herkes yaparız ederiz deneriz tam gaz walla deneyen yok mu peki?
Barısın rs ile olan video.
http://videos.streetfire.net/video/C...MCS_685098.htm
YouTubeDR.ECU
Uzuyor uzuyorrr uzuyorrrr Maşallah yekta .
Geliyorsun dimi denemeye gün saat belirleyelim burdan deneme 1 2 demekle olmuyor
Yazın beni Ama seninle denemem![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
YouTubeDR.ECU
YouTubeDR.ECU
yok yahu bilenme yok, akıllı uslu 60-200/210 yapcaz o kadar.
Benim eksiklerim çok tabi onu da halletmem lazım.
Built to fall....
YouTubeDR.ECU
Yektacım seninle 200 lere kadar 2 defa yanyana gittik ancak dediğin gibi hep trafik çıktı önümüze. Yani ben 200 lerde 4. vitesin sonlarına doğru gelmiş oluyordum. Hatta Özberk de yanımızda yürüyordu Barışın RS ile o da çok iyi hatırlar. Hatta bir iki kere Özberk ile gözgöze gelmiştik seninle yürürken. Senin o süratlerde hangi viteste olduğunu bilemiyorum ama sanırım 5. viteste olman lazım. Ama eminim o süratlerden itibaren direk açardın. ***** RS' in 5. vitesiTabii arada güç farkı da var. Senin makinanın da Maşallahı var. Gerçekten çok güzel bir makina. Güle güle bin kazasız belasız kullan.
BA typeR ile biz bir iki defa headersı yok ama GrupM CAI si varken yürüdüğümüzde ben 200 lere kadar 1 boya yakın önde oluyordum ki bunun videosu var. Arzu eden olursa koyarım. Ama headers yapıldıktan sonra o süratlere kadar tutunmam çok zordu. Zaten Utku da 180 lere kadar anca tutunmuş headerslı typeR a. Barış da denedi BA nın en son hali ile ve 170 lerden itibaren BA ciddi manada açmaya başlıyordu.
O şanzumanla RS' in nefesi de biryere kadar. İlk 4 viteste 200kmh lara kadar headerslı caili kısalı VTI ve 306 GTI lara 5 - 6 boy açacak ve hafif yapılı MCS lere ve typeR lar ile yanyana yürüyecek kadarperformans açısından iyi ancak 5. vitesten itibaren resmen duvara toslamış gibi olan ilginç bir araba RS. Tek çözümü bence typeR veya MCS gibi gerçekten çok orantılı hesaplanmış şanzuman oranları ve belki dereceleri biraz daha yükseltilmiş egzantrikleri.
Bu videoda da Barış 4. vitesi bitiriyor ve 7700 dönüyor. Yani 215 kmh larda 4. vitesi bitirmiş oluyor ki arada o süratlere kadar yarım boy var. Ve dediğim gibi klasik senaryo RS 5 e atar atmaz Yekta direk açmaya başlıyorKi bu videoda Barışın kullandığı yazılım ile benim kullandığım yazılım arasında da fark var.
İşte bu da o farktan ufak bir kesit. Ortadaki RS benim eski EB RS. En soldaki Barışın RS. Arkamızdakiler de headers egzoz caili vteclerden biri. Daha 2. viteste direk açmaya başlıyorum;
yazılım olmadan vtecden cokta hızlı bı araba deıl rs . araca etkı bakımından typerdaki kpro kadar etkılı rs de yazılım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)