muharrem beni yanlıs anlama ben ornek verdimOlan olmuş videolar çekilmiş sen geçmişsin zaten
istersen arada 50 boy olsun geçmişsin.
ama ben güzel ayarlı egzantrikli typer olayına katılmıyorum istediği kadar ayarlı olsun typer 5ten 6.ya çektiinde ki o bi süre duraklaması olduğu süreece sağlam giden s2k geçer typerı.
BG i izledik BY yi izledik + olarak çok iyi giden bi s2k ya bindim top speed bastık ona dayanarak söyledim.![]()
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
250 bitiyor doğru edo istisna onun ki ciddi fena giderdihalada gidiyo yawrumun arabası
![]()
kanka demek istediğim atmosferikte bana göre typerın 6 sı çok yavaş belli bi süre sabit gittikten sonra kendiine gelip gitmeye baslıyor ama s2k öyle deil
250 ye kadar kafa kafaya gelsinler o zaman 6.viteste konuşsun sonuç bence![]()
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
s2kcılar rahat tabi, kafasına gore takılıolar, vercen bı çakal typercının elıne s2kyı bak nası canavar oluyoD:
d:
![]()
yaw arkadaşlar abiler kardeşler kavga edicekseniz nie deniyorsunuz hepiniz yaşınızı başınızı almışsınız artık bu işin zevkine varın aşın bunları bu hırs adamı bitirir illa hırs yapıcaksanız aracınızı daha hızlı hale getirmek için yapın koca koca adamlarsınız okuyunca üzülüyorum ayrıca vti opc olayına gülmekten başka bişi diemiyorum ewt çok hızlı vti lerimiz var ist de ama okadarda uçmak anlamsız 2.0t yede gerek yok corsa 1.6t opc bile vti lere yeterli deneme ile sabittir![]()
..::PASSATURBO1::..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)