User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
76 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Megane RS & SAXO VTS DRAG Antalya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı USTAaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    otur len oturduğun yerde...............
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 tur mu komıklık olmasın turbo arabaya atmoısferık araba kıyaslıosunuz rolıng dıosunuz onurcum ben kabul edıyorum bu megane cı arkadasımız ortaya guzel bır ıdda koyarsa senın saxo ıle rolıngde yaparız ama yarıstıgımıza degmelı bı ıdda olsun ucunda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    illede roll derlerse çeşitli makinalarımız mevcuttur, kapımız sonuna kadar açık bizde rolling den bol bişey yok....
    Dr.Ecu AntaLya

Göktürkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ysy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forumda ki herkese selamlar...

megane RS in standart modlu aracın sahibi benim ve drag ta sonucun böyle olmasıda normal aracımın nerdeyse 2 katı agırlıkta ve ben 1 vitesi sararak geçirdim sarmamasıda mümkün degil.

ayrıca uyanık arkadaşımız ne kadar ısrar etti isemde roll yapmaya yanaşmadı.

böylecede maksatının ne olduguda ortaya çıkmış oldu kendisine yakıştıramadın sokak agzıyla bide sarmadı yok şöför muhabbeti yapıyor kabahat bende ki muhattap aldım.

maksatımız eglenmekti ama nereye gelmiş mevzu......
    eglendiysen ne mutlu sana tebrik ederim Rs geçtin : ))))))

ayruca cümbür cemaat biliyorki senin etrafında 3 tur atıp geçip gidecegimi nitekim typer cı arkadaşımda bunu belirtmiş zaten.

sıkıysa roll e gel bide orda video çek ekle bu sayfaya.
    sinan abi aramıza hoşgeldin fakat senden hiç böyle bi tepki beklemezdim açıkcası, onur benim en samimi arkadaşım senin arabanla denemesinede ben vesile oldum. denediğimiz gün hiç bi sorun yoktu denemelerimizi yaptık.hepberaber dedik araba ağır oldugu için kalkışta saxoyu geçemiyo ama roll de geçer.sokak ağzı felan yazmışsın olmamış. "kabahat bende ki muhattap aldım"demişsin madem öyle bende seni muhattab felan almam bundan sonra kelimeleri biraz seçerek yaz. onur senin ne arabana *** attı nede şöförlüğüne. rollde 3tur demişsin tur derken neyi kastettin tur diye bi tabir ilk defa duyuyorum.
    DR.ECU 207 GT
    ATA MOTORSPORT

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Roll yapacak araç arayan RC var..
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forumda ki herkese selamlar...

megane RS in standart modlu aracın sahibi benim ve drag ta sonucun böyle olmasıda normal aracımın nerdeyse 2 katı agırlıkta ve ben 1 vitesi sararak geçirdim sarmamasıda mümkün degil.

ayrıca uyanık arkadaşımız ne kadar ısrar etti isemde roll yapmaya yanaşmadı.

böylecede maksatının ne olduguda ortaya çıkmış oldu kendisine yakıştıramadın sokak agzıyla bide sarmadı yok şöför muhabbeti yapıyor kabahat bende ki muhattap aldım.

maksatımız eglenmekti ama nereye gelmiş mevzu......
    eglendiysen ne mutlu sana tebrik ederim Rs geçtin : ))))))

ayruca cümbür cemaat biliyorki senin etrafında 3 tur atıp geçip gidecegimi nitekim typer cı arkadaşımda bunu belirtmiş zaten.

sıkıysa roll e gel bide orda video çek ekle bu sayfaya.
    Ah Sinan abi yanlış anlamışsın tühne güzel ogün çıktık yola gezdik.arayada yarışı soktuk öylesıneeğlendik ama ne güzel.gazlamaya devammm hathat

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hoşgeldin abi forumaRS fotolarıda ekle bir ara valla

ysy
    Misafir
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadasın yazısıylada megane ın ne kadar sarmamıs oldugunu ögrenmis olduk

225 hp turbo bi aracı orjinal jant lastikle sıfırdan sardırmadan kaldıracak birinide tanımıyorum zaten..

neyse megane cı arkadasım eminim sırf bu video yuzunden hemen uye oldun,herseyde bi hayır vardır video sayesinde uye oldugun bu siteden eminim kendin icin yararı olacak cok sey ogrenirsin..

videoyuda kafana takma zaten burdaki hemen hemen herkez iki aracında ne oldugunu biliyolar.bunu zaten yorumları iyi okuyarak anlayabilirsin

tekrardan hosgeldin
    hoşbulduk arkadaşım,

arkadaşımız ne demek istedigimi anlamış ve gerekli açıklamayı yapmış kendisine teşekkür ediyorum.

ysy
    Misafir
    Alıntı Göktürkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sinan abi aramıza hoşgeldin fakat senden hiç böyle bi tepki beklemezdim açıkcası, onur benim en samimi arkadaşım senin arabanla denemesinede ben vesile oldum. denediğimiz gün hiç bi sorun yoktu denemelerimizi yaptık.hepberaber dedik araba ağır oldugu için kalkışta saxoyu geçemiyo ama roll de geçer.sokak ağzı felan yazmışsın olmamış. "kabahat bende ki muhattap aldım"demişsin madem öyle bende seni muhattab felan almam bundan sonra kelimeleri biraz seçerek yaz. onur senin ne arabana *** attı nede şöförlüğüne. rollde 3tur demişsin tur derken neyi kastettin tur diye bi tabir ilk defa duyuyorum.
    benim seninle sorunum yok severim seni.
    agır oldugu için geçemiyecegini sizde bilyordunuz bende reklam yapmak için mi bu videoyu eklediniz. rollde yapıp o videoyuda aynı konuya ekleseydiniz daha güzel bir konu olmazmıydı.

ben roll deki videoyla bir konu açsam oda hemen bende darg ta geçerdim ama darg yapmadı dese. bende araç hafif geçerdi beni diye geçiştirsem nasıl olurdu. OLMAZDI
    tabi ki...

1-araba sarmadı dedi (aracıma ... )
    2-sarmadı diyen arkadaş başka bir mesajında iyi şöför sardırmadan kaldırır da dedi.( bana ... ) tekrar oku mesajları bu kelimeler var mı yok mu_

ysy
    Misafir
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    illede roll derlerse çeşitli makinalarımız mevcuttur, kapımız sonuna kadar açık bizde rolling den bol bişey yok....
    bu mesajın benim ne kadar haklı oldugumu ve neden sadece drag videosunu ekledigini bir defa daha kanıtlıyor......

roll için başka bir araç : )))) süpersin....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu mesajın benim ne kadar haklı oldugumu ve neden sadece drag videosunu ekledigini bir defa daha kanıtlıyor......

Hocam sen niye bosuna canını sıkıyorsun yaw ??
    Saxo nun nasıl gittigini Meggy nin nasıl gittigini herkes biliyor duruma gore saxo gecebilir yeri gelir rs gecer .
    sonucta bu iki arac tamamen baska sınıf araclar ara sıra bole durumlar olur.
    Bu arada rs i sarmadan kaldıran babayigitede tebrikler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ben sızınle seve seve saxo ıle rolıng yapabılırım ıstersenız

emretorlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bence biraz hırslarından arın, ondan sonra bu gibi keyifli aktivitelere yönel. Tüm yazılarını okudum her biri birbirinden gergin ve sürekli bişeyleri ıspatlamaya çalışıyorsun.

Sen bilmiyormuydun gülle gibi arabanın 1000kg. ın altındaki bir aracı dragda geçemeyeceğini? Şimdi bu agresif yazılar neden?

Bu sitedeki herkez rs in nasıl bir araç olduğunu senin kadar biliyordur.Bu yüzden megane rs'i savunmana gerek yok. Saxo vts'in Megane rs'ten daha hızlı bir araç olduğunu zanneden varsa da bırak bu şekilde düşünmeye devam etsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bu işi iice zevk alarak deneme yapmaktan çıkardınız..sence Turbo 225 hp 300 tork ile atmosferik 136 hp 155 tork bi araç ile roll de dengelimi oluyor....
    Dr.Ecu AntaLya

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RS'ler çok komik arabalar gerçekden.

Ne zaman yürücek bu Clio-Megane RS ler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim seninle sorunum yok severim seni.
    agır oldugu için geçemiyecegini sizde bilyordunuz bende reklam yapmak için mi bu videoyu eklediniz. rollde yapıp o videoyuda aynı konuya ekleseydiniz daha güzel bir konu olmazmıydı.

ben roll deki videoyla bir konu açsam oda hemen bende darg ta geçerdim ama darg yapmadı dese. bende araç hafif geçerdi beni diye geçiştirsem nasıl olurdu. OLMAZDI
    tabi ki...

1-araba sarmadı dedi (aracıma ... )
    2-sarmadı diyen arkadaş başka bir mesajında iyi şöför sardırmadan kaldırır da dedi.( bana ... ) tekrar oku mesajları bu kelimeler var mı yok mu_
    sarmadı demem size argo kelime kullanmış gibi tepki vermen gereksinimini mi uyandırıyor.. ( sokak ağzı) filan demen
    gösterir misin hangi mesaj ımda yazmışım (sana) senin hakkında iyi şöför sardırmadan kaldırır dediğimi....
    Dr.Ecu AntaLya

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim aracımlada saxoyu kaldırsak adam alır gider. Kalkmıyor cünkü rollingde ben giderim. Bunu bile bile drag yapıyorsamda videolardan gücenmem bariz belli birşey sonuc cünkü. Ama rollingde her türlü giderim var dersen; var atmosferik 1.6 araçlar. Getirirsin deneriz onlarda gecer bu iş ciğerle kebapla olmuyor maddiyata bakıyor arabana yatırdıklarına bakıyor
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim aracımlada saxoyu kaldırsak adam alır gider. Kalkmıyor cünkü rollingde ben giderim. Bunu bile bile drag yapıyorsamda videolardan gücenmem bariz belli birşey sonuc cünkü. Ama rollingde her türlü giderim var dersen; var atmosferik 1.6 araçlar. Getirirsin deneriz onlarda gecer bu iş ciğerle kebapla olmuyor maddiyata bakıyor arabana yatırdıklarına bakıyor
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    RS'ler çok komik arabalar gerçekden.

Ne zaman yürücek bu Clio-Megane RS ler
    Megane RS iyidir bakma sen videolara kullanınca seversin en azından araba gibi araba

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)