forumda ki herkese selamlar...
megane RS in standart modlu aracın sahibi benim ve drag ta sonucun böyle olmasıda normal aracımın nerdeyse 2 katı agırlıkta ve ben 1 vitesi sararak geçirdim sarmamasıda mümkün degil.
ayrıca uyanık arkadaşımız ne kadar ısrar etti isemde roll yapmaya yanaşmadı.
böylecede maksatının ne olduguda ortaya çıkmış oldu kendisine yakıştıramadın sokak agzıyla bide sarmadı yok şöför muhabbeti yapıyor kabahat bende ki muhattap aldım.
maksatımız eglenmekti ama nereye gelmiş mevzu......
eglendiysen ne mutlu sana tebrik ederim Rs geçtin : ))))))
ayruca cümbür cemaat biliyorki senin etrafında 3 tur atıp geçip gidecegimi nitekim typer cı arkadaşımda bunu belirtmiş zaten.
sıkıysa roll e gel bide orda video çek ekle bu sayfaya.
massallahhh araclaraa saxo basarılıı
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
arkadasın yazısıylada megane ın ne kadar sarmamıs oldugunu ögrenmis olduk
225 hp turbo bi aracı orjinal jant lastikle sıfırdan sardırmadan kaldıracak birinide tanımıyorum zaten..
neyse megane cı arkadasım eminim sırf bu video yuzunden hemen uye oldun,herseyde bi hayır vardır video sayesinde uye oldugun bu siteden eminim kendin icin yararı olacak cok sey ogrenirsin..
videoyuda kafana takma zaten burdaki hemen hemen herkez iki aracında ne oldugunu biliyolar.bunu zaten yorumları iyi okuyarak anlayabilirsin
tekrardan hosgeldin![]()
abicim magane RS yi kötülüyeci bir kelime ağzımdan çıkmışmı veya buraya yazılmışmı benim tarafım dan, dikkatlice okursan görürsün sokak ağzı filan demişsin sana hiç yakışmıyor güzel bi muhabbet ortamında deneyelimmi dediler güzelce denemelerimizi yaptık niye böle sinirleniyorsunki anlamadım deneme yaptığımız yerde senin araban hakkında kötüleyici cümle kuruldumu sen kendin dedin sürücüyü değiştirelim diye değiştirdik kalkışta fayda etmiyor bunda sorun yokki niçin böle yazdın anlamadım ayrıca Rolling sence mantıklı olurmu 225 hp 300 tork a karşılık 136 hp 155 tork VTS
maksatımız eğlenmek ti demişsin..
illa sen geçincemi eğleniyorsun geçsekte geçilsekte eğlenmesi biliyoruz bunda bi sorun yok bizde
ayruca cümbür cemaat biliyorki senin etrafında 3 tur atıp geçip gidecegimi yazmışın...
niçin böle hırs yapiyorsun anlamıyorum biz seninle abi kardeş gibi eğlenerek denemelerimizi yaptık niye böle bi tavır yapmışsın onuda anlamadım
Dr.Ecu AntaLya
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)