maşallah araçlara :)
Printable View
maşallah araçlara :)
Maşallah hulk çok güzel gidiyor :)
bidaki deneme lütfen güzel bi çekim olsun ışık takip etmeyelim...tr deki en iddialı yarışı daha net izleyelim...
Allah muhabbetinizi bozmasın bu kadar hızlı araç yapıp deneyecek araç bulmak zor olsa gerek hemde boyle agız tadıyla denemeler herkese nasip olmaz .
ne zaman hulk ın bi videosu düşse sayfaları severek teker teker okuyorum.. :D gördüğüm en tatlı roll sohbetleri cidden allah muhabbetinizi artırsın..araçlara maşallah
maaşşallah hut gitmiyor sanki uçuyor
Maşallah :)
vites geçişlerine bi kez daha hayran kaldım
Hello :)
Cobb tuning testleri soyle:
stok (11.6psi) 449WP
stage 1 (14.5psi) 474WHP
stage 2 (17.6psi) 506WHP
Benim burda test ettigim araba 427WHP cikti Dyno dynamics dynoda. Hesabima gore crank HP 500, %15 kayipla 425WHP civari. Araci yoldada kullandim sasi dynomda gucu teyid etti :) wikide soyle diyor "Production vehicles produce a manufacturer-claimed engine output of 480 bhp (360 kW) at 6400 rpm and 434 lb·ft (588 N·m) at 3200-5200 rpm.[16] According to independent dynamometer tests, the GT-R produces 416 hp (310 kW) to 475 hp (354 kW) and 414 lb·ft (561 N·m) to 457 lb·ft (620 N·m) at the wheels." Burda Disneyjet dynolar cok yuksek okuyor, o yuzden 425WHP/500BHP bence gayet iyi bir tahmin, 480BHP olsa %10 kayip imkansiza yakin 4x4 %15 kayip kotu bir tahmin degil bence.
19 psi'da GTR01 asagi yukari beygir;
500 x [(14.7+19)/(14.7+11.6)] = 640BHP
640 x 0.85 = 544WHP
1750kg + 70kg civari
siz kac kilosunuz :):) beygir tahmini yapicam :)
cenk
GTR de hks 570 kit de var. ılk olcumunde 610hp-720nm gıbı bır rakam cıkmıstı. 16psi basıyordu ozaman. ozaman ben 1 bar da 5-6 boy net gecıodum. suan cobb yazılımı geldı gt570kıt ıcın. basıncı 19 psi da arabanın. bende 1.2 ye aldım aradakı fark 2 ye fln dustu.
ama burda sadece cobb lu aracta var onun verılerı senın yazdıgın gıbı. ama bu benım denedıgım aractan cok fark yıyor.
benım arac benımle beraber 1250kg net.
Maşallah,yürüyor. :D
Maşallah özlemiştik Hulk videosu izlemeyi :) Ses inanılmaz :D
massallah cok ıyı gıdıyo tr de tek gecıyorum
honda olarak.allah nazar vermesin.acaba bizim k20 si boyle bısıy olcakmı
ite köpeğe saran vatabdaşlar ucan kaçan hondalar getirinde deneyin STOCK engine :)
yapıcam kanka atmosferik yurur durumda suan garajda turbo olmayı beklıo ;)
Baskan masallah. Emeklerinize saglik :)
Bi bindirmediniz ha su hulk'a :)
Ellerinize sağlık mükemmel yürüyo her zamanki gibi izlerken büyük keyif duyduk.Hep daha iyilere inş.
Hey Maşallahh Kazasız Belasız Sürüşler Çok İyi Gidiyo alet :)
Masallah hulk'a :)
psi hesabi yaparken pek farketmiyor egsoz markasi capi vs zaten %100 verimle artis oldugunu varsayiyoruz.
640BHP / 1820kg
XXX BHP / 1250kg
senin araba 220 x (1+1.2) = 480BHP civari olsa (motor jdm K20 stok kompresyon ustune 1.2 bar olarak hesapladim, yanlisim varsa duzelt.
0.387 vs 0.351 BHP/kg cikiyor.
Dynoda kac cikti :)
arabada 3m conta var
Moruk bi uslu durmuyosunuz ya iyi sıkmışsınız yine :D
arkadaşa maşallah çok bilimsel yaklaşmış olaya..
araç standart stage 1 yazılım değil özel yazılım!!!!!
beygir olarak 70 hp bir güç tekerlekte ortalam 35-40 whp veriyor söylediklerine göre
ayarları ve verileri sürekli gönderiyoruz ona göre yenileyip tekrar gönderiyorlar.. hilmiyi geçip direk dyno ya koyucam:)
hilmi bunun gibi kaç video var elinde koyda millet farkı hesaplasın:) yanyanayız:)))
ahahah kapılar açılsın çatışmalar başlasın :D
masallah hulka..:)
virajda basarsam evet sardıgımdan dolayı gecio bile neden saklıyım ki
ama sen neden hala kabul etmiyorsun yaa bak beni iyicene hırslandırıyorsun acıcam basıncı hiç beni geçme zevkini yaşatmıcam sana
Hulk a masallah 300 e gerek yok 240 a kadar gecılse yeter
maaşallah fenaa
Maaşallah O yol Hulk adına adı değiştirilmeli:)