niye freni yokmu o arabanın? durmadan hızlanıyomu ? süren arkadaş sadece dreksiyonlamı hükmediyo arabaya?
Printable View
ya jumbo burda herkes şimdi olmasada zamanında böle hareketler yapmıştır ama bunların sonucunda kötü tecrübeleri olanlar gibi kaza yapmayıp kendini usta şöför sananlarda vardır benim eşimde ablamda hiç kaza yapmadı onlarda mı usta şöför :D
neyse bu tür bi kazayı kim yaparsa yapsın küfürü yer tabiki bu ilk tepkidir ama ardından önemli olan insan sağlığı umarım arkadaşında bişey yoktur.
Savunulucak hiçbirşey yok bu durumda, toplanma amacı belli o hareketin amacı belli...
o twingonun içindeki anan bacın kardeşin olsa?
videonun devamını göremiyoruz , ya twingo durayamayıp ona giriyorsa yada yoldan gelen herhangi biri...
bir halt yiyorsan sonuçlarına katlanacaksın
bunun başka linki yokmu youtube yada streetfire
Yazık...En soldan giden golf'ude duvara yapıstırmış:(:(
Birileri bu sehir eskiyalarini durdursun.
makas atmış girmiş biraz geç toparlamıs. en soldaki araç önde olmasa belki toparlayıp gidebilirdi çünkü ona vurmamak için birdaha kırmış direksiyonu ve güm. keşke olmasaymış
Ahkam Kesmeye Gerek yok Arkadaslar hepımızın az cok yaptıgı gazlmalar gecmıs olsun arkadasımıza onda bısey yoktur ınsallah
Jumbo sana birsey demiyorum...
Sevdigim bi kardesimsin ama böyle bir olay hicbir sekilde haklı gösterilemez.
Forumda makas atan hızlı giden gazlayan tabiki vardır ama böyle bir olay yasandıgında kimse o durumda arkadasını savunmaz.
Az kaldı, twingo makas attı diyeceksin onu suclu cıkaracaksın.
Adam sag seritten efendi efendi gidiyor, 106 da sagdan gelip orta seride makas atıyor.
106 sanki düz gidiyor da twingo ortadan saga gecmis gibi yazıyorsunuz sacmalamayın.
Fix savunmadir bu da hangimiz yapmadikki. Yapmasan ne olur? Ben yapmadim hic daha gencim gerci ama bildim bileli arabalar altimda ve atraksiyon pesindeydim ama hic boyle bencilce ve gerzekce hareketlerim olmamistir. Yapmadan da oluyor, hangimiz yapmadi ki diye bir savunma soz konusu olamaz bu olaylarda. Trafiktesin, babanin yolunda degil. Kapali yolda istedigin kadar takla at kimse laf etmez. Trafikteysen edebinla adabinla gidiceksin, atraksiyonun sinirini biliceksin, sen arabayi degil de araba seni hukmetmeye baslarsa iste boyle s.carsin.