User Tag List

Sayfa 3/7 İlkİlk 12345 ... SonSon
125 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: si vs. hgt başkent

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ah zaten ah keşke ankarada olsaydım nasıl kaynaşırdık senle ya allah bilioda mesafe koyuyo sen merak etme Hadi allah çarşına pazar versin.

Biz yakmıyoruz dolaşıyoruz.

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sİ için mod'lu kıyaslanmaz diyorsunuz. Ama siz de mod'lu halinizle denemek için stock VTi arıyorsunuz.. stok'a stok deneyin... farkı görün...
    Yaw Soner abi sonucta stock hali HGT nin yetse VTI a oylede denerdik ama olmıcak duaya amin demeyede gerek yok. Ondan bu speclerde dedik. bişeyde gizlemedik saklamadık. bizde bu var sonuc ne olur dedik. acıkcası ben gecebilcegimi en kotu kafa kafaya gidebilcegimi dusunuyorum ama denemedende kesin bişey dogal olarak soyleyemiyorum

romanson - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana fiatttttt ınla mutluluklar kardeşimmm...
    ankaraya geldiğinde haber verde sana bi stok vti bulucam...dilin şişecek lal olacaksın bida ağzına lamıcaksın vti kelimesini..

tender06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya arkadaşlar HGT denilen araba 5 silindirmiş 2,0 motormuş falan hikaye bunlar si 1,6 130 hp 950 kilo onuda geç 106 1,6 120 hp benim aracım 1050 kilo ne olacak şimdi hadi bakalım bendede egzoz filtre war getirin egzozlu filtreli hgt dünyanın her yerinde her zaman geçeyim warmı delikanlı bu işler ona bakmıyo çıkıyosun deniyosun geliyosun adamlar çıkıyo deniyo geliyo sonucu kanıtlıyo sizin maşşallah demeniz gerekirken yoq hayla şu şuna rakip olamaz bu buna rakip olamaz bu geçemez falan konuşuyosunuz mertcanda koymuş video işte bizde çektik ben hgt ile drag yapıyorum adam önce basıyo 2 boy önümden giderken o iki boyu kapatıyorum 2 boy ben açıyorum bu yürümekmi şimdi yani HGT bence 1,4 is lere yada 1,6 ies lerin modsuz haline rakip olabilir ha çokta isteyen warsa 1,6 ies war onu alırız bi hgt geçeriz onunda videosunu koyarız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tender06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşlar HGT denilen araba 5 silindirmiş 2,0 motormuş falan hikaye bunlar si 1,6 130 hp 950 kilo onuda geç 106 1,6 120 hp benim aracım 1050 kilo ne olacak şimdi hadi bakalım bendede egzoz filtre war getirin egzozlu filtreli hgt dünyanın her yerinde her zaman geçeyim warmı delikanlı bu işler ona bakmıyo çıkıyosun deniyosun geliyosun adamlar çıkıyo deniyo geliyo sonucu kanıtlıyo sizin maşşallah demeniz gerekirken yoq hayla şu şuna rakip olamaz bu buna rakip olamaz bu geçemez falan konuşuyosunuz mertcanda koymuş video işte bizde çektik ben hgt ile drag yapıyorum adam önce basıyo 2 boy önümden giderken o iki boyu kapatıyorum 2 boy ben açıyorum bu yürümekmi şimdi yani HGT bence 1,4 is lere yada 1,6 ies lerin modsuz haline rakip olabilir ha çokta isteyen warsa 1,6 ies war onu alırız bi hgt geçeriz onunda videosunu koyarız
    yazılarınızda maşallah yasınız kadar var zaten oteki konuda 50 kere sorduk denemek için 1 Allahın kulu cıkıpta deneyelim demiyo kendi kendime mi cıkıp yola video cekicem sana. yakın cevremde vti olsa konuyu acmaz gecsemde gecilsemde direk video ceker koyardım.

cenk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ah zaten ah keşke ankarada olsaydım nasıl kaynaşırdık senle ya allah bilioda mesafe koyuyo sen merak etme Hadi allah çarşına pazar versin.

Biz yakmıyoruz dolaşıyoruz.
    sen demedin mi cıvıc si hgt ye rakip olamaz diye adamda çıktı yola görkem kardeşimizede helal olsun çıktılar denediler.

burayada videolarını koydular.

sen hala neyin çabasını veriyosun sende çık dene koy videonu adam gibi senin yukarda yazdığın gibi değil adam gibi yorumumuzu yapalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı punto_multijet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazılarınızda maşallah yasınız kadar var zaten oteki konuda 50 kere sorduk denemek için 1 Allahın kulu cıkıpta deneyelim demiyo kendi kendime mi cıkıp yola video cekicem sana. yakın cevremde vti olsa konuyu acmaz gecsemde gecilsemde direk video ceker koyardım.

ya koca izmirde deneyecek vti si bulamıyosanız eer demekki adamlar denemeye bile gerek duymuyolarmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tender benimde 106 gti ım vardı 2000 yılında aldım beyaz olarak irde otomotivden kardeşime vede geçen sene sattım. Sen ne anladın yazdığımızdan biz karşılaştırma açtık ama ilk satırdan beri VTI la denemek istioruz dioruz. Varmı izmirden yazan stock VTI yı olan?? şuana kadar yok. Ama bizim kendi dost çevremiz var sağ olsunlar yardımcı olacaklar ayarlıcaklar. Biz kimseye gider yapmıoruz anlıyacağın. Biz olsa geçeriz demioruz, zaten araba yaptık deneyelim dioruz. Arabamızın listesini en baştan yazdık bu speclerde araba stock VTI ile nolur dedik. Kimi 5 boy yer dedi, gibi şaka yapılır dedi, kimi valla kafa kafaya gider dedi. Sen yorum yap okı taaa ankaralardan buralara gider gelmio.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TaGo; stok bulamıyorsanız da egzozlu filtreli bulun onunla deneyin. Atıyorum 5 boy mu fark yediniz, bunun 2 boyunu egzoz filtreye sayın. Stoktan 3 boy fark yemiş olursunuz kabaca..

romanson - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    soner abi sen biliysun bu işi abiii

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cenk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen demedin mi cıvıc si hgt ye rakip olamaz diye adamda çıktı yola görkem kardeşimizede helal olsun çıktılar denediler.

burayada videolarını koydular.

sen hala neyin çabasını veriyosun sende çık dene koy videonu adam gibi senin yukarda yazdığın gibi değil adam gibi yorumumuzu yapalım

stock si la denemek istemiyoruz. stock vti la denemek istioruz yazdım ben forum duruo dön geri bul yazımı editlenmiş tek mesajım bile yok. Ayrıca ben stocka stockta si mı hgt mi bilemem, bizim aracımız stock değil. crx le denioz geçiyoruz. Genede bu genel geçer demek değildir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya koca izmirde deneyecek vti si bulamıyosanız eer demekki adamlar denemeye bile gerek duymuyolarmış
    sadece guluyorum size hyrlı forumlar.

buarada kısa, chip, filtre, komple egzoslu 106 ile sadece filtre ve son susturuculu crx ile durumu ne olur peki? alakasız olcak ama yorumunuzu alabilir miyim?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tender benimde 106 gti ım vardı 2000 yılında aldım beyaz olarak irde otomotivden kardeşime vede geçen sene sattım. Sen ne anladın yazdığımızdan biz karşılaştırma açtık ama ilk satırdan beri VTI la denemek istioruz dioruz. Varmı izmirden yazan stock VTI yı olan?? şuana kadar yok. Ama bizim kendi dost çevremiz var sağ olsunlar yardımcı olacaklar ayarlıcaklar. Biz kimseye gider yapmıoruz anlıyacağın. Biz olsa geçeriz demioruz, zaten araba yaptık deneyelim dioruz. Arabamızın listesini en baştan yazdık bu speclerde araba stock VTI ile nolur dedik. Kimi 5 boy yer dedi, gibi şaka yapılır dedi, kimi valla kafa kafaya gider dedi. Sen yorum yap okı taaa ankaralardan buralara gider gelmio.

walla kardeşim şimdi yaptığın setup'u bilmiyorum ancak 106 kullandıysan heleki 2000 yılında hiç üzülmemiş bi araba kullanmışsındır 106 nın nasıl gittiğini onunla kıyaslayarakta vtı ın nasıl gittiğini biliyosundur stock olarak hgt nin vtı ın yanına yaklaşamayacaınıda tahmin edebiliyosundur birbirimizi kandırmayalım ancaaaaaaakkk sen diyosanki ben arabama yaptım bişiler deneyelim vti ile ozaman bişi diemem ha o da ne kadar mantıklı hem hacim olarak daha geniş bir araçla daha küçüğü denerken büyük olanı modlayıp küçüğü stock bırakmak onuda bilemicem bence HGT ciler arabamız yürümüyo diyip kimseye gider yapmamalılar yada yapıyolarsa type r gibi biraz daha üst seviyeye gider yapmalılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı romanson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    soner abi sen biliysun bu işi abiii
    ya her sorunun bir çözümü vardır. stok bulamıyosan mod'lu ile denersin. aşağı yukarı stok ile oluşacak boy hesabını yaparsın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı punto_multijet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadece guluyorum size hyrlı forumlar.

buarada kısa, chip, filtre, komple egzoslu 106 ile sadece filtre ve son susturuculu crx ile durumu ne olur peki? alakasız olcak ama yorumunuzu alabilir miyim?

106 ya filtre egzoz bile koyma yine 106 alır

cenk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stock si la denemek istemiyoruz. stock vti la denemek istioruz yazdım ben forum duruo dön geri bul yazımı editlenmiş tek mesajım bile yok. Ayrıca ben stocka stockta si mı hgt mi bilemem, bizim aracımız stock değil. crx le denioz geçiyoruz. Genede bu genel geçer demek değildir.

ben orda değilim siz değilmiydiniz cıvıc si hgt ye rakip olamaz diyen ?

adamda gitti cıvıc si le hgt geçti videosunuda koydu buluşmada da muhabbetimizi ettik buraya koyduk videolarımızı burda da muhabbetimizi ettik ortalığı s..tirmedik.

6.sayfadaki en son mesajın
    http://www.techturkey.com/forum/show...t=34727&page=6

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TaGo; stok bulamıyorsanız da egzozlu filtreli bulun onunla deneyin. Atıyorum 5 boy mu fark yediniz, bunun 2 boyunu egzoz filtreye sayın. Stoktan 3 boy fark yemiş olursunuz kabaca..

En son zaten sağ olsun hüseyin ayarlıyacak bişiler. Dediğin gibi boy; koy, çıkar demeyiz. En baştan beri yazdımız gibi zaten amaç tutunmak, hiç geçeriz demedik. Bu büyük bir erdem bence, yoksa herkes gider yapardı. Filtreli egsozluya geçildiğimiz boyu kapatmak ilk amaç. Yani sonuçta bi noktaya getirdik arabamızı, kimden ne kadar fark yediğimize görede tekrardan yapılandırcaz olayı. O yüzden aklımızda si yok yazıyorum. si dan 1-2 boy yesek kapatmak için çok çaba sarf etmeye gerek kalmaz. ilk önce stock vti yakalanacak, sonra hüseyininki gibi için kasılacak. Ha olur yada olmaz, ama önemli oolan bizim niyetimiz bu. Eksikleri görmek içinde bir yerden başlamak laızm, tekrar yazıorum ilk basamak stock vti.

Bu arada biz geçeni herzaman takdir etmişizdir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla kardeşim şimdi yaptığın setup'u bilmiyorum ancak 106 kullandıysan heleki 2000 yılında hiç üzülmemiş bi araba kullanmışsındır 106 nın nasıl gittiğini onunla kıyaslayarakta vtı ın nasıl gittiğini biliyosundur stock olarak hgt nin vtı ın yanına yaklaşamayacaınıda tahmin edebiliyosundur birbirimizi kandırmayalım ancaaaaaaakkk sen diyosanki ben arabama yaptım bişiler deneyelim vti ile ozaman bişi diemem ha o da ne kadar mantıklı hem hacim olarak daha geniş bir araçla daha küçüğü denerken büyük olanı modlayıp küçüğü stock bırakmak onuda bilemicem bence HGT ciler arabamız yürümüyo diyip kimseye gider yapmamalılar yada yapıyolarsa type r gibi biraz daha üst seviyeye gider yapmalılar
    HGT type-r a baya bir gomlek ufak kalır bu konuda oz eleştiri yapmak lazım. sonucta bizde bişiler yaptık aracımıza ama bunlar yapılabilecek en soft işlemler. chip filtre son susturucu ve kat iptali bu kadar. egzosum bile suanda komple stock fabrikadan cıktıgı gibi(son susturucu hariç) ondan olayı diyoruz biz buyuz bunla gormek istiyoruz sonuc diye ama tekrar soyluyorum type-r cok fazla asar beni

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 ya filtre egzoz bile koyma yine 106 alır
    daha gecenlerde denendi crx tamponda gidiyodu ve 4. viteste gecmeye baslamıstı. şimdi bu ne peki? bunu tum 106lara mal edip 106lar yurumuyo mu dicez yoksa tam tersi crxler yuklu 106 geciyo mu dicez? yoksa o 2 arac arasında oyle mi olmus dicez?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)