User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: EVO X vs R35 GTR road test

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1000km'de bir yağ değiştiriyom 5000km'de bir buji değiştiriyom vs. bu kadar bakımla bozulursa çöpe atmak lazım
    Beyler selam

Hakan, arabanin tipine gozum alisti artik hosuma gidiyorda, cok agir ya Biraz kilo vermesi lazim..

http://garagegtlinks.blogspot.com/20...nd-600bhp.html

Biz beygirlerde biraz tutucuyuz, baskalari ayni turbo ile 600-700WHP arasi atip tutuyor forumlarda, genelde disneyjet marka dynoda 3.viteste olcuyorlar Deneme yaptigimiz R35 ayni dynoda 427WHP cikti, EVO hafif olmasina ve +40WHPye ragmen R35i zor geciyor..kafa kafaya diyebilirim..

EVOdaki en buyuk problem debriyaj ana merkez, mitsubishi evolution isini unutmus plastik yapmis saolsun. 2ye bolduk gecen ay, AMS halka yapmis onu taktik ama yine kirdik.. ACT stage 1 debriyaj vardi simdi exedy twin taktik, ana merkez testi hakkinda bilgi veririm yakinda tekrar.. evo 9 dan yada tilton'dan uyarlamak lazim biseyler..

MR icin birileri disk cikardi sanzuman dayansin diye musterilerden biri takacak yakinda onuda goruruz, su anda buyuk turbo takan MR yok buralarda..

Hakan sanzuman takviyesi yapmadan arabayi yukleme

cenk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilgiler için sağol arabayı yükleme yok (senin araca göre) ama inanılmaz koruma var tork limitörünü kaldır başka bi elektronik sınırlayıcı çıkıyor
    bahsettiğin diski gördüm ssperformance sanırım çıkaran firma tabi aynı şeyden bahsediyorsak ama ben sadece bir diskle çözüleceğini sanmıyorum.
    ölçüm konusunda söyleyebileceğim aynı gece basmalarımda "tabi doğruysa" camp2'de gücü 200 kw görüyorum sonra 220kw görüyorum hatta 300kw bile görüyorum neden bu kadar değişiyor bilmiyorum çünkü aynı yerde aynı şekilde basıyorum kafasına göre takılıyor sanırım belki bu sebepten dyno'larda fazla değişken güçler ölçülüyordur.
    Şanzumanı halletmeden hiçbişey yapmıycam zaten evc'yi söküp ecu'yu stock'a çevirdim şanzuman bekliyorum. O yüzden belki şanzımanla ilgili bi gelişme olmuştur diye tüm evo konularına dalıyorum
    Cevap için teşekkürler.
    Hakan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilgiler için sağol arabayı yükleme yok (senin araca göre) ama inanılmaz koruma var tork limitörünü kaldır başka bi elektronik sınırlayıcı çıkıyor
    bahsettiğin diski gördüm ssperformance sanırım çıkaran firma tabi aynı şeyden bahsediyorsak ama ben sadece bir diskle çözüleceğini sanmıyorum.
    ölçüm konusunda söyleyebileceğim aynı gece basmalarımda "tabi doğruysa" camp2'de gücü 200 kw görüyorum sonra 220kw görüyorum hatta 300kw bile görüyorum neden bu kadar değişiyor bilmiyorum çünkü aynı yerde aynı şekilde basıyorum kafasına göre takılıyor sanırım belki bu sebepten dyno'larda fazla değişken güçler ölçülüyordur.
    Şanzumanı halletmeden hiçbişey yapmıycam zaten evc'yi söküp ecu'yu stock'a çevirdim şanzuman bekliyorum. O yüzden belki şanzımanla ilgili bi gelişme olmuştur diye tüm evo konularına dalıyorum
    Cevap için teşekkürler.
    Hakan
    Sanzuman icin yazilimda cikacak tahminim... yakinda dertlerin biter stok turbo cok yetersiz

cenk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mig Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanzuman icin yazilimda cikacak tahminim... yakinda dertlerin biter stok turbo cok yetersiz

cenk
    amiiiinnnn şanzuman için yazılım şart çünkü yazılım attığın an launch control iptal oluyor gelişme olursa haber verirsen çok sevinirim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)