clio rs in yapılı miniyle yürümesi çok zor..... yasincim bide herkes kendi arabasından kuvetsiz bi araba görünce deneyim diyen çok olurr bu işler böle biliosun
denemeden kimse bişi göremez ztn
hani laf attığımızdan deil yanlış anlama bizimde sıkıntılarımız var tabi dediğin gibi maksat muhabbet
deneris
![]()
benim için geçmek geçilmek problem değil , video çekilmese bile olur . Hiç vtecle yada rs le denemedim onun için görmek istiyorum.
arabamda
%15kasnak
Headers , sonrası orjinal egzoz
Filtre
ne eksiği var ne de fazlası.
dorudur benimde egsoz filtre süprchips
Ozamann denee zevki görr![]()
![]()
deneyelim
![]()
Bu saydıklarınızı takmış bir MCS Yekta'dan hızlı mı oluyor?
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
ben bişi demiorm ben sadece deneriz dedim 10 boy geçerim veya 10 boy geçiliirim demedim kiistersen deneriz geçersende maşlah aracına drm
![]()
Doğrudur barışın alt devir istemesini kabul eden yektadan bahsediyorsan o dur..
Yekta ya 200 e kdr tutunamıyordu barışın Rs videolardan öle hatırlıyorum ben zaten farketmez şimdi tahmini konuşuyoruz görkem denemek için yazmış varsa Rs ler denenir görkemin dediğim gibi egzoz yok aracında..
bora abi yanyana yürüdüğümüzü iddia ediyordu bro ama ben 3 4 te açılıyordum yavaştanzaten 200 üstüne çıkmadık yanlış hatırlamıyorsam trafik yüzünden
barışı da aynı şekilde 3-4 açılıyordum.. ba type r enesle ben denk yürürken enes barışa bi 4-5 boy atmıştı yanlış hatırlamıyorsam +220 de.. tam kaça kadar basıldı hatırlamıyorum ama bariz bir fark vardı arada yani
görkemin arabası benimle denk gidiyor hemen hemenbenim arabaya birkaç ekstra daha geldi birkaç hafta sonra yüklü minileri geçtiğini iddia eden arkadaşlarla denemek isterim bende ne zamandır canım sıkılıyor zaten
![]()
YouTubeDR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)