yekta bi ara da biz deneyelim yau
2 goril![]()
yap yap ama sakin 17 / 2 filan yapip abartma bencesadece 17 lik sc kasnagi yeterlidir
olur utku deneyelimsu an istte degilim ama geldigimde haberleselim gelirim ben karsiya
![]()
YouTubeDR.ECU
2 aracada maşallah arkadşlar gerginliğe gerek yok boşkoyun gitsin ya stres yapmayın ama video şartt unutmadan sölüm![]()
sadece 17lik kasnak yazılımsız kurtarmıyormuş sadeece 15lik yeterliymiş yazılımsız kullanmak için. 15likte bulunmıyor bakıyoruz
Maşallah maşallah![]()
emrah ccs sen caddedemiydin bu akşam bitane jant var kırmzıılı gibi galiba ccs plaka
YouTubeDR.ECU
bi rs mcs kavgasini daha kaldirmaz bu forum![]()
YouTubeDR.ECU
e video var daha da nie çırpınılıyo anlamadım ki ? clio basmamış yaw ondan heralde![]()
yasin kaşar kelimesini siz farklı yönlere çekiyorsunuz adam size kaşar felan demedi olm, onu farklı bir anlamda söyledi, yani bu piyasada kaşarlanmak anlamaında söyledi ben onu ne niyetles öylediğini bildiğim için boşuna günahını almayın adamın, objektif olarak konusuyorum ben tarafsızca, 2 tarafıda tanımıyorum sonucta![]()
Adam video koymuş burak clio sahibi arkadaş hala diyorku kasarlanmış bu piyasa falan filan yakışıyormu yada bırak video koymuş adam nokta görüyormusun sen video da clio nokta etmişmi cooper u objektif ol bakalım ?
Ben hasan la msn de bir iki muhabbettim var sadece bir kaç bişi sordu şunu yapsak vs nasıl olur diye arabası bariz belli stock diyor ilk başta stock değil o cooper dendi şimdide video için bariz yalan yanlış diyorlar zaten videoyu koymamışlardı önceki konuya clio sahibi arkadaş geldi yazdı nokta ettim ben cooper u diyince video su var koyalım görelim oldu o sebepten adamlar video koydu yoksa video bile yoktu ortada...
kanka tamam videoya lafım yok zaten nokta edemez hiç bir şekilde ona bende eyw dıom ama kaşar sözcüğü size deil be olm ya hani su anlamda kurnaz olmak lazım bu pıyasanın cogu kaşar yasın kotu manada deıl hanı ısı ıyı bılen anlamında soyledıama nokta etme felan kelımelerı yanlıs tabıkı sonucta tanımadıgı bırı bırıne solemıs... sen bana solesen ben eyw derım
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)