User Tag List

Sayfa 4/9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
155 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Ruf e30 s50 vs e30 m20 2.8 (+10boy handicap)

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2000cc 200hp 4silindir birtane BMW serii üretim yapsın 1180 kg gelsin deneyelim 270 e kadar herkes rahatlasın..Artık mide bulandırıyor m3 typeR M5 typeR muhabbeti.. bizim sorunumuzmu japonlar 200 hp lik motor yapıp k-pro ile m3 ü 240 a kadar geçebiliyorsak.geçmeyelimmi ?
    Muharrem adamımsın kolluyom valla olduğun konuları özellikle yazıyorum Bu arada bak kardeşim yarış hakemi bugünde Türkiye Pist şampiyonası koşuluo şu saatlerde (***** 2 hafta önce aşırı yağıştan iptal olmuştu). 320i yi atmosferik yapmışlar tam 275 hp veriyor 1250 kg da ağırlığı var. Civic tayyar da 1000 kg dan biraz fazla vede 265 hp. 19 turda tam 3 tur fark yiyo. Ama bu tipte modiiyeyi hiçbir bmw kullanıcısına yaptıramassın. Adam 325 olmadı 330 olmadı 335 yada gene olmadı m3 alabileceği için kimse 320 ye bu parayı yedirtmez.

Tekrar ediyorum. yapınca bmw de oluyor, mercedeset 126 biste oluyor arkadaşlar olmayan yada yapılamıcak bişi yok ortada. Önemli olan niyet olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muharrem adamımsın kolluyom valla olduğun konuları özellikle yazıyorum Bu arada bak kardeşim yarış hakemi bugünde Türkiye Pist şampiyonası koşuluo şu saatlerde (***** 2 hafta önce aşırı yağıştan iptal olmuştu). 320i yi atmosferik yapmışlar tam 275 hp veriyor 1250 kg da ağırlığı var. Civic tayyar da 1000 kg dan biraz fazla vede 265 hp. 19 turda tam 3 tur fark yiyo. Ama bu tipte modiiyeyi hiçbir bmw kullanıcısına yaptıramassın. Adam 325 olmadı 330 olmadı 335 yada gene olmadı m3 alabileceği için kimse 320 ye bu parayı yedirtmez.

Tekrar ediyorum. yapınca bmw de oluyor, mercedeset 126 biste oluyor arkadaşlar olmayan yada yapılamıcak bişi yok ortada. Önemli olan niyet olsun
    işte bende onu diyorum biri niyet etsin alsın 318 i onların 2.000cc olanları var yapmaya başlasın 250 hp yapsın.. eşit kg ye gelsin deniyelim..pist olayı farkı anlamam ben.. ben 2 ye alıp gelirim
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wtcc spec arac ile type r cup aracını karsılastırmıyorsunuz dimi
    BMW nin sanzımanı kadardır TypeR ın fiyatı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla wtcc yada değil. Burada zaten bmw ile tayyarda aynı parada değil demi Ancak 2000cc den bmw 275 hp alabiliormu?? evet hemde e46 kasadan beri alabiliyor. 1250 kg ikende kendinden daha hafif tayyarı wtcc dede dahil geçiomu??? evet hemde yıllardır. Ozaman neyi tartışıyoruz??...

Anck muharreme katılıyorum kimse yapmıo 320i ve çıkmıyor yollara. Yapmadıkları içinde CTR ye ezilmeyide kabul etmek durumundalar.

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla wtcc yada değil. Burada zaten bmw ile tayyarda aynı parada değil demi Ancak 2000cc den bmw 275 hp alabiliormu?? evet hemde e46 kasadan beri alabiliyor. 1250 kg ikende kendinden daha hafif tayyarı wtcc dede dahil geçiomu??? evet hemde yıllardır. Ozaman neyi tartışıyoruz??...

Anck muharreme katılıyorum kimse yapmıo 320i ve çıkmıyor yollara. Yapmadıkları içinde CTR ye ezilmeyide kabul etmek durumundalar.
    sen yanlış anlamada usa da ctr bı bak ıstersen kac hplerde(390hp) 10sn altında 0-400gecen araclar var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen yanlış anlamada usa da ctr bı bak ıstersen kac hplerde(390hp) 10sn altında 0-400gecen araclar var
    ben yoktur demedimki. wtcc de yarışan bmw nin aracı nın makismum üretebileceği kapasitede o değil, sınırlandırmaları o. Ancak o klasmanda herkes eşit birtek bmw diğer hepsinden ağır olmasına rağmen 2 yıl önce bi kararla 50 kg bagajda extra ağırlıkla yarıştırıldı. Yani arkadaşlar konuyu saptırmıyayım. Yineliyorum 400hp lik 2000cc bmw yapılırmı bilmiorum. Ancak imkanı yok yapamazlarda diyemem. Ancak eş klasmanlarda yapılmışı vede dünya önünde yarışanları var. Kim önde?? BMW. Oda şimdilik. Bu hep bölemi olur bilemeyiz. Tekrar ediorum kimse türkiyede yada dünyanın başka bir yerinde böle 2000cc modlamaya çalışmaz. Çünkü üst motor cc versyonu çok fazla var. Tayyarında 3000cc liği olsa kimse k20 ile uğraşmazdı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

320si ın varmı zır stock bak bende zır stock sayılır sabaha kadar deneyelim he ne dersin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seko son cümlemi bir oku istersen. Bak ne yazmışım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    320si ın varmı zır stock bak bende zır stock sayılır sabaha kadar deneyelim he ne dersin
    seko bırak rolling işlerini..seni kaç kere çağırdık gelmedin..1400 kg araba 171 hp bunamı göz kestiriyorsun, gülerler sana..
    Dr.ECU

34 NZM 88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işte bende onu diyorum biri niyet etsin alsın 318 i onların 2.000cc olanları var yapmaya başlasın 250 hp yapsın.. eşit kg ye gelsin deniyelim..pist olayı farkı anlamam ben.. ben 2 ye alıp gelirim
    muharrem kardeş seni böle iddalı olman hoşuma gidiyor ii arkadaşsın ama sen ruya aleminde yaşıyosun kardeş sen bilmediğin bi arabanın yorumunu yapıyosun kardeşim ankara 3,20 de yapar kralınıda yapar siz hondacılar şuan biz bmw cilerle hiç bi klasmanda baş edemessiniz ruf 50 dediğim aracın yuruyenini görmeni isterim ve bana geriden gelip 400 sonunda yanımda olmasına ne diyeceksin ve benki senin yarım boy geçtiğin tyyarla yyy den 2 boy yedim kaldıki beni nasıl geçti ruf gerisinin hesabını sen yap CADDEDEKİ ÇOCUKLR TOY RUF TAYYARA BOY BOY
    DUVARDA RESMİN OLACAGINA PLAKAN DA İSMİN OLSUN 34 NZM 88

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ınanmadım zaten, typer b.. atanlar yazmasını ıstedım? noslu oldugunu.vtec turbodan n/a typer atladı bazı vatandaşlar

n/a nasıl bı typerı gecer? 300-330hp typer gecebılır mı? k24 sanada soralım? bence gecemez. sonucta e30 321hp lık motor koyulmus 3200cc, eg kasayada k24 koyulur +300hp ler eşdeger olur bıter mısal verdım zaten cemal abının k24 309hp ufak tefek daha ıyı bı kac malzemeyle(ssr headers ve rbc manıfoltla) 330hp lerde olurdu onla zevklı olurdu, o yonunude dusunun bence
    her typer m3 mevzusu oldugunda bi 300whp k20 den k24 ten bahsediyosun ama nerde ?

m3 burda typer nerde ? gidip amerikadamı denicek ?
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her typer m3 mevzusu oldugunda bi 300whp k20 den k24 ten bahsediyosun ama nerde ?

m3 burda typer nerde ? gidip amerikadamı denicek ?
    ERAY agzına saglık bunlar burdaki çerezleri koltuk sökerek geçer madem sıkıysa çıkın hadi konyaya piste girin bizim katagoriye görelim

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yine başladık.. dönüp dolaşıp başa sarıyoruz..
    Failure is not an option.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yine başladık.. dönüp dolaşıp başa sarıyoruz..
    kanka görüyosun ama okuyosun dimi :=)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dönmemek elde değil e30culuğumuzdanmı hondacılardanmı anlamadım
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34 NZM 88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    muharrem kardeş seni böle iddalı olman hoşuma gidiyor ii arkadaşsın ama sen ruya aleminde yaşıyosun kardeş sen bilmediğin bi arabanın yorumunu yapıyosun kardeşim ankara 3,20 de yapar kralınıda yapar siz hondacılar şuan biz bmw cilerle hiç bi klasmanda baş edemessiniz ruf 50 dediğim aracın yuruyenini görmeni isterim ve bana geriden gelip 400 sonunda yanımda olmasına ne diyeceksin ve benki senin yarım boy geçtiğin tyyarla yyy den 2 boy yedim kaldıki beni nasıl geçti ruf gerisinin hesabını sen yap CADDEDEKİ ÇOCUKLR TOY RUF TAYYARA BOY BOY
    NZM bak burada söylüyorum sana açık ve net ..bugün ataşehire gidicem sende yanına 1 kişi al başka araçlar gelmesin video çekmek için bende 1 kişi alıcam sökme v.s yok.. 70-240 yapıcaz varmısın ?
    Dr.ECU

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    hondacılarda bi alem cupracılarda bmw cilerde cliocularda bende anlamadım

forum hepimize yeter yaf kocaman forum. arabası yürüyen çıkarır piste yürütür nzm ın dediği gibi. yürümüyorken konuşmanın anlamı yok.

geçilmeyecek ne marka ne otomobil vardır. düzgün yapılan bütün arabalar diğerini geçebilir.
    Failure is not an option.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hondacılarda bi alem cupracılarda bmw cilerde cliocularda bende anlamadım

forum hepimize yeter yaf kocaman forum. arabası yürüyen çıkarır piste yürütür nzm ın dediği gibi. yürümüyorken konuşmanın anlamı yok.

geçilmeyecek ne marka ne otomobil vardır. düzgün yapılan bütün arabalar diğerini geçebilir.
    +5500....... deeermişim +m3
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    NZM bak burada söylüyorum sana açık ve net ..bugün ataşehire gidicem sende yanına 1 kişi al başka araçlar gelmesin video çekmek için bende 1 kişi alıcam sökme v.s yok.. 70-240 yapıcaz varmısın ?
    VAY madem öle atarın var ben biliyosunki roll yapmam heleki senle yok ben geçtim burun farkı yok sen geçtin anlamam muharrem AYRICA bana nzm diye hitap etme küçüklüğünü bil kardeşim uyarı... madem atarın var HADİ HODRİ MEYDAN Ş.PINARA BUYUR GEL 0 400 OKEY

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)