User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
125 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: si vs. hgt başkent

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben burada si kıçını yırtsa bizim HGT yi geçemezde yazardım, gene yazdığıma dikkat edin "bence geçemez" yazdım. Kaldıki crx ile denenmişi var. Tekrar yazıyorum, biz denedik diye bu sonuçta genel geçer değildir, vede biz hergün yeni bi değişikliğe gidiyoruz aracımızda. Yani eksoz filtre hadi yallah değil. Eksozun en ii sonuç verenini, filtrenin en iyi konumlandırılmışına bakıyoruz. Mesela regülatör taktık olmadıda yazdım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TaGo emeklerinize saygım var ama gideri sınırlı, sadece triger değiştirmek için motorun komple indirildiği bir arabayla uğraşıyorsunuz. Bence farklı modelde emek ve zaman harcasaydınız çok daha yol katederdiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cenk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen si geçiyorum falan demedin ki ben öğle bişey demedim . benim demek istediğim sen hgt si geçer deddin adamlarda çıktı denedi .cıvıc si geçti

şimdi bu konuda 3-4-5 sayfadaki kendi yorumlarına bak dalga geçer gibi yorum yazmuışsın ben ona diyorum gerenk yok bunlara. sen adamlara atar yapmayın yazmışsın

vs...vs..

adamlara yazdığın cvp lara bak
    Adamlara değil, romanson adlı arkadaşa yazdım bunları. Buradaki giderde arabasına değil, o bana şahsi gider yaptığı için kişiselleşti olay. Aynı satırsa olay araba karşılaştırmasından çıktıda yazdık.

Bu arada geri bas yapmıorum ki açıklama yapma gereği duyayım. Ortada araba var denemek istiyoruz diyen biziz. Çıta olarak VTI yı belirleyen biziz. Buradaki hata insanların bana çıta belirlemeye çalışması. Biz 400 hp bmw mizi yeni elden çıkardık 700hp liğine başladık bitiriyoz, benim güldüğüm burada benim hakkımda fikri bile olmayan arkadaşların altı üstü 130-170 hp aralığındaki araçlar için bukadfar atar tutar yapması. Ben bile okurken kendimi bu camiaya yeni katılmış tuner gibi görmeye başladım. Kimi sen hayatında VTI gördünmü giderini bilionmu yazıyor, bir diğeri 106 gti eksoz filtre taksan geçer diyor. Geçermi geçerde konu zaten bu değil. Günlük araçlarımızın dışında uğraş olsun diye bir takım araçlar alıyoruz ve amacımız bu arabaları olduğundan daha ii hale getirmek. Bu proje özellikle HGT olarak seçildi. Nedenide olmayanı başarmak. Çünkü eğer VTI kadar bile giderse bu arabayada bişiler yapılabileceğini vede doğru parçaların bunlar olduğunu göstereceğiz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TaGo emeklerinize saygım var ama gideri sınırlı, sadece triger değiştirmek için motorun komple indirildiği bir arabayla uğraşıyorsunuz. Bence farklı modelde emek ve zaman harcasaydınız çok daha yol katederdiniz.
    Abi sadece triger değil, varyatör arzalı mesela onun için bile motoru indircez işte düşün. 156 da aynı varyatör sadece 15 dk da değişio, bizdeyse yan bile salsak motorda bişeyi değiştiremiyoruz. Bu rolle yetişmez varyatör tamiri ama, inşallah rollden sonra o bile bize 1-2 boy kazandırcak.

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sadece triger olsa iyi. varyatorde ufak bir sıkıntı var onu bile sadece motoru indirmemek suan için ellemiyorum mesela

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı punto_multijet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadece triger olsa iyi. varyatorde ufak bir sıkıntı var onu bile sadece motoru indirmemek için ellemiyorum mesela
    alın işte italyanlar bu arabayı resmen sado-mazo (espridir ) sevenler için üretmiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alın işte italyanlar bu arabayı resmen sado-mazo (espridir ) sevenler için üretmiş
    Olsun genede vti ya 10 boy

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olsun genede vti ya 10 boy
    turbo oluursa atarsınız yoksa atmosferik imposibble.. aynı modları VTi da yapar yine geçer...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazayımda bari dedim arkadaşlar bişileri cımbızlamak zorunda kalmasın. Belki bölece insanların gönlü olur, buda bize gider yaptıydı der. HGT ye karşılık VTI çok ama çok şanslı. Aynı modlarda asla yan yana gitme şansları yok. Sadece vtı biraz sade, HGT ise ellenik olması şart.

Sierra Rs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 aracada masallah,Görkem hayırlısıyla dönsünde askerden sonrasına bakarız

illegal
    Misafir
    anlaşılması zor bir video olmuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    askere hayırlı teskereler. si çok iyi gitmiş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    drag drag drag getır ıyı pılotu sana sı la vtec bıle gecırtırım 300mde
    bıde 100 200de denesınler bakalım gorelım sı ın cıger bobregını artık ne varsa
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    drag drag drag getır ıyı pılotu sana sı la vtec bıle gecırtırım 300mde
    bıde 100 200de denesınler bakalım gorelım sı ın cıger bobregını artık ne varsa
    ne drag'ı len noscu seni rollingte de geçti... okumuyo musun konuyu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sef bole bısıy yazmıs
    İkişer kişi denemede Hgt geçti galiba ,kilo Si'yı daha fazla etkileiğinden teke tek denendi busefer si geçti

Bidahaki denemeyi 200 e kadar yapalım diyecem ama Görkem'de ibo'nun yanına asker oluyo Ordu'da iki kafadar roll yaparlar askeri araçla

200e kdr deneme olmamıs sanırsam okudugum kadarını soluyorum..
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    200ü 300ü bilmiyorum ama rolling yaptılar...

Mustafa Birsesli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baştan sona iğrenç tartışmalar yaşanıyor biz diyoruz ki bir arabamız var vti arıyoruz arabamız nekadar gidiyo görmek için sanki konu vti geceriz ulan gelen varmı gibi algılanıyor hariçten birsürü gazel okuyan var

tek kelime ile izmirde stok sayılabilecek bir vti varsa lütfen bizle denesin bizde arabamız vti ye nekadar tutunuyo görelim ama kafa kafaya ama 3 boy ama tır boyu yeriz orası bizim arabanın nekadar gittiğini söyleyecek......... gıyabında araba dneyip orada burada söz söylemeye kimsenin hakkı yok oradakiler sizin araba buradaki bizim artık anlarsınız umarım niyetimizi
    egetuning service & performance

DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E21TURBO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baştan sona iğrenç tartışmalar yaşanıyor biz diyoruz ki bir arabamız var vti arıyoruz arabamız nekadar gidiyo görmek için sanki konu vti geceriz ulan gelen varmı gibi algılanıyor hariçten birsürü gazel okuyan var

tek kelime ile izmirde stok sayılabilecek bir vti varsa lütfen bizle denesin bizde arabamız vti ye nekadar tutunuyo görelim ama kafa kafaya ama 3 boy ama tır boyu yeriz orası bizim arabanın nekadar gittiğini söyleyecek......... gıyabında araba dneyip orada burada söz söylemeye kimsenin hakkı yok oradakiler sizin araba buradaki bizim artık anlarsınız umarım niyetimizi
    Bencede gerginliğe gerek yok. Stock vti bulma noktasına gelince zor bulursunuz.Stock vti bulmak stock Ctr bulmak bunlar zor
    Ayrıca Hgt'nin Uğur'un astra gsi ile nasıl gittiğini duydum onunda o zamanlar saxo 106 geçtiğini biliyorum. Stock vti ile ya kafakafaya yada 1boy birisi geçer

Mustafa Birsesli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bencede gerginliğe gerek yok. Stock vti bulma noktasına gelince zor bulursunuz.Stock vti bulmak stock Ctr bulmak bunlar zor
    Ayrıca Hgt'nin Uğur'un astra gsi ile nasıl gittiğini duydum onunda o zamanlar saxo 106 geçtiğini biliyorum. Stock vti ile ya kafakafaya yada 1boy birisi geçer
    çok boş muhabbetler döndü konuda sonuçta birkaç kişiyiz birbirimizi biliyoruz seviyeyi düşürmeye gerek yok
    egetuning service & performance

DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)