Maşallah cok hızlı.
Printable View
Maşallah cok hızlı.
maşallah hulka
tebrikler maşallah çok fena gidiyor bu alet
hulkkk abi maşallah:)
neyaptın hilmi:) Maşallah kardeşim.
2 nci video da gördügünüz fark neyse odur aradaki fark daha az degil
tabiki GTR daha hızlı olucak bundan daha dogal bişey olamaz
civic te belli bir hızdan sonra aerodinami falan kalmıyor zaten
ama yinede Allahıma şükürler olsun ki
stock little four cylinder ruless yani :)
maşallah süper yürümüş yine HULK
neeeeeeeeeeeeeee
bir yarım boy diosun bide arkada tampondaydı diosun sen nasıl bir yalancısın :)
maksut yazsın herkes dogruyu ögrensin
ben artık sana inanamıyorum
arabana cobb takıosun benden gizliosun sana beni geçme zevkini yaşatmıcam istedigin oktan ayarını yaptırt hahahahhahaaa 1.5 a alıcam basıncı almassam adam degilim :D:D:D:D
:)allah belanı vermesin ulan şirketsiniz herkes senin tarafta hilmi düşmanım çok benim..
o kadar acıttım bunların canını şimdi herkes senin tarafı tutuyor:)))))
DELİKANLI GİBİ ARADAKİ FARKI SÖYLE BEN DEDİM YARIM BOY TAMPONUNU ÇARPARIM HER HIZDA.. SENDE BANA DEDİĞİNİ SÖYLE GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLE DE 3 BOY 5 BOY AMA BİŞİ DE AGZINDAN CIKAN LAFI SÖYLE:)))))
NEYSE HAFTAYA SON RÖVANŞ BEN DERİM ARABAYI ELLEME GEÇERİM AMA BARI AÇARSAN AÇTIĞIN KADAR ALPHANA MAKSUTA GİRSİN:)))
çok açık ve net 7 boy rahat yedi GTR 01 videoda belli işte köyden inmiş şehire ramazan kardeşimiz kabul et bebek ortaköy senin olsun otobanlar HULKUN (ramazan altunun gerçek hikayesi) http://www.tumgazeteler.com/?a=4455434
Ayrıca Alphan Ekşioğlu da söledi COBB dan gizlice yazılım almışsın bana sölemiosun gel bir daha deneyelim diosun bana tuzak kuruosunuz Alphan sen maksut esas şirket olmuşsunuz beni geçme hesabları yapıosunuz
ama ne oldu gene ben geçtim Maksut ile Alphan delikanlı gibi yazıolar sölüolar kaç boy gectigimi sende tebrik etmedin mi o gun büyüksün demedin mi
az delikanlı ol ramazan altun bir daha denemem yoksa :)
hulk bi halk kahramanı ...ailecek severek izliyoruz...iki aracada maşallah......gtr tam bi efsane modifiye tutkunlarının rüyası... denemeler keşke kalite bi çekim olsaydı iki aracın çekişmesini rahat rahat izleseydik....pist olayının eksikliğine katılmamak mümkün değil....
34 nsm 32 ferrari f430 sürücü maksut özbey
ferrari vs gtr01 kapışması aradaki fark tahmini 30 boy cünki farın kayboluyor arkada sayamıyorum ne kadar atladığımı:))))
hilmi senden cevabı almadım aradaki farkı söyle kaç boy????
maksut senle uğraşılmaz hulkla ılk deneme sen yoktun orda sana hakaret ve alay etmiştim... çok çok özür diliyorum beni affet... bir daha sana kafa tutmam
sen bir efsanesin f1 uzmanım...
çok pişmanım sana kım kafa tutmuş toprak ben tutim
hulk a masallah...
seni her zaman tebrik ederim...
ama o gün gözün açılmıştı yarım boy var diyen sen değilmisin eğer aksini inkar ediyorsan topla milleti bu gece iyi çekimde yaparız ha olmazmı
ramazan altun kardeşmiz seni ilk önce ALLAH sonra hulk affetsin son noktaaa....
şike war şike...
Maksuttt senide hilmiyide olum ben warya ne adamlarsınız olan beni tongaya getirirsiniz heeee anlaşma video çekersiniz heeeeeeeeeeeee
hilmiiiiiiiiii bu gece görüşelim
sen erkeksen 1 boy yap hodri meydan
ısım var aksam bebekte dolasıcam tum pıyasa hulk u beklıyorrr
Hulk Konuyu Kapatmış ve noktayı koymuş :) Miniksler allah zeval vermesin , işinizin kolaylığı gelsin.
bi f1 aracı falan bulsanız da cam car olsa :D:D:D böyle anlaşılmayacak aradaki fark...:D:D
hayvann....:D
arkanızdan gazlicak bi Cam car bulsanız cok guzel olacak arkadaslar videonun cekildiği yerden oyle bir geciyorsunuz ki bizde bu yuzden tam farkı anlayamıyoruz CAM CAR plss...
Masallah makinalari
Maşallah valla yapacak yorum söyleyecek söz yok başka :)
Massallah Hulk'a cok güzel gidiyor.İnsallah bir gün yakından izleriz gidisini.
masaalah masallahh :)
hilmi şimdi doğruyu söyleyelim yeter bu kadar şaka bu !pneye
hahahahhahaaa yetermi sence?
daha fazlasını hakediyo aslında
en son seninle denedigimiz deneme iyidi ama sanki sende biraz önce basıosun gibime geldi :) artık bahane sırası bende hep ramazan mı bahane bulucak :):)
ramazanın araba ciddi hızlandı ben daha evvel 1 barda 5 boy attıgım arabayı gecen gece 1.2 barda (ama ayar yaptırmadan kendim açtım sadece) önünde yim aramızdada yarım araba farkı vardı yani 1.5 boy diyelim
aracta ekstra cobb yazılım var hafif de basıncı acık 95 oktana göre
bu hafta içi 97 oktan ayarı yapılcak tekrar denicez bakalın ne farkedicek ama bence bişi farketmicek cünkü burdaki 97 USA de ki 93 oktan oldugundan en fazla bukadar gider gibime geliyor skyline
evet dediğin gibi daha fazlasını hakediyor bu arada helal beygiride es geçmemişsin banada fena laf atmışsın biliyorsun ben 270-350 deniyorum aşağılar kesmiyor:)
ehuehuehu yakışırrrrr ramazan bebekte çıkkkkk hilmi geliyorrrrr
ibnelerrrr yola geldiniz heeeee oyun yaparsınız he az kaldı bekle hilmi
deneme yazılımla geldim haftaya benim asıl yazılım geliyor tabi alphan beyin sayesinde
sende barı yükseltme her seferinde bırak ilk geçen araç ben olim seni:)
yoksa boşa denemeler her seferinde millete malzeme yapma geçtim diye
4 cü vites arabsı:)
benle neden 2 de 3 kalkmıyorsunki belşki geçersin dene:)
sonuç olarak haftaya final yapıyoruz.. söz ver barı açmayacağına ama akıllı ol
haramın haramı olmazki arkadaş:) 1 de 5 boydu 1.2 de yarım boy:)
haftaya görüşürüz