bu saxo kaza sonrası kaçmış mı şimdi de önceki saxo ile aynı kefeye koyuyorsunuz akıl veriyorsunuz dinime küfreden müslüman olsa ahkam kesmişsiniz yine.illa sonu kaza ile sonuçlanıyor diye yereden yere vurmaya gerek yok.
Printable View
bu saxo kaza sonrası kaçmış mı şimdi de önceki saxo ile aynı kefeye koyuyorsunuz akıl veriyorsunuz dinime küfreden müslüman olsa ahkam kesmişsiniz yine.illa sonu kaza ile sonuçlanıyor diye yereden yere vurmaya gerek yok.
Koray Allah'ını seversen başlığa bak içeriğe bak çay demle. Konu başlığını talihsiz bir kaza yaz emin ol daha farklı yorumlar olurdu. Göz var nizam var önceki saxo ile ne araç nede konu aynı acımasız yorumlar bilmişlikler had safada yine.
Bide ben yapmıyorum etmiyorum diyenlere kıçımla gülüyorum.Ben bile korkmama rağmen makas atıyorum.
burasi bolu tuneli galiba ve en son gectigimde hiz siniri 70'ti galiba, ben de hep 70 veya 90'la geciyorum orayi ve twingo da oyle yapiyormus galiba :)
olmus bitmis, kasten atilan bir makas yok ortada bence, gecmis olsun..
O sağdaki araba nereden geldi öyle ben onu çözemedim doğrusu ?
hay 106 saxo kadar basınıza taş düşsün neymıs bu 106 saxo çekememezlıgı arkdas bı honda kaza yapsa yorumları cok merak edıyorum
arkadaslar sehır ıcı hız sınırı 70 km.. sehırler arası yolda 90 otobanda 120.. 260 270 emnıyet serıdı atılıyor yarısırken.. yapılan hareketın dogru oldugunu kımse savunamaz ama sutten cıkmıs ak kasık muhabetı yapmamak lazım.. dger saxo kazasında kızılan sey adamın kacmasıydı;) bu sıtede makas vıdeosuna kotu yorum yapan bırısı bnlanmıstı olay sonunda... bırı makasta takılmıs bırı takılmamıs tek farkları bu..
ne kışkırtıcam olm adam kaza yapmıs burda kımse kaza yapmamıs gıbı konusyor herkez prof zaten herkez kıng herkez drag kıng herkez vıtes kıng adam olmus bı talıhsızlık makas atarken kaza yapmıs arkdasıda cekmıs bunu zaten arabasını tanıyan bı adam olsa bu sekılde surmez muhtemelen yenı aldı yada şöförlük zayıf.yapmıs bı eşşeklık kendısıde emın ol mutlu değildir bu tablodan ama ulan 106 saxo işte ne beklıosun çakal dır vs dır sahını satan 106 alıo vs vs genelde bı pejo grubuna kıskırtıcı baslıklar var
ey honda ahalisi varmı lan 106 ya bınıyorum cakal gıbı kullanıyorum elımde tespıh yan oturuyorum kime ne bundan ? param buna yettı bunu aldım bunu yapıyorum egomu tatmın edıyorum kime ne veya sizene ben mutluysam bu tablodan 106 ya bınmekten ne düşer size susmak.
tebrik ediyorum senı onur helal olsun
sanki honda tutuyor götü başı oynuyor
araba ucuz 10 liraya ehliyeti yeni almış bebeler alabiliyo arabayı sonra böle yollara çıkıp ağzının paylarını alıyolar makas atmak war milletin canını riske atmak war sen gel twingonun kıçına kadar gazla sonra kır direksiyonu yarım arabalık yerden geç diğer şeride 307 cinin yada yada diğer en soldakinin ne suçu günahı war hepimiz arabamıza okadar paralar harcıyoruz yurtdışından biton para gümrük vs. harcıyıp malzeme getirtiyoruz böle yeni yetmeler geliyo seni görüp gaza geliyolar sonrada gelip senin gözün gibi baktığın arabana patlatıyolar yada başkalarının canına kast ediyolar kusura bakmasın ama ben o twingoda olsam kazadan sonra elemana bişi olmamışsa kesin hastaneye gitmesini sağlardım
heee ben makas atmıyomuyum ben makas atmıyorum ama sağdan geçiyorum öle arabanın kıçına kadar yapışıp sağ sol yapmıyorum
@ Dragger
Yavuz abım bende senı cok sevıorum. Benım yaptıgım hareket cocukları savunmak deıl emın Ol benım arkadasım pıskopatmı O duvar kenarındakı arabaya vursun ve farkettıysen hızlıda deıller . Kaza sonrası Arabalar Havalandırma cıkıslarına cekılmıstır. Polısın gelmesı beklenmıstır Haberınız olsun bu arada. Bana soylenen. Hızlı gırmıs tunele Fren ustunde Dıreksıon kırınca araba atmıs kendını O yuzden spın ve kaza .
@boosted_pug
kaza bu istediğin kadar tecrübeli ol olacağı varsa olur bilmişliğe gerek yok. arabadan ne çıkacağı belli olmaz dikkat et azını burnunu elip verip seni göndermesin hastaneye öyle asarım keserim le olmuyor o işler
Haklısın uslubum yanlıs kusura bakmayın ;) ama benımde arkadasım sonucta bı an sınırlendım. Orda makas atmak vs bısı yok Hızlı geldıgı ıcın kendını kurtarmaya calısıo aynı Rollınglerde yuksek hızlarda Emnıyete kacmak gıbı.
Egeer ben delı gıbı makas atıp Patlasalardı bısı demezdım emın ol. Susardım ben sadece sıte ahalısının Bılıp bılmeden Yuklenmesıne Sınırlendım.