1-2 boy gecınce kımsenın s2knın ıyı yuruo dıcegını sanmıorum.. 230da yanından gecıp gıtcegınıde herkes bılır cunkı..
ıyı bı s2k gordugum Cemde ıyı bılır BY sarı s2kdı, kprolu typerları gecıodu..
Printable View
opc başarılı bir araç olsaydı vtı&opc kıyaslaması olmazdıki opc önce vtı elinden kurtulsun sonra stoc typerla bi denesin o nasıl 240 hp ise
OPC vs VTI, komik :)
bi de su boy konusuna aciklik getirmek lazim, kproya ince ayar yapilio 5 boy aliniyo fln...type r 30 hp alinca 30 boy iyilesiyo benim forumdan izledigim kadariyla:D
biraz daha dikkatli takip edersen konuyu muharrem yazmıştı opc nin yürürünü.
vti(cai-header-egzoz) vs opc cidden vti bu speclerdeyse komik olmuş.. :D
keşke zamanında hisse senedi yerine vti alsaymışız bu konudan sonra bi 2-3 bin lira daha artar fiyatları :d
harbi ne b16ymış ne vtec miş ..
filtre cai egsozla 170 çıksın vtec, opc kafadan 240 hp (yada opc kostümlü 1.6 gtc ;))..
benim potensiyelim senin potensiyelin ile kıyaslanamaz.40 derece sıcakta oktan arttırıcı öle bi fark yaratırkı koçum benim arabam sıcakta gitmedi senin arabanda full oktan arttırıcı olduğu için daha iyi yürüdü, bana deseydin o gün onur oktan arttırcı koy ben de koyardım ama demedin neyse ben seni geçtim sende beni geçtin.konuyu uzatmayalım
bende biliorm k-prolu caili headersli typeR lar kafa kafaya gidiolar ama ben kendi aracımdan bahsediyordum SKN den yani.neyse artık,sattım gitti hadi gel denielim deseler ortada araba yok..Bildiklerimi söyledim,konuya ışık tutması açısından..Ama birtane bana s2000 in kpolu typeR i 6 boy geçen videosunu gösterin varmı ?