akşam denicez cenk le vtec2 vs sierra
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
katalogta vtec2 max.hızı 218 mi komik, doğrusu 19x lü birşeylerdi eminim....
bursadan varsa 206 bende denerim dolu boş farketmez. hatta 206 gti stock varsa 60-200 denerim.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
honda civic fabrika verisi 195dir
Yok artık diye tepki vermeden önce sormak istiyorum. Aracınızda neler var.
Bu arada kadrandaki sapma linear değildir. Yani düz bir orantı ile gitmez. Yada basit matematiksel bi formüle dayamak çok zor. Araçların markasına modeline göre deişir. Bu arada sapma oranı her km de farklıdır. Hız yükseldikçe sapma oranı artar.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bişey yok denecek kadar az deneyip görmek istiyorum sadece stock 206 gti ile.
MTM-PROSTOCK GARAGE
206 gti hiç gitmeyen bir araçtır ama stock olarak övünebilecek tek özelliği alt devirden itibaren çok torklu bir makina olmasıdır. Kendince yürür diyebilirsek her devirde direk yürümeye başlar. Alt devirde VTI ile bile deneyince direk kafa çıkartır ve hız yükselincede hacmin etkisiyle gene gider. Stock GTI 5inci viteste çoook rahat kesiciye girer. Hatta kesicide gider. Chip ilede limitör abartılmamışsa gene kesiciye girer. Denemek tabiki güzel zevkli birşeydir ama ben bir ön bilgi vermiş olayım dedim.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
söylediklerinizi biliyorum teşekkürler. gti a bindim kullandım. geçmek gibi bir iddaam yok sadece denemek istiyorum![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
5-10boy arasında cenk geçti. vtec2 18" jant vardı 14" takıp gene denencek.
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)