tmm la kesin :D:D
valla 2 de bassak erkanın araba herturlu bızı deler onu bılıomda 0-400 denemek lazım :D
Printable View
tmm la kesin :D:D
valla 2 de bassak erkanın araba herturlu bızı deler onu bılıomda 0-400 denemek lazım :D
tmm tmm biz yanlış anladık tmm madem öyle biz yanlış anladık yeterki konu uzamasın....arkadaşım hiç 50de bastıgı aklıma gelmedi 2.viteste o kadar hızlanması harika bnm arabamla basmş olsydım 2 de o kadar hızlanmazdı...ama herhangi bi devir bandı aralıgına bakmak ıstıyosan 190 a kadar takıp et ondan sonrasını erkan hocam basmamış bassaymış orayıda gorurmusuz ama ben hazır yapmışken sonuna kadar gidiyim dedim..
ben öyle 2 deibre gormedım olm :D tugbayın araba bile 2 de giderken gaza koyuyo araba kesiciye biniyo ama böyle cıkmıyo ıbre :D (kısa oldugu için 2 de 90 yapıyor )
nyse ben cıktım harbiden akşam gorusurs onur kardeş kırdıysam senı ozur dılerım ama bi tanısan gerçekte anlarsın kelımelerı soyleyıs tarzımdan muhabbetımızden kahkahalar atardın yani istetmeye bilmemneyede işte bu forumdanmış msndn miş insanların samimiyeti anlaşılmıyo ne yazıkki..
ben kutuphaneye gıdıyom iktisat calısacam by fati :D
Olmaz ha nos ha mini kuran ayni etkisi var :)
bana rozun gıdişi fazla ıyı geldı ustundekı parcalara göre, bı kaç rollunu gorelım bakalım bılınen arabalarla durum ortaya cıkar bence:)
Cem senın al'nınde kadranın 4te öle ındırmıcegını bız bılıoduk ztn yok öle bı ındırme:):) ıtıraf com:D
2 gündür yolu görememe yüzünden muabbet dönüyor sizde kadranın dibinden video cekiyorsunuz 10 numara
maşallah güzel gidio. walla benim araba öle indirmio. kadir abi de bakıoken sayfaya ayarlasın pazara bir organizasyon görelim. Bu kadrana göre ben baya bi egzosunu yutucam gibi gorunuo ama gene de eglence cıkar.
Ben organizatörmüyüm len :D
Sen utanmıyomusun hem sadece chipli 106 ya sulanmaya s2000 ctr onlara yanaş :D
Bizim Clio Rs mersine gitti pazar gece dönecekmiş ama Can sen bu akşam gelirsen zevkli olur :) Benim vti'ın bu kadrana dayanması imkansız :D
Adın cıkmıs abi organizatöre :) ctr standart olursa mantıklı olur da. egzos megzos oldumu zevkli olmuyo :) Bu akşama gelmem imkansız abi ama pazar bişiler yapacak olursanız heberleşiriz.
Tamam hızlı RC pazara yapenzi :D
rozzz topraam bu akşam için sana pm attım ;)