User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
127 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Yine aynı Saxo herhalde kaza yapıyor

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu saxo kaza sonrası kaçmış mı şimdi de önceki saxo ile aynı kefeye koyuyorsunuz akıl veriyorsunuz dinime küfreden müslüman olsa ahkam kesmişsiniz yine.illa sonu kaza ile sonuçlanıyor diye yereden yere vurmaya gerek yok.
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu saxo kaza sonrası kaçmış mı şimdi de önceki saxo ile aynı kefeye koyuyorsunuz akıl veriyorsunuz dinime küfreden müslüman olsa ahkam kesmişsiniz yine.illa sonu kaza ile sonuçlanıyor diye yereden yere vurmaya gerek yok.
    Göki güzel yaklaştı olaya varmı bilgisi kaza sonrası ile ilgili ?

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Göki güzel yaklaştı olaya varmı bilgisi kaza sonrası ile ilgili ?
    Koray Allah'ını seversen başlığa bak içeriğe bak çay demle. Konu başlığını talihsiz bir kaza yaz emin ol daha farklı yorumlar olurdu. Göz var nizam var önceki saxo ile ne araç nede konu aynı acımasız yorumlar bilmişlikler had safada yine.

Bide ben yapmıyorum etmiyorum diyenlere kıçımla gülüyorum.Ben bile korkmama rağmen makas atıyorum.

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burasi bolu tuneli galiba ve en son gectigimde hiz siniri 70'ti galiba, ben de hep 70 veya 90'la geciyorum orayi ve twingo da oyle yapiyormus galiba

olmus bitmis, kasten atilan bir makas yok ortada bence, gecmis olsun..

akucukdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O sağdaki araba nereden geldi öyle ben onu çözemedim doğrusu ?

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hay 106 saxo kadar basınıza taş düşsün neymıs bu 106 saxo çekememezlıgı arkdas bı honda kaza yapsa yorumları cok merak edıyorum
    et giren yere dert girmez.

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar sehır ıcı hız sınırı 70 km.. sehırler arası yolda 90 otobanda 120.. 260 270 emnıyet serıdı atılıyor yarısırken.. yapılan hareketın dogru oldugunu kımse savunamaz ama sutten cıkmıs ak kasık muhabetı yapmamak lazım.. dger saxo kazasında kızılan sey adamın kacmasıydı bu sıtede makas vıdeosuna kotu yorum yapan bırısı bnlanmıstı olay sonunda... bırı makasta takılmıs bırı takılmamıs tek farkları bu..

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hay 106 saxo kadar basınıza taş düşsün neymıs bu 106 saxo çekememezlıgı arkdas bı honda kaza yapsa yorumları cok merak edıyorum
    Honda VTEC açar savrulmaz, dert etmesene

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Honda VTEC açar savrulmaz, dert etmesene
    sizi bu tip kışkırtıcı mesajlardan kaçınmaya davet edıyorum arkadşlar
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koray Allah'ını seversen başlığa bak içeriğe bak çay demle. Konu başlığını talihsiz bir kaza yaz emin ol daha farklı yorumlar olurdu. Göz var nizam var önceki saxo ile ne araç nede konu aynı acımasız yorumlar bilmişlikler had safada yine.

Bide ben yapmıyorum etmiyorum diyenlere kıçımla gülüyorum.Ben bile korkmama rağmen makas atıyorum.
    Moruk ben korkuyorum ve atmıyorum yani benim için durum bu.He önüm boşsa 200+ ne varsa giderim ama

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizi bu tip kışkırtıcı mesajlardan kaçınmaya davet edıyorum arkadşlar
    ne kışkırtıcam olm adam kaza yapmıs burda kımse kaza yapmamıs gıbı konusyor herkez prof zaten herkez kıng herkez drag kıng herkez vıtes kıng adam olmus bı talıhsızlık makas atarken kaza yapmıs arkdasıda cekmıs bunu zaten arabasını tanıyan bı adam olsa bu sekılde surmez muhtemelen yenı aldı yada şöförlük zayıf.yapmıs bı eşşeklık kendısıde emın ol mutlu değildir bu tablodan ama ulan 106 saxo işte ne beklıosun çakal dır vs dır sahını satan 106 alıo vs vs genelde bı pejo grubuna kıskırtıcı baslıklar var

ey honda ahalisi varmı lan 106 ya bınıyorum cakal gıbı kullanıyorum elımde tespıh yan oturuyorum kime ne bundan ? param buna yettı bunu aldım bunu yapıyorum egomu tatmın edıyorum kime ne veya sizene ben mutluysam bu tablodan 106 ya bınmekten ne düşer size susmak.
    et giren yere dert girmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ey honda ahalisi varmı lan 106 ya bınıyorum cakal gıbı kullanıyorum elımde tespıh yan oturuyorum kime ne bundan ? param buna yettı bunu aldım bunu yapıyorum egomu tatmın edıyorum kime ne veya sizene ben mutluysam bu tablodan 106 ya bınmekten ne düşer size susmak.
    Alkisliyorum abi helal olsun... Kac zamandir kim yazcak diye bekiyodum valla...

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tebrik ediyorum senı onur helal olsun
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanki honda tutuyor götü başı oynuyor

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba ucuz 10 liraya ehliyeti yeni almış bebeler alabiliyo arabayı sonra böle yollara çıkıp ağzının paylarını alıyolar makas atmak war milletin canını riske atmak war sen gel twingonun kıçına kadar gazla sonra kır direksiyonu yarım arabalık yerden geç diğer şeride 307 cinin yada yada diğer en soldakinin ne suçu günahı war hepimiz arabamıza okadar paralar harcıyoruz yurtdışından biton para gümrük vs. harcıyıp malzeme getirtiyoruz böle yeni yetmeler geliyo seni görüp gaza geliyolar sonrada gelip senin gözün gibi baktığın arabana patlatıyolar yada başkalarının canına kast ediyolar kusura bakmasın ama ben o twingoda olsam kazadan sonra elemana bişi olmamışsa kesin hastaneye gitmesini sağlardım

heee ben makas atmıyomuyum ben makas atmıyorum ama sağdan geçiyorum öle arabanın kıçına kadar yapışıp sağ sol yapmıyorum

JumboAli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ Dragger

Yavuz abım bende senı cok sevıorum. Benım yaptıgım hareket cocukları savunmak deıl emın Ol benım arkadasım pıskopatmı O duvar kenarındakı arabaya vursun ve farkettıysen hızlıda deıller . Kaza sonrası Arabalar Havalandırma cıkıslarına cekılmıstır. Polısın gelmesı beklenmıstır Haberınız olsun bu arada. Bana soylenen. Hızlı gırmıs tunele Fren ustunde Dıreksıon kırınca araba atmıs kendını O yuzden spın ve kaza .

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JumboAli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @ Dragger

Yavuz abım bende senı cok sevıorum. Benım yaptıgım hareket cocukları savunmak deıl emın Ol benım arkadasım pıskopatmı O duvar kenarındakı arabaya vursun ve farkettıysen hızlıda deıller . Kaza sonrası Arabalar Havalandırma cıkıslarına cekılmıstır. Polısın gelmesı beklenmıstır Haberınız olsun bu arada. Bana soylenen. Hızlı gırmıs tunele Fren ustunde Dıreksıon kırınca araba atmıs kendını O yuzden spın ve kaza .
    Anladım kardesim...

Allah korusun kaza bela iyi seyler degil, önüne gecmek icin de ayagı biraz gaz pedalından cekmek lazım
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @boosted_pug
    kaza bu istediğin kadar tecrübeli ol olacağı varsa olur bilmişliğe gerek yok. arabadan ne çıkacağı belli olmaz dikkat et azını burnunu elip verip seni göndermesin hastaneye öyle asarım keserim le olmuyor o işler

JumboAli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bumu savunman ?

ayrica sana kim ne ayagi yapacak ? birsey yazacak ve kendini hakli gostereceksen ,senden yasca buyuk olan kisilerin oldugu bir ortamda insanlara " birakin ayaklari " dersen , kendini hakli sandigin yerde yine haksiz olursun .
    Haklısın uslubum yanlıs kusura bakmayın ama benımde arkadasım sonucta bı an sınırlendım. Orda makas atmak vs bısı yok Hızlı geldıgı ıcın kendını kurtarmaya calısıo aynı Rollınglerde yuksek hızlarda Emnıyete kacmak gıbı.

Egeer ben delı gıbı makas atıp Patlasalardı bısı demezdım emın ol. Susardım ben sadece sıte ahalısının Bılıp bılmeden Yuklenmesıne Sınırlendım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)