LG cuprayala denemişsın enes tayfun abiler 220 kg dıyınce anladımama onların arabada gayet guzel ve saglıklı maşallah guzel yurumussun enes tebrık ederım her 2 aracada maşallah.
ayhan şu arabayı bana ver deneme zamanı hahahahemen açıklık getireyim
1. sorun ba da sıradışı gidiyor ve jokey gibi bir pilotu var maaşallah
2.sorun cuprada yazılımı şuan tamamlanmadı bildiğim kadarı ile bittiğinde tekrar dener enes 10 numrar adamdır dostum benim ayhanımda 10 numaradır boşuna kavga etmeyin onlar sne geçtin ben geçtim kavgasında deiller hiçbir zaman seyretmesi çok zevkli denemelerdi teşekkürler paylaşım için maaşallah araçlarınıza...
..::PASSATURBO1::..
bu çupra ayhanların yeni aldığı çupramı mustafaöyleyse daha çok görürürz her aşamanın videosunu on numara şeker şerbet insanlardır.
Yaw şuna çupra demeyin sonra karnım acıkıyor oruç vakti
Enesin makinanın Maşallahı var bu arada. Kendisi de zaten 22.5 kg![]()
cupra R mı 1.8t top sport mu cupra R sa typer başaarılı arkadaşı tebrik ediyorum 1.8 t ise de leon başaarılı. garett T4 turbo HKs inter coler birde yazılım typer ların içinden geçer. D:
Enes im header egzoz la çok güzel olmuş araba maşallah
Cupra ları hepsi GNS gibi gitmesini beklemeyin zaten , her arabanın aykırı gideni vardır böyle..
+ M3 ile denemeyi kıstas olarak almayın plz , o araç yakın arkadaşımın aracı ve bariz bir sensör hatası var aracın , olması gerektiğinin 4-5boy(sağlıklı aynı spec m3le denendikten sonra görülen fark) gerisinde yürüyor şu anda.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)