eee ne dıyım artık kısı kendınden bılır ısı.....:)fazla soze gerek yok..
muhabbet ıcın mutavazı bı sekılde acılan konuyu nerlere getırıyosun hayret dogrusu..:cool:
Printable View
denemesı lazım aradakı farkı kapatabılcek ozellıklere sahıp bi aracı yok gibi artı birde dedıgım gibi pilotajı onemlı senınle olan vıdeolarında pılotajınıda gorduk..
şu civicleri ne çok abartıyorsunuz yaw uçakmı sanki hiç sürmedik :D 206 1.6 16v civic e tır sokuyor ikiside orjinal halindeyken.. siz en iyi 4 kapı giden diye avunun
206 1.6 16 değil 24 valf olşa şansı yok onu bi geçinde.
yeni civic ve vtec2 ben aracım stock iken denedim. yanyana yürüyorlar 2. vites 60 ta rollingte yeni kasa 4. vitesin sonlarında vtec2 nin 4. vitsinin daha erken bitip 5 e atmasından dolayı geçiyor. 4. vitesin sonunda.
şimdi senin aracında tesisat vs. olduğunu düşünürsek vede yine depon full olursa e yeni civic i kullanan arkadaşında eli yatkınsa bu işlere stock a stock bu speclerde yeni civic seni geçer. çünkü fazla kiloların var :)
denede gör ozaman kardeş senimi inandıracam :) Resmen mantarlı sote ye bağladı civic :hahaha: hatta 1 tanede değil 2 tane civic ile denendi gene aynı gene aynı :heyoo:
Fanatiklik yapmaya gerek yok reel de görünen köy klavuz istemiyor burada yazan kişilerin bir çoğu iki aracada binip kullandımı acaba ?? sende dahil merak ediyorum :)
Geçin bu boş konuşmaları boş ayakları
LN769; hangi şehirdesin arkadaşım? ankaradaysan deneyelim...
valla bende denedim ama hiçte senin dediğin gibi bi sonuç olmadı tersi oldu hatta :) fanatiklikte yapmıyorum ama japonları kayırıyorum :D
o nasıl bi fanatiklik
206 ile bi bilginiz mi yok nedir yani
vtec2 ile çok denk araçlardır nedir yani şansı yok falan
yok artık..
konu nerden nereye gidiyor :)
Ben kımsenın avukatı degılım,senın yaptıgın tamamen fanatıklık adama gereksız yere yuklenmektır yazdıklarınla,yok o arabaya bındıgın ıcın sen strese gır flan bunlar cok basıt cumleler.Ayrıca senın honda ıle ılgılı yazdıgın seyde benı nıe sınırlendırsın? sadece sacma buldugumu soyledım,konuyu saptıran burda ben mı olyorum acaba sen mı ? Farkındaysan ben bu konu ıcınde ılk msjlarımdada 8V ın oyle ucup kacamıcagını vtec2 ın daha ustun oldugunu yazdım ama senın konu ıcındekı fanatıklıgın aynı seylerı dusundugumuzun bıle farkına varamamana neden olmus.kolay gelsın sana.
Bu arada videolar görünmüyor, tüm yorumları okudum, bazı yorumlara çok güldüm :D ve çok merak ettim.
:beuj:..................
varsa bir vitek iki istanbulda ben deniyim dostane bir sekilde merak ettim daha önce hic denemedim..
iki aracında sahıbı oldum arkadaslar ve benı tanıyanlar aracı sürekli performans modda kullandıgımı bilir ,şimdi bundan pug 206 1.6 16v aracımdan sonra ıkı tane honda değiştirdim ikiside vtec2 ıdı ıkı aracıda kullanan bırı olarak diyorum ki 206 nın sürücü faktörü dışında en ufak şansı yok dragtada roll dede eger bursada vtec2 ıle denemek ısteyen 206 sahıbı bır arkadas varsa tamamen kardeşçe yapılacak bır denemede hersey ortaya cıkar vıdeolardanda burda farazı konusan arkadaslara cevap verılmıs olur, vtec2 yi bu kadar küçümsemeyın cai ve kat iptal olan bır arac gectıgımız hafta sonu crx ıle bır boy farkla yürüdü, sıtede N/A VTEC2 projesını tamamlamıs olan yıldıray arkadsımızda 5 denemede her seferınde crx i gecti buyrun ispatı
http://videos.streetfire.net/video/N...Crx_715176.htm
yahu 2000 model 1.4 72 bg palıo ıle 2 boy attıgım golf e su an 2002 civic sahıbıyım cai,head,16enkeı jant ile en az 5 boy avans verıııım hadı bıde fsi olsun...uzun kısa dar trafık hıc fark etmez vw HİÇ BİR hondayı gecemez<<
valla ben bitane vtec le denedim hemde byinli ayarlı falan fln ve 2 boy geçtim ama ayarları tam yapılmamış bi sorunu vardı onu gormek için denedik scirocco aldı yni vw hondayı geçebilir =)