User Tag List

Sayfa 8/8 İlkİlk ... 678
150 sonuçtan 134 ile 150 arası

Konu: CBR1000RR - CBR600RR vs HULK

iconic
    Misafir
    bağtıl inanclar yari$iyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bız ne yapılı hayabusalar gorduk gul gul olduk.
    hayabusa killer =)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İsmail abi müsait olurda istanbula gelirse bende elimden geleni ardıma koymam 18 numara Hayabushayı organize etmeye çalışırım. Sonuçta benim semtte oturuyor danacının haya haricinde birde bigborlu gri olan vardı çok ciddi yüklüydü o satılıktı bi ara.

Edit satılıkmış halen.

cok para be tayfun abi =)))

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CanAwaR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    düzgün yürünülcek bi yol bulmalı orda sen patinaj çekicen ben tekere gelicem yokuş.. trafik war makasada girmek zorunda kalırsın yawaşlamak zorundada.. adı üstünde deneme diyorsak tek geçişin videosunu da koymaya gerek yok
    yarış değil bu adı üstünde deneme, rollinge çıkıyorsunuz makas atmaya değil
    gider konusunda haklısın ama sende gayet giderlisin

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hem çok para hem çok gereksiz günlük kullanılmaz
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hem çok para hem çok gereksiz günlük kullanılmaz
    ne gerek var böyle şeylere koy po p.c ni dyno jet i egzo filtre headers yeter

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ona bile hgerek yok bence saglı sollu tripoval tabancaları koyucan keyfine bakıcan
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

CanAwaR
    Misafir
    vala arakdaş sen motorcusun ama bizide cahil saniıosun heralde

ben orda K7gsxr ile 2 de tam gaz cekiyorum tekere gelmiyorum senin 1000RR ın tekere gelicegini hiç sanmıyorum yani sonuçta yüklesen bile bir RR asla stock gsxr1000 bile olamaz

o yol cok güsel 120 kmh da basarız 260 kmh da bitiririz bu gece belki cıkıcam R35 le gazlamaya bana özelden telini atarsın senide ararım gelirsin içinde kalmaz deneriz
    estafurullah öyle bidüşüncem yok olsa burda bukdr konuşmam, sende bizi cahil sanma ama denemeyen insanlar degiliz yanlız nacizane düşüncem 2de gaz çekipte tekere gelemeyen gsxr olamaz die düşünüyorum, o makinada bişey wardır.. o yolda hiç gitmedim wideodan gördügüm kdrı ile yokuş biönden çeker olarakk sanada dezawantaj orası die düşünüyorum.. artı trafikte *****.. bence awrupa otobanı bu iş için daha müsait.. pm i atıyorum bilader..

Alıntı Bullet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarış değil bu adı üstünde deneme, rollinge çıkıyorsunuz makas atmaya değil
    gider konusunda haklısın ama sende gayet giderlisin
    ewet deneme, makas atma olayı o gece denerken biyerde miniksler makasa girmek zorunda kalmışlar trafik dolayısı ile olsa gerek.. baktım gider yapmıyan ciddiye alınmıyo cwp bile yazmıyolar

CanAwaR
    Misafir
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İsmail abi müsait olurda istanbula gelirse bende elimden geleni ardıma koymam 18 numara Hayabushayı organize etmeye çalışırım. Sonuçta benim semtte oturuyor danacının haya haricinde birde bigborlu gri olan vardı çok ciddi yüklüydü o satılıktı bi ara.

Edit satılıkmış halen.

Adres kardeşlerin busası.. buda olur tabi

CanAwaR
    Misafir
    sonuçta yüklesen bile bir RR asla stock gsxr1000 bile olamaz
    biz kendi 2-3 denememizde biri k5gsxr 1000 di digeri k9 2sindede 2008 1000rr ın ufak ufak açtıgını gördük.. ztn şöyle bişey warki btn litrelikler hmn hmn aynı werilerdeler gsxr top speedte hızlı olabilir bunu denemedik..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o akşam gsxr da gelir denersiniz moruk
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

CanAwaR
    Misafir
    ben bi tane k9lu arkı çagırıcam ztn
    bu arada awrupa otobanında birsürü düzlük war neden düz yol degilde 2şeritli dar biyerde deniyoruz bilader?

bybmw(ss) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kim kimle deniyo yine karışmış ortalık msupra felan adı geçti doymadımı busacılar ismail abiye yazık adam yoruldu artık eueheuheueh
    canavar nickli arkadas bende motorcuyum ilk başta olmaz diyosun ama bence önce o arabalara bin öle atar yap msupra binince ben gecemiyeceklerini anladım bunu artık kabul etmek gerekiyor ..
    ama diyosan güzellikle dostani deneme yapılsın o her zman işin en zevkli yanı

CanAwaR
    Misafir
    Alıntı bybmw(ss) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kim kimle deniyo yine karışmış ortalık msupra felan adı geçti doymadımı busacılar ismail abiye yazık adam yoruldu artık eueheuheueh
    canavar nickli arkadas bende motorcuyum ilk başta olmaz diyosun ama bence önce o arabalara bin öle atar yap msupra binince ben gecemiyeceklerini anladım bunu artık kabul etmek gerekiyor ..
    ama diyosan güzellikle dostani deneme yapılsın o her zman işin en zevkli yanı

güzellikle dostani deneme yapılsın, ben geçemez demiyorum deneyelim dioruz, atarımız cwp gelsin die, geyikten.. biz ztn tellerimiz aldık Hilmi arkadaşım müsait olunca arıcak wideolarıda koyarlar ztn..

iso335 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CanAwaR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cwp wermiyosunuz bilader, bnm acelem yok, nerden bilim ew taşıdıgınızı(kolay gelsin), ne zmn giderli msj geliyo o zmn cwplar geliyo bende bunu yapmak istemiyorum..

TR de bu deneme işleri nedendir anlamıyorum hep gider altında dönüyo, başka kaygılar işin içine giriyo sanıyo insan.. düzgün yürünülcek bi yol bulmalı orda sen patinaj çekicen ben tekere gelicem yokuş.. trafik war makasada girmek zorunda kalırsın yawaşlamak zorundada.. adı üstünde deneme diyorsak tek geçişin videosunu da koymaya gerek yok araçlara baglanan kameralar 2-3deneme dogru sonucu tartışmasız ortaya koyar..

bu İbrahim Danacı we onla draglarda koşan tayfanın BUSA ları öyle bi komple egsoz bi commender degil.. keşke ayarlansada Msupra onlarla bi denese..

yine diyorum 2teker herşeyi geçer mantıgında degilim; sonuçta herşey güç-agırlık oranı we şanzuman oranı we bikaç ufak etken daha, galibi bu belirliyo..

ayrıca stock internali geçemediniz diyosun Özgün ama stockinternallı hayabusaturboyuda Msuprayla düşünemiyorum

nese size kolay gelsin arkadaşlar taşınmada işiniz bitince hbr werin bize düzgün biyer bulup gazlayalım..
    arkadaşlar meraba ben hazırım çünkü sıkıldım deneyecek tornet bile bulamıyorum
    msupra

msky

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iso335 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lafla peynir gemisi yürümüyor dimi ismail abi msuprayı delerim msky ı gecerim vs vs vs.. nerde bu motorcular ?? bende motorcuyum ama yinede bugune kadar hic sana gider yaptıgımı vs vs görmedim yada ben şöyle gecerim böyle delerim vs vs.. anlamıyorum bu insanların neden cekememezligini tamam kardeşim geciyor mu geciyor.. tebrik et adam gibi cekil köşene ya...

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iso335 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hodri meydan işte budur
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)