User Tag List

Sayfa 4/8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
138 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Cooper s VS AB Vtech....

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ankarada ole vtec ler goremedik sen ole diosan dogrudur

mod işin icine girince 106 vtecden baya bi iyi oluyo zaten.
    Ankara için doğru diyorsun istanbul/izmir ve antalyadan çıktı genelde yüklü vtecler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coopers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şöle düşünebilirsin. benim aracım 1.250 kilo honda 1.100 diyelim bilmiorum ama hafif oldugunu biliorum cooperdan. artı hondada 15 saç jant var. sonuçta ikimizede aynı yük bindi bendende eksilen ondanda eksildi sc de olsa o benden daha hafif ve be ısararla teke tek deniyelim dedim çünkü benim araba 2 kişi ağır oldugundan tek kişii daha iyi gidiyor teke tek deneseydik yine birşey fark etmezdi. vtec açısından.ki zaten saç jant var üzerinde.
    cooperS sunrooflu 1180 kg sunroofsuz 1140 kg diye hatırlıyorum..swordun arabası sedan 1150 kg kantar çıktısı var.Ondan söyledim .Herkes bilir atmosferiğin aşırı beslemelere karşı daha çok etkilendiğini bunu söylemek istedim..
    Dr.ECU

coopers
    Misafir
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sakinnnnnn beyler sakinnnnnn yarın bayram

her iki aracada maşallah keyifli bir video olmuş devamı bekleriz.
    Teşekkürler yaşar abi.

y@sin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Standart bir 106 veya saxo nun dragta ve rollingte bana tutunduğunu göremedim
    ( Yasin tek kişi iken sarı 106 sı ile biz iki kişi denedik ) gti vtec olayı başka işin içine mod girdimi.
    Dragta şansınız yok sword kısalı k vtec i VY 106 anca gidiyordu filtre egzoz chip li 106 la filtre egzoz headers kısalı vtec..
    ikiye ikide denemiştik videosu yok yanında mehmet vardı yasin abinin yiğeni bende chip filtre egzoz sen headers egzoz filtre tenekeler denk gitmiştik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orası öle kardeşim ama araçlarınız benzin pompasınıda 11senir değiştirmiyorsunuz heralde. neyse sen bi vteccilerle konuş istersen yani headers egsoz filitre 15saç jantlı vtecin geçmesi gerektiğinimi gerekmediğinimi biz burda ab nin geçmesi gerektiğini tartışmıyoruz normalde vtec cilerin bana deidğini söylüorum bizim aramızda öle şeyler olmaz mahsat muhabbet başlıkta yazdıgım gibi.
    Vteccilere deki sen TS vtec varmış Tayfun nasıl yürüyordunuz.
    Eh burak
    Eski S sahibi
    Mor Tolga falan iyi bilirler.

Vteciler sana ne dedi AB vtec seni geçermi dediler.

gökh@n_gr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    jant ı bahane etmeyin gibisinden yorum yazan sensin güzel arkadaşım sorun yok..
    bak böyle yazarsan ne güzel tartışırız jantı bahane etmeyin demek istemedim.jantı düşünürsek arada bide aşırı besleme farkı var demek istedim anlaşabilmişizdir umarım

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    miami istanbulda göki nin 106 yı gecicek vtec varmı...sadece merakımdan soruyorum.

hondadan pek anlamam stage 3 falan icinde neler var bilmemde hani ben gormedim o acıdan..
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı y@sin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dragta şansınız yok sword kısalı k vtec i VY 106 anca gidiyordu filtre egzoz chip li 106 la filtre egzoz headers kısalı vtec..
    Yasin işin içine mod girdimi başka diyorum okumuyorsun galiba. 3 sene üst üste sınıf birincisi na mağlüp VY vtec var bunları biliyormusunuz kardeşim. Yani herkese bunları anlatmak zorunda kalıyoruz bırakın şu kesin konuşmayı.

Ayrıca sende sarı 106 yokmuydu.

coopers
    Misafir
    Vteccilere deki sen TS vtec varmış Tayfun nasıl yürüyordunuz.
    Eh burak
    Eski S sahibi
    Mor Tolga falan iyi bilirler.

Vteciler sana ne dedi AB vtec seni geçermi dediler.
    Dostum ben kimseyi birini sormam pek vtecileri tanımam 2 tane 3tane dostum var burdan onlarda.sen daha iyi olabilirsin onu tartışmıyoruz zaten. konuyu sen çok farklı yere getiriyorsun. bana kimse ab seni geçer demedi normalde headers egsoz filitreli vtech stock cooperi s geçer dediler. olay bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir daha editledim oku miami usta bakalım hatırlıcanmı o geceyi karşıya sizin yakaya gelmiştik..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    miami istanbulda göki nin 106 yı gecicek vtec varmı...sadece merakımdan soruyorum.

hondadan pek anlamam stage 3 falan icinde neler var bilmemde hani ben gormedim o acıdan..
    Göki kim ya. Arabası zil sökmüş adam sonra ne oldu geldi bi type r geçti. Komple sökülmüş yüklü bir vtecte geçer.

Ayrıca gökinin arabası yüklü değil bunuda bilin. Adam bi egzantrik koydu bi arabayı boşalttı o kadar. Pistonu var emme manifoldu var varda var.

Şuan gökinin bu kg si ile geçecek vtec zor bulunur. Ama sökük bir egzantrikli vtecle gökinin denemesini isterim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serkan.S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allahım bu son yazdığın ne alaka allah aşına araba zır standart hala teke tek olmasını mı kovalıyosun.
    ..bana muhalefet olmak için yorum yazma. varsa altında araba deniyecek gelirsin denersin birşeyler öğrenirsin..bana klavye rollingi yapma, internet bilgileriyle hava atma.İstersen clio RS al . Hatta başka sıkıntıların varsa öm atabilirsin..
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum ben kimseyi birini sormam pek vtecileri tanımam 2 tane 3tane dostum var burdan onlarda.sen daha iyi olabilirsin onu tartışmıyoruz zaten. konuyu sen çok farklı yere getiriyorsun. bana kimse ab seni geçer demedi normalde headers egsoz filitreli vtech stock cooperi s geçer dediler. olay bu
    Filtreli egsozlu headerlı bir vtec mini ile aynı yürür bunu 23*812943810945 defa denedik.

coopers
    Misafir
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ..bana muhalefet olmak için yorum yazma. varsa altında araba deniyecek gelirsin denersin birşeyler öğrenirsin..bana klavye rollingi yapma, internet bilgileriyle hava atma.İstersen clio RS al . Hatta başka sıkıntıların varsa öm atabilirsin..
    Muharrem dostum gerke yok burda muhabbet amaçlı videoları paylaşıyoruz gerek varmı birbirinizin kalbini kırmaya kimin arabası güçlüyse o geçer bu kadar basit boşverinn çocuk değilsiniz.

coopers
    Misafir
    Filtreli egsozlu headerlı bir vtec mini ile aynı yürür bunu 23*812943810945 defa denedik.
    Doğrudur dostum ozaman denediysen sıkıntı yokk no problemm bizde çok denedik öle dedikleri için söyledim

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Göki kim ya. Arabası zil sökmüş adam sonra ne oldu geldi bi type r geçti. Komple sökülmüş yüklü bir vtecte geçer.

Ayrıca gökinin arabası yüklü değil bunuda bilin. Adam bi egzantrik koydu bi arabayı boşalttı o kadar. Pistonu var emme manifoldu var varda var.

Şuan gökinin bu kg si ile geçecek vtec zor bulunur. Ama sökük bir egzantrikli vtecle gökinin denemesini isterim.
    gecen vtec yok yani?

yazdıgım yazıyla ilgili bunu merak etmistim saolasın gerisi önemli deil.
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökh@n_gr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak böyle yazarsan ne güzel tartışırız jantı bahane etmeyin demek istemedim.jantı düşünürsek arada bide aşırı besleme farkı var demek istedim anlaşabilmişizdir umarım
    her zaman anlaşırız kardeşim
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi söyle yapalımda konu p.ç olmasın

Standart bir 106 yani headers filtre egsozlu
    Standart bir Vtec yani headers filtre egsozlu
    Sonuç rollignte vtec alır drag ayrı bir dünya arabaya kaldırmaya kdar gider performans ama oyun 106 tan yana.

İşin içine mod girdimi yani yukarıdaki egsoz vs.vs. olayı haricinde olaylar çok değişiyor.
    Bunda herkes hem fikir olsunda konuyu 40 sayfa yapmayalım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yasin işin içine mod girdimi başka diyorum okumuyorsun galiba. 3 sene üst üste sınıf birincisi na mağlüp VY vtec var bunları biliyormusunuz kardeşim. Yani herkese bunları anlatmak zorunda kalıyoruz bırakın şu kesin konuşmayı.

Ayrıca sende sarı 106 yokmuydu.
    biliyorum merak etmeyin dünkü çocuk değiliz ne oluyor bitiyor biliyorum anlatmana gerek yok ben zaten yaşadıklarımı yazıyorum elin denediklerini yazmıyorum yok o geçmiş şu geçer benim adım geçmiş geldim yazdım başka sorun yok zaten umrumdada değil vtec falan denesin dursun herkes kafasına göre..

he gene tekrarlıyorum bana tutunan yok demişsin karşıya geldik biz EH vti eray 406 senle denedim şartlarımızda eşitti ve 200 kdr tam hatırlamıyorum denk gittik geçme yoktu yani

Bu da son mesajım zaten bu vtec 106 muhabbetinde..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)