3mm conta ile 400WHP civari cikar benim tahminim...
tahminlerim iyidir bilirsin ;)
tavsiyem senden once stok typeR cikarin dynoya olcun, dynoCR 1.15 civari 180WHP cikmasi lazim stok arabanin...
Printable View
Benim hesaptan sonra burda dynodynamics dynoda test yapiyoruz genelde %3-5 farkla tutturuyorum :) Yuksek beygirli araclarla aram iyidir ;)
HKS 570HP demis kit icin, 570 crank beygiri bu, japonlara guvenim sonsuz, ama amerikalilar abartmayi sever, 10 yildir bu adamlarla ugrasiyorum burda ! stok evo X turbosundan 380WHP (500+ crank), GT35Rdan 700WHP (900+crank) cikaranlar var. Dyno olcumlerini 3.viteste yapiyorlar :) markada DISNEYJET :)
saygilar,
cenk
garageGT
400 whp ile USA de motor geciomusunuz :)
cenk sen şimdi forumlara çok takılıosunuz dieceksin ama ben gece gündüz bu forumu okuyarak yaptım aracımı hem NA iken hemde FI halini de yani biraz incelemeni tavsiye ederim
http://k20a.org/forum/showthread.php?t=55035
ALLAH aşkına bu koyulan son videoda kim kimi geçiyor ?
Hilmi sende ayıp ediyorsun sağlam 4 5 6 7 8 9 boy yapda bir daha ugraşmayalım video izlemek için:D:D
Videoyu izemek sorun değil bir halt anlaşılıyorsa bana tayyar çarpsın ( 1 vitesde )
400WHP/1250kg ile motor geciliyor minik usta :) begenemedinmi o beygiri ehehhe
ya bana USA forum/dyno linki vermeyin lutfen, 600WHP denilen araba benim dynomda 410WHP cikti (EJ257+GT35R 30psi), cocuga crank HPyi WHP diye yutturmuslar :) Bana incele falan deme lutfen biraz ayip oliiiii tereciye tere hesabi ;)
youtube'de bi ton 600WHP EVO/Subaru var, hepsi DISNEYJET tuned by Mickey :)
cenk
garageGT
son setup un DBN si varsa yorumlayım size :hehe:
Masallah ;)
Gtr ve hulk çok iyi yürüyor maşallah ikisinede.
yarıştığım araca bak:))) sadece yokuş aşağı gidiyor oda 4 te:)
artık karar ver formda bir kere 1 boy demişsin sonra 2 boya cıkarmışsın
sonra demişsin 2 boy falan onu 3 boymu yapmayı düşünüyorsun:)
senin derdin ne biliyormusun hilmi yarışacak araba bulamaman:)
sen motorlarla devam et kaderinde bu varmış:)
türkiyede olmaz kisme yaypamaz amerika varken bizim neyimize :)
burdan 1 50 litre benzin yolliyalımda bi tune edin bakalım araçlarınız nereye kime ne çıkıyor:)
türkiye kimki :) ezik memleket supraları yürümez sbaruarı ewoları yürümez :) Hondaları hiç yürümez:)
ayrıca dnodynemics vamag tan % 7 az ölçüyor birçok defa test etttim % 15 20 felan deil
@naturallifeya sen hep idddadasında canlısını göremedik anlayamadın saırım sen yaptıkca o basınc açıcak anlayamadın hala bunu :) hiç geçemiceksin :)
Dipnot: kıbrıtsaki benzin bile aşırı kaliteli TÜRKİYEM SAOL
Allahtan Driftbox ve amerikadan veriler varda ölçü alabiliyoruz :)
dün ne gazladım beeeeeeeeeeee amma dejarj oldum
bütün arabalarımızın maşallahı var
araba içi iki motor denemesi var gsxr 1000 ve cbr 600 rr
gün içinde paylaşırım
maşallah hulk'a :)
grs91in teaseri var kendi yok;
gorelim artik R35in önünde ;)
hulks forever..............
bu arada bnm msj satım nede azalmıs bilen biri varsa pm atabilirmi eni farkettim.
Maşallah Hulka.
hmmmm saol
Bence siz orda dyno kinglikten bi kurtulun,
Ayrıyetten 2 ay önce türkiyede tuning yok diyen sendin, çok iyisiniz süpersiniz kralsınız kimseye laf demiyorum ama türkiyede bi *** yapamıyorlar demenide yediremiyorum açıkcası, benim açıkcası kral olarak gördüğüm 2 memleket var japonya ve avustralya
ozaman burdaki supralar bmw ler ewolar subarular hondalar hep pire öylemi yani :)
ezik tribi yapan ben değilim ben herşeyin farkındayım :)
400Whp bir araç motor geçermi ? hesap kitaplar okeyde nerde kaldı motorun verilmliliği kapağın verimliliği kitap üzerinde 6 silindirden 2000 beygir alamassın diyor :)
http://www.youtube.com/watch?v=3He02...eature=related hehehehehe
limiti o deil dyno jet yetmio :)
Cenk,
özgün ile uğraşmasana.
Özgün ülkemizde isim yapmış tuner lardan biri.
sen al sat yapıyorsun.
sakin ol. ağır ol.
sen tüccarsın. Özgün teknik adam.
usa da yaşıyorsun.
dynamics shoot out nasıl bilirsin. Demek ki MADE IN TURKEY kitler de var, ve güç üretiyor.
Bugüne dek kaç aracı sen tune ettin? Sallama ama. Edemezsin. Sen tuner lara bağlısın.
Uğraşma Özgünle. Ticaretine bak. Al sat sen.
Benim bahsettigim olay ozel uygulamalar,
Ornek: Antalya GC8 AEM
Sonuc: Basarisiz
Mazeret: vakit yok mesguliyet
Gecen sure: 3 ay
bakalim gorecez haftaya araba caliscakmi :)
ordaki arabalara laf ettigim yok, sadece beygirler bazen kulaga mantiksiz geliyor..
Motor gecilir be Ogzuncum oyle bir derdimiz yok 10 senedir Allah'a sukur..
Ben orda bu islerin yapilamayacagina inansam kimseye bmw'ye supra motoru takin demezdim :D
Dyno polisiyim ben burda :) yalan dynolara mudahele ediyorum ahahah
GEÇGEÇGEÇÇÇ :) geçte görelim MOtorrrrrr
gc8 istanbulda çalıştı çalıştrıdım onu ama istanbulda :)
uyandırım ewo6 da çalışmıştır Aem ems le ;)
Msupranın bi lafı var. Jelibon yermisin ?
tabiki ayşelerde fatmalarda jelibom yer