kurcalatmakta fayda var bencede.
peki biri bana detayli olarak anlatirmi 106 da neden kasnak ayari ile cok ii verim aliniyorda hondada alinamiyor ?
106lar fabrıkasyon olarak ayarlı kasnak ıle cıkıyor ve tımınglerı sentede olarak ayarlanıyor sente ayarını degıstırerek overlap sonucu guc egrısı cıddı anlamda degısıyor ama b16larda ayarlı kasnak yok ayrıca 1.6dan 160 hp alınan bır makınadan overlap ıle 106da oldugu kadar fazla guc alamıyorsunuz sebep bu yanı 106dan cok guc alınmıyor sadece fabrıka cıkısı normalın daha altında degerlerde calısıyor bunun sebebıde vti teknolojısı olmadıgından emısyon, konfor vs gıbı degerlerde bellı standartlar ıcınde kalmaları gerektıgı ıcın araclarboyle uretılıyor.
ahh ıstanbul ahh orda olmak vardı sımdı bu yarıslar kacmaz yarıslar neyse elımızdekılerle yetıncez artık bakarsın ıstanbula yolumuz duser bu 106 ve vtı ları gormek nasıp olur![]()
ben o vtec yürümüyo demedim zatn dersem yalan söylemiş olurum.maşallah gayet güzel gidio.ama başka bi 106 vtec topicinde vteci herkes çok metetti.ondan dolayı söyledim.yoksa allah kaza bela vermesin gayet güzel yürüyo.bide hafiften şaka ilede olsa saç jant muahabbetinde cem abiye biraz ayıp oldu gibi.o yüzden öyle söyledim kimse tarafından yanlış anlaşılmak istemem.sonuçta yüzyüze bakıoruz.ama kimsenin arabasını bilmeden lütfen şaka da olsa küçümsemeyelim![]()
maşallah diyorum cem abi araban ii gerçekten burdaki o jant büyük o kısa var o bilmemne eğer sorun oluyosa bakın adamlar gelmiş gecenin bir yarısı bigün sizde kırmayın gidin deneyin bu sefer de düzgün videolara olabilirse daha ii izleriz sonuçta bu zevktir kimse kimseyi kırmasın arkadaşlar ve abilerim
vallahi ben cem in arabayı çok seviyorum ve beğeniyorum cem hiç oralara gelmeyen bi adam murat kardeşimizin yüksek ısrarları üzerine yolladım oraya kardeşimi sonra bende geldim izleme fırsatı buldum eğer hala kafalarda soru işareti varsa bunun üstünede bigünde murat gelsin misafir olsun![]()
evt yorumlar iimiş işte diğer videolar..
http://www.techturkey.com/forum/show...6878#post46878
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)