Konuya donersek cupra nın eksikleri giderilince birde arada 100 kg fark olmadan denenirse cok seviniriz neden ?
Stock vs stock yakın gden araçlar
aradaki 100 kg farka ragmen cupra birde chip li oldugu halde boyle gitmeleri halen daha garip geliyor.
http://www.superchips.co.uk/curves/L...R%20225BHP.pdf
cupra lı arkadas 7k devirlere kadar donuyormuydu deneme aksamında ..egriye gore 6300 - 6400 devirde atsa yeterli ..
gns eds öyle olduguna göre ba la deneyen cupra bozuk bence
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Cupradaki chip çok sağlıklı bi chip değil,
şöyle ki: arabanın üzerinde yırtık dumpvalve varken basınç ile oynanmamış bi chip, sanki atmosferik arabaya yapılmış gibi bi chip..
En son öyleydi, güncellenmedi ise ki bana güncellenmemiş gibi geldi, orda alınacak 40 hp den fazla var
Tabi 100kg fark da az değil..
maşallah 2 araca da..![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
iki aracada masallah.. ama cuprada bı garıplık var gıbı geldı , typer gıdecegı kadar gıtmış zaten eneste baya guzel vıtes atmıs ama cuprada chıp cai egzoz olmasına ragmen bundan daha ıyı gıtmesı gerekırdı bence..
Bizim amacımız arabaları deneyerek keyifli vakit geçirmekti..Şahsen benim öyleydi..Geçme geçilme yarışı yapmış olsak 100 kg gibi ciddi bi farkla yola çıkmazdık..Cupra'nın sahipleri gerçekten çok iyi insanlar..Yeni aldıkları arabalarını modifiye ederek deniyorlar yazılım kötü olabilir yanlış devirde vites atmış olabilir..Allah izin verirse geliştire geliştire deneriz arabaları..Görüldüğü üzere her devirde viteste bastık ki nerde ne kadar fark oluyo görmek için.
İyi dileklerde bulunun herkese teşekkür ederim..
Dr.Ecu
enes ben seni de tanıyorum, cupra bozuk olmasa kesin geçerdi muhabbeti olsun diye değil, insanlar karşılaştırma yaparken daha objektif olabilsin diye yazdımarabanın nasıl gittiğini de biliyorum
yoksa 2 taraf da tanıdığım ve sevdiğim insanlar.. geçme geçilme davası ben de yapmam, yapacak olsam senle denemezdim di mi![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)