın mesajda ben yanlıs anlamısım ozaman.Tabikikide typerin nasıl klasmanda oldugunu biliyoruz hepimiz.herkesin alacagı araba vericegi fiyat konusunda özgürdür.ben bu konuda yanlıs anlasılsın istemiyorum.
amacım burada arkadaslar kazanmak.
ceme de soledim izmrden aynı sekilde bende Fn2 baktım ve alıyodum da kısmet deilmis.son sattıgım araba da Rc oldugundan kararımı bu yonde verdim.agustos gibi istanbula gelicem nasipse.hepinizi tanımak isterim tek tek....![]()
fn2 rs olsun bence daha once karsılasmayan arabalar sanırsam:S![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
182lik clio rs le denemiştik sanırım. onun arabada neler olduğunu bilmiyorum benim araç stock tu ama. 4. vitesin ortalarından itibaren ben ayırmaya başlıyordum sonrası ***** zaten
TeamPASAOGLU
http://videos.streetfire.net/video/G...-RS_210554.htm
burdaki videoda ben erken basıyorum önce sonra gaz kesiyorum o sırada clio ve golf basıyorlar bende peşlerinden sıkyorum, videonun sonlarında öne çıkmaya başladığım sırada kesmişler![]()
TeamPASAOGLU
koyamaz olum o çok meşgul bu aralar ps3 aldı ya amcam başından kalkamıyor şimdi. o işi yine ben yapıcam alabilirsem videoları ondan.
TeamPASAOGLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)