Yani şimdi arkadaşım sendede vtec var sanırım şimdi yaş önemli deil aracın sağlamsa.genelde hangi hondacıya sorarsan sor yüklü vtec stock cooperi s deler.ama yüklü coopers yüklü vteci boy boy deler ama stock vtech stock cooper s hiç denenmedi söylentilere göre cooper alıyormuş duyduguma göre. yani normalde mininin deil vtecin geçmesi lazım.
sen 11sene vtec açarak gezersen 11sene aracın dayanmaz tabi ama 11senelik tertemiz ne vtecler var kii yanii şu tartıştımız çok saçma birşey 11senelik dediğin araçlar şuan aslan gibi yürüolar yani sonuçta arabalar 11senedir herşeyi aynı deilllllllll ab olsn eh olsun rot olsun bunlar piyasada kaç yıllık arabalar ama 10numara yürüyolar. 5de redline girio arabalar senin düşündüğün gibi olsa bu arabların gitmemesi lazım
bak güzel kardeşim seni tanımam etmem videoya yorum yaptım saldırmaya başladın sende akıllı mantıklı biçimde benim yaptığım yoruma karşılık yorum yapsan düzeyli bir şekilde tartışabiliriz ama sen yok audio yok 19 jant bilmem ne beni tanımazsın etmezsin fotoğrafa göre kişilik tahlilini bırakın ok boşu boşuna mübarek günde kalp kırmayalım biraz daha düzeyli olalım
Sen benim arabayı bilmiyorsun galiba. 11 senelik arabanın nasıl gittiğini biz çok iyi biliyoruz benim söylediğim 11 senelik araçtaki metal yorgunluğu vs.vs. etkenler. 11 sene boyunca vtec açmana gerek yok 11 sene çalışmış bir benzin ponpansı var araçta fabrikadan sıfır çıkmış gibi çalışmasını bekleyemezsin diyorum.
Dolayısı ile ben mininin geçmesi gerektiğini düşünüyordum.
Sakinnnnnn beyler sakinnnnnn yarın bayram
her iki aracada maşallah keyifli bir video olmuş devamı bekleriz.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
orası öle kardeşim ama araçlarınız benzin pompasınıda 11senir değiştirmiyorsunuz heralde. neyse sen bi vteccilerle konuş istersen yani headers egsoz filitre 15saç jantlı vtecin geçmesi gerektiğinimi gerekmediğinimi biz burda ab nin geçmesi gerektiğini tartışmıyoruz normalde vtec cilerin bana deidğini söylüorum bizim aramızda öle şeyler olmaz mahsat muhabbet başlıkta yazdıgım gibi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)