User Tag List

Sayfa 5/8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
138 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Cooper s VS AB Vtech....

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gecen vtec yok yani?

yazdıgım yazıyla ilgili bunu merak etmistim saolasın gerisi önemli deil.
    Şuan gökiyi geçen atmosferik vtec yok. Onun kg sine inmek gerekli. İzmirdeki araç geçerdi sökme işlemi yapmadan ama oda hacim büyütüyor şuan.

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    miami istanbulda göki nin 106 yı gecicek vtec varmı...sadece merakımdan soruyorum.

hondadan pek anlamam stage 3 falan icinde neler var bilmemde hani ben gormedim o acıdan..

hacı Allah için beni bu muhabbetlerde geçirmeyin birisi laf dicek sonra millete sarıcanca suçlu ben oluyorum. ben vtecle denemiyorum vtec-106 konusu oldugunda benim adım geçmesin lütfen

bak işte laf geldi bile

Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şuan gökiyi geçen atmosferik vtec yok. Onun kg sine inmek gerekli. İzmirdeki araç geçerdi sökme işlemi yapmadan ama oda hacim büyütüyor şuan.
    yavaş geçsin......
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

coopers
    Misafir
    Evet arkadaşlar konuları çok saptırdınız yanniiii yine bi tartışma konusu açın ozaman 106git vtec die gerek yok aynı konular konuşulmaya boşverinn yaaa ortam iğcenee gerildii yaaa keşke koymasaydıkk video filann yaaa

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hacı Allah için beni bu muhabbetlerde geçirmeyin birisi laf dicek sonra millete sarıcanca suçlu ben oluyorum. ben vtecle denemiyorum vtec-106 konusu oldugunda benim adım geçmesin lütfen
    yok kardes sadece sordum yuklu iyi 106 olarak istanbulda bi senin arabayı biliyoruzda ondan
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bak işte laf geldi bile

yavaş geçsin......
    Dimi bende tam öyle dedim bak arkadaşlar yanlış anlıyorlar ya . Şu avatarınıda değiştir sinir bozuyor lan bayram arifesi.

y@sin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coopers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar konuları çok saptırdınız yanniiii yine bi tartışma konusu açın ozaman 106git vtec die gerek yok aynı konular konuşulmaya boşverinn yaaa ortam iğcenee gerildii yaaa keşke koymasaydıkk video filann yaaa
    hasan koyma adamım video gerek yok eskiler açılır durur bu konularda kimse geçilmez bu alemde denedin sen bil yeter gerisini koy gitsin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coopers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok yok gerilme falan yok bu olağan bi durum. Sorun yok yani.

umu_vtec
    Misafir
    beyler sakin olun yaw iki aracada maaşallah gayet güzel gitmişler ancak swordun orjinal jant ve orjinal beyinle yürüyüşü kesinlikle daha tatminkardı bu halinden cooper ında maaşallahı var stock gördüğüm en iyi yürüyenlerden gerçek şu ki headers filtre egzozlu bir vtecle bu tarz sağlıklı yürüyen cooper lar yan yana gider bu hep bööle olmuştur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı umu_vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler sakin olun yaw iki aracada maaşallah gayet güzel gitmişler ancak swordun orjinal jant ve orjinal beyinle yürüyüşü kesinlikle daha tatminkardı bu halinden cooper ında maaşallahı var stock gördüğüm en iyi yürüyenlerden gerçek şu ki headers filtre egzozlu bir vtecle bu tarz sağlıklı yürüyen cooper lar yan yana gider bu hep bööle olmuştur
    bayramın 2.güünü yaklaşıo
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende denemek istiyorum vtec le umut ayarlayın deneyelim vtec 5 kişi ben tek eşitleyelim şartları

hatta burak kırmaz beni en iyi giden o kendi şartlarında onla deniyeyim ben bozulmaz kimse burak yabancıda değil

umu_vtec
    Misafir
    Alıntı y@sin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende denemek istiyorum vtec le umut ayarlayın deneyelim vtec 5 kişi ben tek eşitleyelim şartları
    sen sus lanet git kprolu type r la dene

umu_vtec
    Misafir
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bayramın 2.güünü yaklaşıo
    kanka bak heycanlandırıosun beni birinci günemi aldın yoksa ikinci gündemi karar kıldın ona göre ayarlıcam kendimi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen sus lanet git kprolu type r la dene
    yüklü vti yüklü cooper yapalım da anlamı olsun dimi ama sonra dur SC var derler gene geçilmezler

umu_vtec
    Misafir
    yüklü vti yüklü cooper yapalım da anlamı olsun dimi ama sonra dur SC var derler gene geçilmezler
    ben karışmam kanka biliosun gti cıyım artık

Serkan.S
    Misafir
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ..bana muhalefet olmak için yorum yazma. varsa altında araba deniyecek gelirsin denersin birşeyler öğrenirsin..bana klavye rollingi yapma, internet bilgileriyle hava atma.İstersen clio RS al . Hatta başka sıkıntıların varsa öm atabilirsin..
    Attım ÖM öğret bakalım bırseyler

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok eğlenceli bir deneme olmuş ama yüklü cooper la denemeyi düşünmenizi hiç mi hiç tavsiye etmem benden sölemesi dua edin bu cooper kasnak egzost filtre bişi koymasın arabaya da böle denk zevkli denemeleriniz olsun biri alıp başını gidince işin zevki kalmıyor malesef...
    ..::PASSATURBO1::..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PASSATURBO1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok eğlenceli bir deneme olmuş ama yüklü cooper la denemeyi düşünmenizi hiç mi hiç tavsiye etmem benden sölemesi dua edin bu cooper kasnak egzost filtre bişi koymasın arabaya da böle denk zevkli denemeleriniz olsun biri alıp başını gidince işin zevki kalmıyor malesef...
    Biz ne güzel top speed yapıyoruz dimi kardeşim.

coopers
    Misafir
    Aynen kanka neyse arkadaşlar biz sword arkadaşımla çok eğlendik denerken güzel oldu maşşallah

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz ne güzel top speed yapıyoruz dimi kardeşim.
    eh vti ile yanyana topspeed denemenizden çok ama çok zevk almıştım videosunu bazen açıp seyrediyorum
    ..::PASSATURBO1::..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)