Pm atıyorum ;)
Printable View
Önündeki araçtan kaçmaya çalışıyor
http://img136.imageshack.us/img136/7372/saxomakas.jpg
Ah şu plaka neden net gözükmezki video'da :)
Önündeki aracın bagajına kadar girmese kaçmasına gerek kalmıycaktı.
Benım Arkadasım Kazayı Yapan Dıer arkadasmında eskı arabası. evet acıkcası bıraz kıllatmıslar Tunel ıcınde Ama Yapcak bısı yok Gecmıs olsun
En Ondekı Sıyah Vtecten Cekılmıs goruntusude var onda daha acık ve net gozukuyor Kacmaya calıstıgı.
SIZ HIC MI MAKAS ATMIOSUNUZ SIZ HICMI TRAFIGI TEHKLIKEYE ATMIOSUNUZ BIRAKIN BU AYAKLARI ALAYINIZ 50'YI GECMIOSUNUZ SANKI .
Kimse kusura bakmasın ama ben böle adamlara geçmiş olsun demem bile...
Evet makasta attım,el frenide cektim ama bunları yaparkenn sonunu birazda olsa kestirerek,düşünerek ne olcagını tahmin ederek yaptım bilinçsizce yapmadım..Baskalarının hayatını tehlikeye atıcak sekilde yapmadım;)
cok yazık sadece gecmıs olsun dıyurm nazar deydı bu saxolara
umarım kimsenin canına bişi gelmemiştir.. bu araba o honda civici çeviren araba değil sanırsam onun jantları siyahtı bunun normal gri.. tabi jant değiştirmediyse :). öle çok gergin bi makas atılıcak bi durum yokmuş gibi gözüküor yumusak bi hareketle ordan çıkabilirdi.. neyse geçmiş olsun.. cana gelmesinde
aynı hareketleri bizler de yapıyoruz ama tehlıkeli işler bunlar yani...
Kaza olunca da kufur yemesi gayet doğal...ben yapsam ben de yerdim eminim...
Kaza işte...Geçmiş olsun... :(
Ben burda makas atanın tecrübesizliğini gördüm başka bişey değil. :)
kazayı yapan kışı makas atmıyor ondekı araç anıden onune çıkınca direksiyonu kırıyor ve toplayamıyor..
Cevabın için sağol, ben fazla yazmam ama burada gerçektende arkadaşının arabasını hiç tanımadığı, videoda cam car a dikkat edilirse o twingonun orada olduğunu videoda cam car ın sola çıkarken camera yı öne doğru çevirince biz görüyoruz arkadaşın hiç görmeden o şekilde çıkış yapması ama herkesinde ortak kızdığı noktaların başında gelen en tehlikeliside bunu tünelde yapmasını anlamış olamadığımız için yazıyoruz. Kazadır olur ama bu şekilde olursada herkes aklına geleni yazar. İnşallah bundan ders çıkarıp bir daha bu şekilde bir iş yapmaz diyelim...
106yıda böyle çakmak büyük ustalık olsa gerek :D