onumuzdekı haftalarda da 1.6 dohc palıo(chıp+cut off ıptali) vıdeosu eklenecek...o zamana sakla degerlı 1.4 palıo yorumlarını..:D
Printable View
ama sende dogal olarak tork avantajı var, elmayla armut toplamayalım şimdi, bırı turbo diğeri atmosferık usta
olabilir ama benım araç stock o denedğm ise yukluydu ani normal şartlarda benı geçmesi gerekirdi hatta 200 de yanıma geliyodu bn bırakmasam geçiıyodu =)
valla dedıgın vtı turbo değilse maşallah iyi yürüyomuş, tamam bizim vtı ların ne küçüge sevgisi ne büyüğe saygısı vardır ama turbo scırocco gececek durumdaysa vah atmosferıklerin haline ki öyele de zaten :D
valla bilemıyorm sedan vitec ti araba işte yani boş değildi gayet güzel yürüyodu :D bnm demek sitedm o arkdş vw hiç bi hondayı geçemez demiş ben ufak bi ornk verdm =) hepsi bu
ama turbo işin içine girmemişti o muhabbette, o arkadaş atmosferik olarak bahsetti oku bak ıstersen , bende söylüyorum N/A olarak hiçbir wv honda gecemez bu gercektır inkar edenı denemeye cagırırlar
Golf ve Civic Vtec2karşılaşırsa Civic alıcaktır. Golf 1.6 8v 102 hp yada 1.6 16v 115 hp fsi motorları ile bile civic vtec2 karşında başarılı olamaz. Ama gel gelelim satır arasında geçen 206 1.6 16v ve civic vtec2 olayı var. O konuda ise 206 başarılı olur. Başarılıda oldu defalarca. Tekrarda olucaktır. :)
valla hocam bıraz şüpheliyim iki aracında sahibi oldum vtec2 gıbı performans acısından keyif alamadım vtec2 hızlanma acısından bır mıktar önde gibi gelıyor bana
denemelik vtec2 aranıyor günceli bir görelim bakalım nasıl gidiyormus:)
atmosferikde dünya rekoru derken ?
2000 cc 240 hp yanı 1000 cc 120 hp seri üretim
1.6 litreden fabrikasyon 180hp ürettiler biliyosun diimi onuda seri üretim