sonuç 5. vitesten sora scirocco açmaya başlıostock 160 hp olmasına rağman iyi yürüyor golf ise 140 tsi ama chiple 170 hp 240 tan 290 tork oluo tahmini ...ama 5 te açmaya başlıo scirocco
sonuç 5. vitesten sora scirocco açmaya başlıostock 160 hp olmasına rağman iyi yürüyor golf ise 140 tsi ama chiple 170 hp 240 tan 290 tork oluo tahmini ...ama 5 te açmaya başlıo scirocco
Güzel deneme olmuş.![]()
scriocco 5 te yanıma gelmeye başlıyor aerodinamik yapısı başarılı..Fakat orda tam kapatmış giderken önüme atlayan minibüs yüzünden bırakmak zorunda kaldım..yani tam net değil..Bu arada aracım stock iken 159 hp veriyordu..yani şu anki tekerlek gücü 183 hp civarı
Sağolun arkadaşlar![]()
bız cıkıcagımız bı gece tekrar busefer daha gec saate cıkalım scıroccoyla tekrar dene 5den sonra anlarız hangı aracın onde gıttıgını bızde yapamadık hemde bı cok yerdetekrar denemekte cok fayda war
scirocco 7 ileri sanırım ?
Güzel deneme olmuş , tebrik ederim.. Golf iyi gibi görünüyor,çoğu zaman Scirocconun önünde ancak uzunda Scirocco geliyor gibiben de çok denemek istiyorum Golf ile ama havalar kötü baya,bakalım bu hafta olur bleki
![]()
zevkli denemler oldu ama dolu dolu denemeydik 1 veya 2 kere 5 i sonlaya bildim gonul isterdi 6 yida bitirmek ama yol yoktumert bunu tekrarlariz gene gusel bir havada
![]()
yol bıraz doluydu o nedenle baska zaman denersek daha guzel olucaktır
bu arada tam olarak sonuc nedır tılsım sciroccoyla golfun arasındakı????
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)