ben sana veya arda ya dert ettiniz demedimki
diger arkadaşlar fazla dert etti bu video konusu
diikat ederseniz ben video fln koyumadım tek başıma geldim yanımda kimse yoktu dostça deneme oldu
açıkcada soyledem arda ile deneseydık cok farklı geçerdi beni 8 psi basıyordum ben zaten telefonda da soyledım sana..
neyin ne oldugunu ben bılıyorum dert etme yanı
bırak miilet merak ettsin orası bizi ılgılendırmez
zevklı denemeler oldu
boyle her sey zevkli kalsın keyfimiz kaçmasın![]()
15 psi olduğuna ordaki 20 insandan 15i inanmadı sen rahat ollll
Alıntı:
aoc´isimli üyeden Alıntı
15 psi olduğuna ordaki 20 insandan 15i inanmadı sen rahat ollll
aksam nerde bu vtecler diye insanlara cagrida bulunuyordun , denediler gorduler bitti gitti . tatmin olmadigin noktalar olduysa bunlari dun gece orda dile getirebilirsin , burdan tartisma cikacak bir yazi yazarsan uzaklastirilirsin . gayet acik soyluyorum .
e hani hic hak tanıamadınız
kendsini dün uyarmıştım bu tip kışkırtıcı mesajlar atmaması yönünde gerek yoktu;
Edit: Kendine göre arkadaşına laf attırmıyorsun, doğrular yazılınca otomatikman savunmaya giriyorsun, foruma meşru yorumlar gelince itiraz ediyorsun, Yukarıda arkadaşının yazdığı kelime aynen mevcut, yukarıda moderatör'lerin neler düşündüğü ve düşündüklerine nasıl yön verdikleride mevcut, Ayrıca arkadaşının uzaklaştırıldığını ben fikrimi yazdıktan sonra gördüm çünkü oldukca hızlı eklenen yorumlar olmuş, hatta ben şu anda yazarken bile birşey olabilir ve yorumlar eklenebilir.
o kadar alıntı yaparak neyi gostermeye calıstıgını ve bunun egıtıme laf atmakla ne ilgisi oldugunu anlamadım..
evet bende inanmadım 15 psi olduguna ama bunu ben yazmadım arkadas yazdı.sen nie ole yazdın o araba 15 psi deseydin belki bişey yazmazdım ama gelipte egitim sart yazarsan savunurum![]()
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Evet arkadaslar sacma sapan yorumlar yapmayalim.
Adam nie yalan solesin ki 15 psi diosa 15 psidir.
Ki onu gec, isteyen istedigi basinci acar kimsenin karismaya hakkinda yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)