ayrica burda kimse ne kadir abi ye ne armagana nede araclarina bisi demiyo . bu videonun cikis sebebini forum utakip edenler zaten biliyorlar. typer limitte olsa gidecegi bundan 5 boy fazla olur oda sonuca etki etmez .
ayrica burda kimse ne kadir abi ye ne armagana nede araclarina bisi demiyo . bu videonun cikis sebebini forum utakip edenler zaten biliyorlar. typer limitte olsa gidecegi bundan 5 boy fazla olur oda sonuca etki etmez .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
bilmeyenler için yardımcı olayım
http://www.youtube.com/watch?v=VWhXZaQfXF4
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
TypeR kprolu olsun, en dolusu olsun M5 tek kisi olsun yine bu sonuc olur![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
gecer dıyen olmadı yanı ben demedımsadece 4e 1 180 200e kdr tutunması lazımdı.1e 1de typer ayarlıda olsa bundan az bı fark olmaz. bı vıdeoda m5ın kadran gzukuyor dıkkatlı bakarsak m5 4 kısı ıle yawas yurumus asında cok daha hızı oldugu asıkar. burdan cıkan sonucta su kadır abının ctr brız bı sekılde hızlanıcak ama bu m5ı gecmeye yetmıcek ama 4e 1 de baya uzun bı sure tutuncak ben ole dusunuorum dogru veya yanlıs benım dusuncem
![]()
bu konuda orçun eksik kulağını çınlatsakmı napsak
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
masallah ıkı aracada m5 güle oynaya
eke o videoyu nerden buldun la
aslfgsdkjgşashadfigklşasdhniasdşhkljadfhalidkşfgha dfhka
m5 le type r videosu görülmüstür artık...
neyle neyi karsılastırmak gerektigini herkez anlar umarım
heee bu type r gitmiyo diyen varsa kadir abiyle bi denemesini rüca ederim
iki aracada maşşallah diyelim
remaps.tr & Turbo Zone Garage
yavuz abi her zamanki usubu ile en mütevazi şekilde söylemiş ...
diyecek birşey yok . M5 nere type r nere komik olmamak lazım açıkcası ...
2 araç ada maşallah .type r le m5 karşısına çıkmak yürek ister ... m5 i olupta hakkını vererek bakım yapmakta güç ister hele hele uçuk bi camaro turbo projesi varken
video yu çeken herkese tşk ler.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Iki araca da masallah. Deneme dedigin boyle olmali iste, sidik yaristirir gibi teneke yigini yuzunden insanlarla bozusmanin haceti yok.
dip: e39 M5 e46 M3'ten hizli. 2. vites bitmeden gecmeye basliyor M3'u sonrasi memleket boy.
///Mürüvvette endaze olmaz.
....................
masallah iki aracada, keyifli bir deneme olmus![]()
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
evet type r sahıplerı artık haddınızı bılırsınız yanı bu vıdeodan sonra.akıllı olun adam olun
neye buluaştıgınızı ıyı bılın ona göreallahım yarabbım
![]()
Ya o değilde KAdir abi çok merak ettiğim bir konu. Bu videoyu Yüreğirle koymayacağız demiştik kim koymuştu bu videoyu. Sonra beni çekemeyen edemeyen birileri abuk sabuk konuşmuştu da o yüzden sordum. Silinmesini istedim silmediler. Daha fazlada uğraşamadım. Aydınlatırsan sevinirim![]()
Ms2k