yo 2.0cc ler sarıyor bn biliyorum 2. vites 3.vites utanmasa 4. vites bile sarıcak![]()
yo 2.0cc ler sarıyor bn biliyorum 2. vites 3.vites utanmasa 4. vites bile sarıcak![]()
olum konuyu dağıtmayalım banlanıcaz neyse görüşürüz ansızın bir yerde![]()
Araçlara maşaallah opc daha iyi gitmesini beklerdim bir yerde sorun var mami ayarları çok kaçırdı gibi![]()
neden olmasın dayı![]()
arabayı ilk defa kullandım ama çok zor çözdüm araba o kadar elektironik şey varki kafayı versinizayağını gazdan çekmeden atınca vitesi 1 saniye sonra algılıyor vitesin geçtiğini. 2. kornada bastığın zaman 3. kornada algılıyıp gidiyor tabi bide muharremin korna basışı da bi ayrı alem
![]()
sonuç olarak arabanın bana göre bu stock hali ile yürürü bu kadar 3. viteste bastığımız zaman ben kullandığım zaman 3 te bi kafayı uzatıyor ama sonra sıçıyo... bu elektronik sistemler olmasa daha iyi yürüyeceğine inaniyorum.
bide artk arabayı ben çözdüm yavaş yavaş sahibinede öğretiyoruz![]()
ama tabi muharremin arabasına laf yok hak ettiği gibi gidiyor kimse bişey diyemez![]()
vites geçişleri için tebrikleraraçlarınıza maşallah
Civic Si, Typer, S40 T4, M3 ve son olarak şuan E30 M52b28tu
MAşallah .. Maşşallahh![]()
Ayara diye çıkıp deneme yapanlar utansın
Opc standarta göre bence güzel gidiyor ama stock Cupra ile ne olur kestiremedim açıkçası..
unless you ride the beast
you wouldn't understand
bi kac dergide okudugum 0-1000m testlerinde az daha kotu opc; cupradan// ama cok fark yoktu siniflarinin en hizli araclari sonucta..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)