User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
53 sonuçtan 39 ile 53 arası

Konu: 106 gti (roz54) vs Zafira OPC

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o dizel kimin aracı ? eğer şu kara tren i kastediyorsanız sahibi başka biri diye biliyordum. satıldıysa bilemem. de 106 gti ile onu denemek ne kadar mantıklı anlayamadım ben.

edit: aynı speclere yakın bir araç var aslında fatih in ..1300 kg civarı benzinli ama. onunla denenmesi daha uygun gibi.
    arabanın sorunu cozuldu bakımları yapılıyo haftaya ankarada kısmetse,gelsin herkezle deneriz

Not:1270 kg benim arac

artı olarak önceki mesajımda yazdıgım gibi 0-400 olursa 106 ylada denerız
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o dizel kimin aracı ? eğer şu kara tren i kastediyorsanız sahibi başka biri diye biliyordum. satıldıysa bilemem. de 106 gti ile onu denemek ne kadar mantıklı anlayamadım ben.

edit: aynı speclere yakın bir araç var aslında fatih in ..1300 kg civarı benzinli ama. onunla denenmesi daha uygun gibi.
    Sen napcan sahibini, araba bizim arabamız polemiğe gerek yok, dizelle denedigimde buraya koymama gibi bişey okudum onun ustune yazdım bende.. arkadasta cevabını vermiş seni neden ilgilendirdi arabanın kimin oldugu anlamadım.?

benzinliylede deneriz problem değil..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zafirayı yeni kasa 240 lık OPC zannettim vaybe dedim ilkten simdi videoya bakınca arac eski kasa 190 lık ve 1500 kg civarı bir arac yinede 106 ya tebrikler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen napcan sahibini, araba bizim arabamız polemiğe gerek yok, dizelle denedigimde buraya koymama gibi bişey okudum onun ustune yazdım bende.. arkadasta cevabını vermiş seni neden ilgilendirdi arabanın kimin oldugu anlamadım.?

benzinliylede deneriz problem değil..
    önce soru ile polemik arasındaki farkı öğren. o zaman "sizin" aracınızla "arkadaşımın" aracı denesin sen konuyu dağıtma. dilersen ayrı konu aç orada yazsın kim ne yazmak isterse.

=====o=======

neyse zafira eski kasa evet yani a kasa. 200 bg lik z20let ama 1500 kg olmasının yanında full depo geziniyor ve birazda ağırlık var hakkını yemeyelim. ama roz a 41 kere maşallah.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önce soru ile polemik arasındaki farkı öğren. o zaman "sizin" aracınızla "arkadaşımın" aracı denesin sen konuyu dağıtma. dilersen ayrı konu aç orada yazsın kim ne yazmak isterse.

=====o=======

neyse zafira eski kasa evet yani a kasa. 200 bg lik z20let ama 1500 kg olmasının yanında full depo geziniyor ve birazda ağırlık var hakkını yemeyelim. ama roz a 41 kere maşallah.
    neyin ne oldugunu biliyorum rahat ol bana turkce dersi vermene gerek yok konu burda aracın ruhsat sahibi vs değil, aracı ben hazırladım ve bizim gibi sahipleniyorum seni ilgilendirrmi benim ne sekilde soyledigim? "arkadasına" sorulmus bir soruyada bırak arkadasın cevap versin o zaman

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah Roz ne bulsa deniyo
    Karatrenle 0-400 değil 0-200 de denenmez öküzötesi gidiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    farketmez abi öküz möküz deneriz

0-400 herkezle deneriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neyin ne oldugunu biliyorum rahat ol bana turkce dersi vermene gerek yok konu burda aracın ruhsat sahibi vs değil, aracı ben hazırladım ve bizim gibi sahipleniyorum seni ilgilendirrmi benim ne sekilde soyledigim? "arkadasına" sorulmus bir soruyada bırak arkadasın cevap versin o zaman
    en başta yazman gerekeni en sonda yazmışsın. sizin soru sorduğunuz "arkadaşımın aracı" başka size önerdiğim arkadaşımın aracı ise başka daha yavaş oku dilersen postları.

genelde arabayı chipleyenler (bunun dışında başka şeylerde yapmışsan ne güzel) sahiplenmiyor o aracı. senin bu hissiyatını takdir ettim açıkcası o yüzden doğaldır sormam umarım gücendirmedim seni. neyse konuyu dağıtmadığın için teşekkürler

zafira ve pug un kalkışı konumuza devam edelim artık..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en başta yazman gerekeni en sonda yazmışsın. sizin soru sorduğunuz "arkadaşımın aracı" başka size önerdiğim arkadaşımın aracı ise başka daha yavaş oku dilersen postları.

genelde arabayı chipleyenler (bunun dışında başka şeylerde yapmışsan ne güzel) sahiplenmiyor o aracı. senin bu hissiyatını takdir ettim açıkcası o yüzden doğaldır sormam umarım gücendirmedim seni. neyse konuyu dağıtmadığın için teşekkürler

zafira ve pug un kalkışı konumuza devam edelim artık..
    Arabanın herseyini ben kendi ellerimle yaptım yeterli mi? Götürüp bi yerde yaptırmadım dikkatini cekerim, kendim elime anahtar aldım yaptım rahat ol Bi de merak ettim, benim arabaya neler yapmıs oldugum seni ne kadar ilgilendirir? Aracın sahibiyle olan ilişkimi bilmeden neden bu kadar içlendin bu konuda merak ettim açıkcası.. Ben arkadasın kendisine sordum soruyu, o da sagolsun cevap verdi, sen neden "polemik" yaratma ihtiyacı duyuyosun ısrarla ki?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyse uzatmaya gerek yok bosverin..

ne zaman denioruz 0-400 kara trenle sarı trenı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fren sıkıntısını çözelim deneriz uygun bi zamanda..

BlackEmperor
    Misafir
    heuheuehueh sola geç sola ahhhh ulan ahh iyi güldüm haa

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazımı duzeltıyorum msjları tam okumamıştım...çetin bnm arkadşımdır...sen aracın nsl sahibi deilken konuştuysan o da oyle konusmuş...dert ruhsat sahibini deiştirmekse çetinin ustune ypıyım farketmez...

ama senınde kabul ettıgın gibi ben orda dizel derken onume gelen her dizelden bahsetmedım..bahsetmicek kadar da bu işi bilen biriyim..o yuzden deneriz diyosan snn fren bozuldu bnmde şanzuman 1 de kitledi dun 3.25 le denerken...sen onu hallet ben onu hallediyim deneyelim ....denemeden yana sıkıntım yok isterse 20 boy geçsin önmli olan burda bişeyleri paylaşmak
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi ben hiç bi zmn sınırımı aşmam sadece seni kırmamak için samimiyetine guvendıgım ıcın type r la denedim ekzantrıklı rs le denedim yoksa denemezdim bile kaldıki şimdi 15 jant taktım arabayı ağırlaştırdım ama bu işin sonu yok karatrenle dene diyolarsa nos u basarım sonunda yani herşeyi hazır sadece takılmayı bekliyo
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

EEE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 06roz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazımı duzeltıyorum msjları tam okumamıştım...çetin bnm arkadşımdır...sen aracın nsl sahibi deilken konuştuysan o da oyle konusmuş...dert ruhsat sahibini deiştirmekse çetinin ustune ypıyım farketmez...

ama senınde kabul ettıgın gibi ben orda dizel derken onume gelen her dizelden bahsetmedım..bahsetmicek kadar da bu işi bilen biriyim..o yuzden deneriz diyosan snn fren bozuldu bnmde şanzuman 1 de kitledi dun 3.25 le denerken...sen onu hallet ben onu hallediyim deneyelim ....denemeden yana sıkıntım yok isterse 20 boy geçsin önmli olan burda bişeyleri paylaşmak
    bu adam her gırdıgı forumda aynı heryerı polemıklı hale getırıyor kavga etmekten sıkıldım baska foruma gıttım bu adam sıkılmadan herkesle agız dalası
    sonra da gel deneyelım dıyın ce fren cart curt bana astrasını getır dedıgımızde de gelmemıstı
    Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
    Uyanmak Gerek Uykulardan Artık